Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και δω τα ιδια.μνμ απο το 5ψηφιο.καλεσα εξυπ πελατων cosmote που εχω και μου ειπαν οτι δεν ειχα χρεωση απο το συγκεκριμενο μνμ (δεν ηταν απολυτα σιγουρη η κοπελα,οποτε θα το δω στον αναλυτικο).αντιστοιχει σε εταιρια Χαρμπης Αλεξανδρος ΑΕ (η καπως ετσι) και χρεωση μου ειπε η κοπελα θα υπαρξει μονο αν απαντησω. ειπε να μου δωσει και τηλ να τους παρω αν θελω αλλα αν κρινω απ το προηγουμενο post μαλλον τσαμπα κοπος θα ναι (αστε που φοβαμαι οτι και κει μπορει να παιζει καμια χρεωση)

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αχ ποσο θα ηθελανα μαζευτουμε ολοι μαζι να πηγαιναμε μια βολτα απο αυτον τον κυριο να τον δουμε να σουρνεται στο πατωμα και να ζηταει απεγνωσμενα συγνωμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα στο 13838 (cosmote) και μου είπαν ότι το 57737 ανήκει στην εταιρεία Χαρμπής Ν Αλέξιος με τηλ 211 1980247

(είναι τηλ παρόχου, δεν χρεώνεται επιπλέον)

Πήρα στον αξιότιμο κύριο Χαρμπή (όπου οι συνομιλίες για λόγους ασφαλείας και εκπαίδευσης καταγράφονται (έλεος)) και μου είπαν ότι η Νάντια είναι κορίτσι του chat που γίνεται μέσω κινητών και μου έστειλε μήνυμα να με γνωρίσει. Λέω είδα στο internet ότι η Νάντια έστειλε σε άλλους 10, ανήσυχο κορίτσι...

Και πως βρήκε τον αριθμό μου λέω ενώ δεν έχω κάνει εγγραφή??

Ψάχνει αυτή στο database της και βρίσκει ότι έχει γίνει εγγραφή που αν δεν έγινε μέσω κινητού λέει έγινε είτε μέσω internet είτε μέσω εφαρμογής java στο κινητό που έστειλε μήνυμα.(εγώ φυσικά δεν έκανα κανένα από αυτά)

Τελικά μου το μπλόκαρε για να μην ξανάρθει τπτ.

Εδώ είναι και η σελίδα τους.

Αυτό το πράμα κολλάει κάπου νομικά? Δεν μπορούμε να τους κάνουμε καμιά καταγγελία?

Επεξ/σία από paredwse
Δημοσ.

Εφόσον βρήκες όλα αυτά τα στοιχεία δεν μπορείς να τα πας στον εισαγγελέα? Πως φτάνουν στα χέρια ενός εισαγγελέα τα στοιχεία για να ξεσκεπάσει μια απάτη? Ίσως ο paredwse να μπορεί να μας διαφωτίσει. Είναι τραγικό αυτό που γίνεται με αυτά τα μυνήματα και κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σήμερα από το 54737 πάλι:

ΜΑΡΙΑ:ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΩ ΚΑΤΙ ΕΧΕΜΥΘΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ! ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕ:Μ ΜΑΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρομοίως και εγώ δεν έχω κάνει κάτι από αυτά... Σίγουρα είναι οργανωμένη η δουλειά... Έχω και αρκετούς φίλους που έχουν παρόμοια sms.

Αυτό το πράμα κολλάει κάπου νομικά? Δεν μπορούμε να τους κάνουμε καμιά καταγγελία?

Για να κάνουν ανενόχλητοι την δουλειά τους μάλλον δεν μασάνε από καταγγελίες, ξέρουν τα παραθυράκια του νόμου... (Νάντια, Μαριάννα, Μαρία κλτ..θα βρίσκουν νέες βιτρίνες ότι είναι δήθεν κορίτσια του chat)

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=217575

Επεξ/σία από javavall
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι εταιρείες αυτές (λέγονται Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης) υποχρεούνται από το νομοθετικό πλαίσιο να παρέχουν στους καταναλωτές τηλέφωνο με αστική χρέωση για να ξεγραφτείτε από τη λίστα τους.

Πάρτε τηλέφωνο λοιπόν στην εταιρεία (αφού γνωρίζετε ποιά είναι) και εξηγείστε τους με τον τρόπο σας ότι δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοια μηνύματα και ότι εάν λάβετε άλλα μηνύματα τέτοιου τύπου, θα προχωρήσετε σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ.

Δημοσ.

Εμένα με έχουν βάλει στο μάτι τα μέντιουμ και οι αστρολόγες!

