katerina_a_86 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ναντια : Καλησπέρα!Μόλις μπήκα στο τσατ και βρήκα το ψευδόνυμό σου! Αν επιτρέπεται για τι ψάχνεις και από που είσαι; Για απάντηση στείλε Μ ΝΑΝΤΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Αυτό ήρθε χθες από το 54737, πως σας φαίνεται? Δεν έχω δώσει ποτέ και πουθενά το τηλ μου στο internet ούτε είναι σε κανέναν κατάλογο. Τι παίζει???????????????????????????
d3m0n Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=80256 Μην κάνεις το λάθος και απαντήσεις....
arxaggelos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ειδικαάν δεν σε λένε Νάντια, μην ασχολείσαι καθόλου. Αν σε λένε, μπορεί να είναι και τρομακτικό (Το Katerina θεωρώ ότι δεν είναι δεσμευτικό ;-))
Land_Of_Banania Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Πραγματικά απορώ, αυτά τα πράγματα γίνονται και σε άλλες χώρες ή μόνο εδώ?
Panos_Pol Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ελλάδα τη άλλο περίμενες να δεις η απάτες είναι καθημερινώ φαινόμενο τελος παντός μεγάλη προσοχή και διαγραφή από την αρχή.εμένα μου είχε τύχη να μπω σε τουρκίκα δύχτια και ευτυχως που είχα καρτοκηνιτη και μου έφαγαν μόνο την κάρτα εάν είχα σύνδεση την είχα κατσί.
stranger_77x Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 επειδη ειμαι κατα 99% σιγουρος πως χρεώθηκες γι αυτο το μυνημα με 1,68Ε παρε τιλ στον πάροχο σου για να σου δώσουν οδιγιες για το πως θα διαγραφείς απο αυτές τις υπηρεσιες, δοκιμασε να στηλεις παντοσ η stop η stop all.
katerina_a_86 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 επειδη ειμαι κατα 99% σιγουρος πως χρεώθηκες γι αυτο το μυνημα με 1,68Ε παρε τιλ στον πάροχο σου για να σου δώσουν οδιγιες για το πως θα διαγραφείς απο αυτές τις υπηρεσιες, δοκιμασε να στηλεις παντοσ η stop η stop all. Τι???? Αμα χρεώθηκα θα γίνει χαμός. Σιγά να μην στείλω τίποτα. Θα πάρω στο 13838 και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.
akpe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Σόρρυ για το όφτόπικ αλλά δεν άντέξα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση όπου ένας πατέρας από την Ανάβυσσο καλείται να πληρώσει 1.400 ευρώ λογαριασμό για το κινητό του 8χρονου γιου του. ... ...για το κινητό του 8χρονου γιου του. ... We're all going to hell. Soon.
basilis5 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 σορυ και εγω για το οφ τοπικ αλλα οποιος δεν το βλεπει.το τελος του ανθρωπου δεν θα ερθει απο καταποντισμους σεισμους,πανδημιες κλπ,αλλα απο τα κινητα...
javavall Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Έστειλε και σε σένα η Νάντια??? Αυτό μου ήρθε 29/9/09 από το 54737 Ναντια : Καλησπέρα!Μόλις μπήκα στο τσατ και βρήκα το ψευδόνυμό σου! Αν επιτρέπεται για τι ψάχνεις και από που είσαι; Για απάντηση στείλε Μ ΝΑΝΤΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Και το άλλο ήρθε 8/9/09 Σε είδα στην καφετέρια το σάββατο και μου άρεσες πολύ...Μου το έδωσε το τηλέφωνο ο φίλος σου! Είσαι ακόμη διαθέσιμος; Μαριάννα Ήρθε από κανονικό νούμερο, που είναι κλειστό τώρα... 6959573214 Ακόμα πιο εξελιγμένα τα πράγματα εδώ. Αναμένω να μου στείλει και καμιά Κατερίνα
eko13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Aμα θελεις κινητο για τον 8χρονο γιο σου καλα να παθεις... Μαλλον για το πρωτο μηνυμα δεν εχεις χρεωθει, αν απαντησεις τοτε μαλλον θα ειναι σαν να συμφωνεις με τους ορους και ερχεται το χαρατσι...
Street-Fighter Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 >Σε είδα στην καφετέρια το σάββατο και μου άρεσες πολύ...Μου το έδωσε το τηλέφωνο ο φίλος σου! Είσαι ακόμη διαθέσιμος; Μαριάννα Oαχαχαχαχα και να σου ερθει κανα τέτοιο ενω εισαι με τη κοπέλα σου και να της έχεις πει οτι το σάββατο θα καθόσουν σπιτι γιατι ησουν άρρωστος ε ρε γλέντια
Land_Of_Banania Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 >Σε είδα στην καφετέρια το σάββατο και μου άρεσες πολύ...Μου το έδωσε το τηλέφωνο ο φίλος σου! Είσαι ακόμη διαθέσιμος; Μαριάννα Oαχαχαχαχα και να σου ερθει κανα τέτοιο ενω εισαι με τη κοπέλα σου και να της έχεις πει οτι το σάββατο θα καθόσουν σπιτι γιατι ησουν άρρωστος ε ρε γλέντια Χαχαχα, ε εκεί της λες "'οχι αν δεν με πιστεύεις στείλε μήνυμα να δεις ότι λέω αλήθεια!" Και το πληρώνει ακριβά και θα κάνει να σου την ξαναπεί κάνα χρόνο μετά το χουνέρι αυτό!:lol:
Street-Fighter Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Χαχαχα, ε εκεί της λες "'οχι αν δεν με πιστεύεις στείλε μήνυμα να δεις ότι λέω αλήθεια!" Και το πληρώνει ακριβά και θα κάνει να σου την ξαναπεί κάνα χρόνο μετά το χουνέρι αυτό!:lol: χαχαχαχα το θέμα ειναι οτι εσυ θα πρέπει να χρεωθείς/στείλεις το μήνυμα ρουα ματ λεμε :lol: τα πάντα όλα Edit και να στο πάρει οταν κοιμάσαι και να της στείλει κανα 2 μηνύματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα