Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Crow δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω καν πως είναι.

Ο DSC που δοκίμασα και λένε ότι είναι στην ίδια κατηγορία τελικά είναι μούφα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως θα γνωρίζεται από το Ιανουάριο έχω paradox συναγερμό μικτό .Ασύρματο και ενσύρματο . Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος οι τεχνικοί που το εγκατέστησαν ήταν πολύ καλοί στην δουλειά τους . Ψευτοσυναγερμούς από την ασύρματη πλευρά μέχρι στιγμής δεν έχω .Αν θέλετε να ρωτήσετυε κάτι στην διάθεση σας . Και βέβαια να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τα παιδιά του forum που με βοήθησαν να διαλέξω συναγερμό .

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω απο το e bay συναγερμό για το σπίτι, μπορώ να διαθέσω μέχρι 120 ευρό, θέλω κάτι αρκετά καλό για τα λεφτά που δίνω και αξιόπιστο, αν κάποιος έχει περισσότερη εμπειρία σε αυτά ας με βοηθήσει παρακαλώ...

Δημοσ.

Ειχα αγορασει αυτο περισυ τον Ιουλιο (παιρνοντας και εξτρα επαφες). Κινεζικο ειναι αλλα μεχρι στιγμης λειτουργει τελεια. Και μια μαμημενη σειρηνα, για καρδιακο ειναι...

Βεβαια ειχα κανει το λαθος και δεν κοιταξα ebay εκεινη την εποχη (ακομη απορω πως το ξεχασα), και ενω πληρωσα 180 ευρω, τα ιδια βρηκα κατευθειαν απο Κινα κατω απο 100 ευρω.

Απο περισυ οι τιμες επεσαν κατω απο το μισο. Το πακετο που πηρα εγω 180, εχει στο ebay 52 δολλαρια (37 ευρω)

http://cgi.ebay.com/99zone-Autodial-Wireless-Home-Security-Alarm-System-F44-/180562965870?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0a64356e#ht_6677wt_905

Δημοσ.

Ειχα αγορασει αυτο περισυ τον Ιουλιο (παιρνοντας και εξτρα επαφες). Κινεζικο ειναι αλλα μεχρι στιγμης λειτουργει τελεια. Και μια μαμημενη σειρηνα, για καρδιακο ειναι...

Βεβαια ειχα κανει το λαθος και δεν κοιταξα ebay εκεινη την εποχη (ακομη απορω πως το ξεχασα), και ενω πληρωσα 180 ευρω, τα ιδια βρηκα κατευθειαν απο Κινα κατω απο 100 ευρω.

Απο περισυ οι τιμες επεσαν κατω απο το μισο. Το πακετο που πηρα εγω 180, εχει στο ebay 52 δολλαρια (37 ευρω)

http://cgi.ebay.com/99zone-Autodial-Wireless-Home-Security-Alarm-System-F44-/180562965870?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0a64356e#ht_6677wt_905

Να ρωτήσω κάτι για τα ασύρματα, δεν τρώνε τις μπαταρίες συχνά; Κάθε πότε τις αλλάζεις;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι για τα ασύρματα, δεν τρώνε τις μπαταρίες συχνά; Κάθε πότε τις αλλάζεις;

Η κεντρικη μοναδα , εχει μεν μπαταρια, αλλα ειναι μονο για ωρα αναγκης, η λειτουργια ειναι με τροφοδοτικο. Οι επαφες εχουν μπαταριουλες 1,2 volt που ο κατασκευαστης λεει αντεχουν 1,5 με 2 χρονια. Αν τις αλλαξεις πανω στο χρονο ειναι ενταξει. Ολα τα κινεζικα καταστηματα εχουν και παμφθηνες. Οι ελεγκτες χωρουν εχουν τις κλασσικες 9volt, με την ιδια περιπου διαρκεια.

Δημοσ.

Οι καινούργιες ασύρματες συσκευές, δείχνουν στην κεντρική μονάδα την τάση κάθε συσκευής, οπότε σε προειδοποιούν να αλλάξεις μπαταρία.

Μάλιστα, κάποιες συσκευές έχουν μπαταρίες λιθίου, οπότε, είναι ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλη λύση ασυρμάτου συναγερμού απο eBay? έχει παρα πολλα είδη κ δεν κ ξέρω ποιο να διαλέξω. Επιλέγω ασύρματη λύση διότι το σπιτι το νοικιαζω κ δεν θέλω να μπλεξω με καλωδιωσεις. Σύνολο υπάρχουν: 1 σαλόνι κουζίνα ενιαίο, μπάνιο, 2 υπνοδωμάτια.

