Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγώ να επισημάνω στο κόσμο να προσέχει με τα κινέζικα, διότι δεν κατασκευαζονται με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Έχω πάρει καμπόσους συναγερμούς από το novibo.com, αλλα και απο το ebay, οι οποίοι είναι όλοι κινεζιές και μεταπωλούνται και σε Ελληνικά μαγαζιά ώς και καλά άριστα συστήματα συναγερμών, όπου τα πληρώνετε ακόμα πιό ακριβά.

Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από εσάς έχετε αγοράσει υπερτιμολογημένους κινέζικους συναγερμούς από ελληνικά καταστήματα.

Έχω δεί τα άπειρα για αυτό προσέχετε. Επίσης, πολλά έχουν το ίδιο εξωτερικό κουτί, αλλά διαφορετική πλακέτα μέσα τους. Αλλά καί το ανάποδο. Ακριβώς την ίδια χαμηλότατης ποιότητας πλακέτα, σε διαφορετικά κουτιά, τα οποία πωλούνται ώς διαφορετικά μοντέλα διαφορετικού κατασκευαστή (και με διαφορετικές τιμές).

Στη τελική, προσπαθείς να σου βγεί πιό φτηνά και στο τέλος δεν ξέρεις και σύ τί αγόρασες.

Εγώ θα προτείνω στο κόσμο να αποφεύγει τις κινεζιές και ακόμα περισσότερο όταν τις ακριβοπληρώνει από μεταπωλητές.

Ok. Σύμφωνοι με όλα τα παραπάνω. Αλλά όπως προείπα ενδιαφέρομαι για τον bosch cc408.

Ο Johnnyy ανέφερε ότι είναι κινέζικης κατασκευής. Παίζει δηλαδή να είναι αυτής της ποιότητας που περιγράφεις, με ψυχρές κολλήσεις, λοταρία στην πλακέτα, κ.τ.λ. Μου φαίνεται λίγο χλωμό. Δεν θα χαράμιζε η bosch έτσι εύκολα το όνομά της.

Και ο paradox SP5500 είναι καλή λύση μόνο που το πληκτρολόγιο στις φθηνές λύσεις είναι το K636 ή το K10H/V τα οποία είναι led και όχι lcd.

Δημοσ.

Ok. Σύμφωνοι με όλα τα παραπάνω. Αλλά όπως προείπα ενδιαφέρομαι για τον bosch cc408.

Ο Johnnyy ανέφερε ότι είναι κινέζικης κατασκευής. Παίζει δηλαδή να είναι αυτής της ποιότητας που περιγράφεις, με ψυχρές κολλήσεις, λοταρία στην πλακέτα, κ.τ.λ. Μου φαίνεται λίγο χλωμό. Δεν θα χαράμιζε η bosch έτσι εύκολα το όνομά της.

Και ο paradox SP5500 είναι καλή λύση μόνο που το πληκτρολόγιο στις φθηνές λύσεις είναι το K636 ή το K10H/V τα οποία είναι led και όχι lcd.

Ο Bosch είναι κινεζικης κατασκευής. Η πλακέτα δεν είπα ποτέ ότι έχει ψυχρές κολλήσεις. To πληκτρολόγιο K10 με το K32 ή με το K35 έχουν 22 € διαφορά. Η διαφορά των δύο πλακετών όμως είναι ότι έχεις 2 ζώνες λιγότερες στον Bosch. Τι να συζητάμε τώρα. Κάποιοι δε ξέρετε τη Paradox και ξέρετε τη Bosch. Σε αυτό πατάει η εταιρία. Η μητέρα μου θα αγόραζε σίγουρα τη Bosch γιατι το πλυντήριο ρούχων της είναι της Bosch. Αν όμως επέλεγες αμάξι ? H μάνα μου πάλι BOsch θα έπαιρνε και όχι τη Lamborgini γιατι δε της λέει πιθανότατα τίποτα το όνομα. Ψαχτείτε πριν αγορασετε κάτι κινέζικο.

Παντα φιλικα,

Δημοσ.