εντωμεταξύ ουδεμία σχέση με αυτά, πόσο μάλλον εγράφη εχω κάνει.

Τη μια η κυρά σούλα από το χωριό την άλλη ο ramon από το μαγικό βουνό... αγανάκτηση! και ποτέ δεν έχει κάποιο τηλ αποστολέα.

αυτούς τι τους κάνουμε ;

Δημοσ.
Οι εταιρείες αυτές (λέγονται Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης) υποχρεούνται από το νομοθετικό πλαίσιο να παρέχουν στους καταναλωτές τηλέφωνο με αστική χρέωση για να ξεγραφτείτε από τη λίστα τους.

Πάρτε τηλέφωνο λοιπόν στην εταιρεία (αφού γνωρίζετε ποιά είναι) και εξηγείστε τους με τον τρόπο σας ότι δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοια μηνύματα και ότι εάν λάβετε άλλα μηνύματα τέτοιου τύπου, θα προχωρήσετε σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ.

Και στη λίστα τους πως μπαίνεις? Δε θα έπρεπε να εγγραφείς πρώτα κάπως? Εταιρεία παροχής υπηρεσιών είναι νομικά όπως λες, ε δε θα έπρεπε να ζητείται η υπηρεσία από τον πελάτη προτού αρχίσουν να στέλνουν μυνήματα?

Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί μου φαίνεται τραγική αυτή η κατάσταση. Επίσης δε θα έπρεπε υποχρεωτικά να αναγράφεται στο μήνυμα, πως χρεώνεται ο παραλήπτης και όχι ο αποστολέας?

• Super Moderators
Δημοσ.
Και στη λίστα τους πως μπαίνεις? Δε θα έπρεπε να εγγραφείς πρώτα κάπως? Εταιρεία παροχής υπηρεσιών είναι νομικά όπως λες, ε δε θα έπρεπε να ζητείται η υπηρεσία από τον πελάτη προτού αρχίσουν να στέλνουν μυνήματα?

Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί μου φαίνεται τραγική αυτή η κατάσταση. Επίσης δε θα έπρεπε υποχρεωτικά να αναγράφεται στο μήνυμα, πως χρεώνεται ο παραλήπτης και όχι ο αποστολέας?

Υποθέτω ότι σε όλα αυτά που παρατηρείς υπάρχει απάντηση - απλώς δεν την γνωρίζω. Μπορείτε όμως να ρωτήσετε την ΕΕΤΤ... ;)

Δημοσ.

Απ' ότι μου είπε η ευγενική τηλεφωνήτρια στην λίστα μπαίνεις

• Στελνοτας μήνυμα από κινητό στην υπηρεσία
  • Κάνοντας εγγραφή από το internet
  • με java εφαρμογή που ενεργοποιεί την υπηρεσία (χωρίς να το πολυκαταλάβεις)

Εγώ δεν έκανα κανένα από τα 3 αλλά ικανοποιητικές εξηγήσεις δεν έλαβα.

Πάρτε τηλέφωνο και κράξτε τους.

Δημοσ.

αμα το κυνηγησεις θα αξιζε αλλα που χρονος.να δεις πως παιρνεις καλη αποζημιωση γιατι πρεπει να σου δειξουν οτι πραγματι το ζητησες με καποια αποδειξη.μια φορμα συμπληρωμενη οτιδηποτε.αλλα που να το κυνηγησεις αστα να πανε.η θα πρεπε μαζικη κινηση η απο τις ετερειες κινητες που οπως ειδες το ξερουν αλλα δεν κανουν τθποτα λογο μικρου κοστους 1-2 ευρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακάρι να μπορούσαμε να οργανωθούμε εναντίον τέτοιων. Και το λέω εγώ που δεν απάντησα στο μήνυμα που μου ήρθε και δεν χρεώθηκα τίποτα. Αλλά το θεωρώ τραγικό ρε γαμώτο να νιώθω πως πρέπει να ενημερώσω γνωστούς που ξέρω ότι θα μπορούσαν να την πατήσουν και οι αρμόδιοι, αν υπάρχουν, να μην κάνουν τίποτα. Γιατί να μην επεμβαίνει εισαγγελέας σε τέτοια περίπτωση?

Επεξ/σία από paredwse
Δημοσ.

Μακάρι κάποτε να κινούμασταν ομαδικά και όλες αυτές οι καταγγελίες που κάνουμε στην κοινότητα να τις προχωρούσαμε και νομικά.

Αν είχαμε τέτοια νοοτροπία ο απόγονος του Land_Of_Banania θα είχε άλλο nick.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...