Ευχαριστω προκαταβολικά.

Δημοσ.

Δωσε καποια στοιχεια παραπανω, ειναι ισογειο; Ποσες πορτες (τι ειδους) και ποσα πααθυρα (τι ειδους) εχεις; Ποια απο αυτα ειναι πιο "ευαλωτα" (σε "τυφλα" σημεια κλπ.

Δημοσ.

Δωσε καποια στοιχεια παραπανω, ειναι ισογειο; Ποσες πορτες (τι ειδους) και ποσα πααθυρα (τι ειδους) εχεις; Ποια απο αυτα ειναι πιο "ευαλωτα" (σε "τυφλα" σημεια κλπ.

Σ'ευχαριστω για την ανταποκριση. Λοιπον 5οροφη οικοδομη. Το διαμερισμα ειναι στο 3ο. Εκτος την κεντρικη εισοδο του διαμερισματος, υπαρχει 1 μπαλκονοπορτα στο σαλονι + 1 παραθυρο στη κουζινα. Επειτα 2 μπαλκονοπορτες (απο 1) σε καθε υπνοδωματιο. Και το μικρο παραθυρακι της τουαλετας.

Ολες οι μπαλκονοπορτες ειναι με 2 φυλλα εαν αυτο σε βοηθαει καθως το ιδιο και το παραθυρο της κουζινας.

Οσον αφορα τα "ευαλωτα" σημεια δεν μπορω να απαντησω αντικειμενικα, διοτι στο 3ο ειμαι και σιγουρα εαν θελει καποιος απο μπαλκονι σε μπαλκονι μπορει να φτασει και στον οροφο μου.

Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο. Επειδη το νοικιαζω το σπιτι, αποφασισα να παρω κατι απο το ebay και να ειναι ασυρματο.

Ευχαριστω προκαταβολικα κ' παλι.

Δημοσ.

Μπορεις να παρεις αυτο

Οσο το εψαξα ειναι το ιδιο μοντελο σε ολους (απλα αλλαζει λιγο η φατσα κλπ), αλλα σε γενικες γραμμες, σε φτηνο, δε βρηκα κατι αλλο.

Ειναι πακετακι 6 επαφων (οσα και τα πορτοπαραθυρα σου), και δυο sensors κινησης ωστε να μπουν σε δυο κεντρικα σημεια.

Επισης μπορεις να κανεις διαχωρισμο στο προγραμμα, ωστε οταν λειπεις να ειναι ολα on, και οταν εισαι μεσα, να εχεις πχ οn μονο τα παραθυρα - μπαλκονια, και off την κεντρικη πορτα και τους ελεγκτες κινησης.

Παραλληλα μπορεις να προσθεσεις επαφες η ελεγκτες κινησης - καπνου - σπασμενου τζαμιου κλπ (πωλουνται ξεχωριστα και υπαρχουν τα παντα).

Δημοσ.

Εγώ τελικά αγόρασα αυτό εδώ και το παλικάρι μου έδωσε και άλλα πράγματα σαν δώρο. δεν έχει έρθει ακόμα το περιμένω, όταν το δοκιμάσω θα σας πώ.

Δημοσ.

Εγώ τελικά αγόρασα αυτό εδώ και το παλικάρι μου έδωσε και άλλα πράγματα σαν δώρο. δεν έχει έρθει ακόμα το περιμένω, όταν το δοκιμάσω θα σας πώ.

Το λινκ δε δουλεύει, μήπως μπορείς να το τσεκαρεις πάλι απλά για να πάρω μια εικόνα κ εγω;

'pournaras' σ´ευχαριστω παρα πολυ για το χρόνο που διεθεσες για να μου βρεις αυτο που χρειάζομαι. :)

Δημοσ.

Το λινκ που δινει ο Daemonos λειτουργει. Ειναι πολυ καλο μηχανημα, ας πουμε "μια κλαση" ανωτερο απο αυτα που προτεινα.

Αν ειχα την οικονομικη ευχερεια θα το χτυπαγα (ισως αν δωσω το δικο μου). Απλα εγω προτεινα οτι πιο οικονομικο ειδα.

Δε συγκρινεται το ενα με το αλλο.

Δημοσ.

Ναι οντως τωρα με βαζει στο λινκ. Πολυ καλος κ' αυτος αλλα σαφως πολυ ακριβοτερος απο αυτον που μου προτεινες. Εαν ηταν δικο μου το σπιτι ισως να αγοραζα τον ακριβο. Αλλα στην παρουσα φαση θα προτιμησω αυτον που μου ειπες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...