Ο Bosch είναι κινεζικης κατασκευής. Η πλακέτα δεν είπα ποτέ ότι έχει ψυχρές κολλήσεις. To πληκτρολόγιο K10 με το K32 ή με το K35 έχουν 22 € διαφορά. Η διαφορά των δύο πλακετών όμως είναι ότι έχεις 2 ζώνες λιγότερες στον Bosch. Τι να συζητάμε τώρα. Κάποιοι δε ξέρετε τη Paradox και ξέρετε τη Bosch. Σε αυτό πατάει η εταιρία. Η μητέρα μου θα αγόραζε σίγουρα τη Bosch γιατι το πλυντήριο ρούχων της είναι της Bosch. Αν όμως επέλεγες αμάξι ? H μάνα μου πάλι BOsch θα έπαιρνε και όχι τη Lamborgini γιατι δε της λέει πιθανότατα τίποτα το όνομα. Ψαχτείτε πριν αγορασετε κάτι κινέζικο.

Παντα φιλικα,

Φίλε Johnnyy η ερώτηση ήταν ουσιαστικά προς τον panther 512. Και μην θεωρείτε αρνητικό οτιδήποτε έχει να κάνει με Κίνα. Καθώς ακόμα και στην Κίνα ισχύει το ότι πληρώσεις παίρνεις. Υπάρχουν και καλά κινέζικα προϊόντα μόνο που στοιχίζουν παραπάνω. Επίσης επαναλαμβάνω ότι μία εταιρεία σαν την bosch είναι αδύνατο να μην έχει καθορισμένο σύστημα ποιότητας στο Κινέζικο εργοστάσιο που φτιάχνει προϊόντα με το όνομά της.

Και εντάξει δεν γεννήθηκα χθες ούτε κατανάλωσα-αγόρασα προϊόντα επίσης χθες. Είμαι της "πιάτσας".

Και σχετικά με προηγούμενα post σου, θέλεις να σου πω για τους μαστόρους; Πες μου μια ειδικότητα να σου πω τα "τερτίπια τους". Και σπίτι έχτισα και είδα και αυτούς τους κλάδους.

Και μιας και φέρνεις ως παράδειγμα τα αυτοκίνητα η αδελφή μου είχε πάρει Peugeot και έβγαζε αναθυμιάσεις βενζίνας στην καμπίνα και το επίσημο service δεν κατάφερε να το βρει. Το βρήκε άλλος μηχανικός μετά από 10 χρόνια και αρκετούς μηχανικούς μετά.

Οπότε είμαι της άποψης αν μπορείς να το κάνεις μόνος σου, κάν' το. Και το θέμα είναι να πετύχεις το "value for money" σε αυτά που αγοράζεις.

Πάντως ευχαριστώ και για τις απαντήσεις και για το ενδιαφέρον

Φλικά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν καποιος νιωθει οτι εχει τις ικανοτητες να εγκαταστησει ενα συστημα συναγερμου και με την σωστη καθοδηγηση καποιων επαγγελματιων του χωρου ωστε να επιλεξει τα σωστα προιοντα απο τους καταλληλους κατασκευαστικους οικους και να του επιδειξει την σωστη θεση και τροπο που πρεπει να τοποθετηθουν τα περιφερειακα του συναγερμου ας το κανει. Επισης ισως να χρειαστει και μια βοηθεια αν δεν μπορει στον προγραμματισμο του κεντρικου πινακα αλλα και να κολησει θα μπορεσει ο εκαστοτε αντιρποσωπος η εγκταστατης να τον βοηθησει. Ειμαι της αποψης μιας και οι καιροι ειναι δυσκολοι οτι μπορει ο καθενας να προσφερει μονος του στο χωρο του ας το κανει και αν ερθουν και τα δυσκολα οι σωστοι επαγγελματιες θα δωσουν λυση.

Δεν ειναι λιγες φορες που εχω βρεθει να διορθωσω λαθη γνωστων και μεγαλων εταιριων συστηματων ασφαλειας οπως και επισης να εχω επισκεφτει χωρους για μελετες οπου διαφοροι ιδιοκτητες να εχουν εγκαταστησει πολυ πιο σωστα ενα συστημα ασφαλειας απο καποιον εγκαταστατη. Αποψη μου ειναι κατα ποσο ενδιαφερεται ο ιδιοκτητης του χωρου για ενα καλο και σωστο αποτελεσμα και κατα ποσο "μερακλης" και επαγγελματιας ειναι ο εγκαταστατης.

Οσο αφορα τα κινεζικα προιοντα καλο ειναι οι φτηνες σειρες τετοιων προιοντων να αποφευγονται μιας και πιο καταξιομενοι κατασκευαστες στο χωρο ασφαλειας εχουν συστηματα τα οποια κατα κορον εγκατιστουνται σε υψηλης σημασιας χωρους οπως τραπεζες , χρυσοχοια , οπλοπωλεια κλπ κλπ

Με εκτιμηση.

Δημοσ.

Κάπως έτσι.

Το πρόβλημα δεν είναι με τη χώρα προέλευσης (επειδή αναφέρθηκα σε κινεζιές). Όλα στη Κίνα κατασκευάζονται.

Απλά προσπαθήστε να βρείτε επώνυμα προϊόντα (τα οποία φτιάχνονται βάσει προδιαγραφών) για να αποφύγετε τους πονοκεφάλους μετά.

Για το θέμα της εγκατάστασης, αν κάποιου του περνάει και έχει ενδιαφέρον, σίγουρα θα κάνει μιά ικανοποιητική εγκατάσταση.

Δημοσ.

Κάπως έτσι.

Το πρόβλημα δεν είναι με τη χώρα προέλευσης (επειδή αναφέρθηκα σε κινεζιές). Όλα στη Κίνα κατασκευάζονται.

Απλά προσπαθήστε να βρείτε επώνυμα προϊόντα (τα οποία φτιάχνονται βάσει προδιαγραφών) για να αποφύγετε τους πονοκεφάλους μετά.

Για το θέμα της εγκατάστασης, αν κάποιου του περνάει και έχει ενδιαφέρον, σίγουρα θα κάνει μιά ικανοποιητική εγκατάσταση.

Όχι όλα.

Οι Paradox κατασκευάζονται Καναδά.

Μην τα ισοπεδώνουμε τα πάντα.

Δημοσ.

Καλησπέρα στους συνφορουμίτες. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για συναγερμό αλλά για ενσύρματο έχει να προτείνει κανείς κάποιον αξιόπιστο απο ebay, γιατί το σπίτι είναι και στο τέλος του χωριού λίγο απομονωμένο; Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Δημοσ.

Αν έχεις διαβάσει όλο το νήμα, ελάχιστοι θα σου προτείνουν να πάρεις από ebay.

Εκτός κι αν το κατέχεις και πεις, θα χαλάσω 100 ευρώ να φτιάξω ένα σύστημα.

Που και πάλι, εγώ δεν....

Δημοσ.

Κανείς ρε παιδιά να προτείνει κάτι;;;

αν και σου απαντησαν ηδη θα σου φερω ενα παραδειγμα. θες να αγορασεις οπλο για να προστατεψεις την οικογενεια σου. θα αγοραζες ποτε κατι φθηνιαρικο Κινεζικο...που μπορει να μη λειτουργησει οταν το χρειαστεις ? Οι συναγερμοι εχουν πλεον πεσει κατω και απο τα 600 € και καποιες μαρκες τα 500.. τοποθετημενοι.. βρες καποιον που να ειναι επαγγελματιας .. . το φθηνο το προιον δυο φορες το αγοραζεις.. Αν βαλεις κατι μονος σου.θα με θυμηθεις... θα φωναξεις εταιρια αργα η γρηγορα να στο επισκευασει η θα σου χτυπαει και δε θα το δουλεψεις. Αυτο λεει η εμπειρια των τηλεφωνηματων που δεχομαστε τα τελευταια χρονια που οι ιδιωτες γινανε και εγκαταστατες.. Ξεκολλημενες παγιδες και χιλια δυο προβληματα..Ξερεις πχ οτι αν βαλεις δυο παγιδες κοντα κοντα μπορει να σου κλεισει η ζωνη αλλα αν ανοιξεις το ενα απ'τα δυο παραθυρα μπορει να μην ανοιξει γιατι ο αλλος μαγνητης κλεινει το κυκλωμα και των δυο παραθυρων ? Και ποσα αλλα τετοια μικρα μυστικα που ευχομαι να μη τα μαθει πριν απο σενα ο κλεφτης..Παντα φιλικα...

Δημοσ.

αν και σου απαντησαν ηδη θα σου φερω ενα παραδειγμα. θες να αγορασεις οπλο για να προστατεψεις την οικογενεια σου. θα αγοραζες ποτε κατι φθηνιαρικο Κινεζικο...που μπορει να μη λειτουργησει οταν το χρειαστεις ? Οι συναγερμοι εχουν πλεον πεσει κατω και απο τα 600 € και καποιες μαρκες τα 500.. τοποθετημενοι.. βρες καποιον που να ειναι επαγγελματιας .. . το φθηνο το προιον δυο φορες το αγοραζεις.. Αν βαλεις κατι μονος σου.θα με θυμηθεις... θα φωναξεις εταιρια αργα η γρηγορα να στο επισκευασει η θα σου χτυπαει και δε θα το δουλεψεις. Αυτο λεει η εμπειρια των τηλεφωνηματων που δεχομαστε τα τελευταια χρονια που οι ιδιωτες γινανε και εγκαταστατες.. Ξεκολλημενες παγιδες και χιλια δυο προβληματα..Ξερεις πχ οτι αν βαλεις δυο παγιδες κοντα κοντα μπορει να σου κλεισει η ζωνη αλλα αν ανοιξεις το ενα απ'τα δυο παραθυρα μπορει να μην ανοιξει γιατι ο αλλος μαγνητης κλεινει το κυκλωμα και των δυο παραθυρων ? Και ποσα αλλα τετοια μικρα μυστικα που ευχομαι να μη τα μαθει πριν απο σενα ο κλεφτης..Παντα φιλικα...

Ενω αν αγορασεις καραμπινα απο ελλαδα κι απο κατω γραφει made in china οπως γραφει πλεον το 90% των προιοντων μας, θα εισαι εξασφαλισμενος... ειπαμε να λεμε, αλλα μην φτανουμε σε υπερβολες.

• Like 1
Δημοσ.

Ενω αν αγορασεις καραμπινα απο ελλαδα κι απο κατω γραφει made in china οπως γραφει πλεον το 90% των προιοντων μας, θα εισαι εξασφαλισμενος... ειπαμε να λεμε, αλλα μην φτανουμε σε υπερβολες.

Ρε σεις, μη συγκρίνετε την π0u+sa με την βούρτσα.

Έφερα παράδειγμα ότι οι Paradox κατασκευάζονται Καναδά, οι DSC και οι Hawk αν θυμάμαι καλά Ισραήλ.

Λέω ξανά, μην τα βάζετε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Δημοσ.

Ρε σεις, μη συγκρίνετε την π0u+sa με την βούρτσα.

Έφερα παράδειγμα ότι οι Paradox κατασκευάζονται Καναδά, οι DSC και οι Hawk αν θυμάμαι καλά Ισραήλ.

Λέω ξανά, μην τα βάζετε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Δε σε πιανω. Ολη η apple και η samsung και η lg κατασκευαζονται στην κινα, που ακριβως θες να καταληξεις;

Το οτι κατι μπορει να μην εγκατασταθηκε σωστα (δυο επαφες διπλα διπλα) και το οτι ο ιδιοκτητης του πηρε κατι νομιζοντας οτι τελειως ευκολο να το εγκαταστησει μονος του και τελικα να τα κανει μανταρα, θα επηρεαστει απο το που ειναι κατασκευασμενο;

Δημοσ.

Απλα εννοεί οτι αν ενα προιον ειναι κατασκευασμένο εκτος κινας, ( Καναδα, Γαλλια, Αμερική κτλ) προφανως είναι καλύτεροο απο το κινέζικο.

Εδω υπαρχει μια λεπτη γραμμή που μπερδεύεστε.

Αλλο αυτο που είναι κατασκευασμένο στην κινα.

Αλλο αυτου που είναι κινέζικο.

Δημοσ.

Απλα εννοεί οτι αν ενα προιον ειναι κατασκευασμένο εκτος κινας, ( Καναδα, Γαλλια, Αμερική κτλ) προφανως είναι καλύτεροο απο το κινέζικο.

Εδω υπαρχει μια λεπτη γραμμή που μπερδεύεστε.

Αλλο αυτο που είναι κατασκευασμένο στην κινα.

Αλλο αυτο που είναι κινέζικο.

Και άλλο αυτό που είναι καναδέζικο π.χ.

Fixed

(Ελληνικά)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...