johnnyy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Επειδή το θέμα έχει αρχίσει να γίνει κόντρα Κινέζικου-Αμερικάνικου παύω να ασχολούμαι. Το συγκεκριμένο τοπικ έχει καλύψει απόλυτα όποιον θελήσει να ασχοληθεί με την εγκατάσταση ενός συναγερμού οικίας, αρκεί να διαβάσει ολόκληρο το θέμα απο την αρχή και όχι με μία ερώτηση που χιλιοαπαντήθηκε πριν. Κάποιο εδω μέσα θέλουν (τυχαία ή μη) να ισοπεδώσουν τα πάντα με τη κλασική ατάκα "Ελα μωρέ όλα Κινέζικα δεν είναι πλέον ;" Ε όχι. Δεν είναι όλα Κινέζικα. Ο φίλος Highlander το δήλωσε πολλές φορές όπως και εγώ.. Ψάξτε εικόνες στο νετ για να το αντιληφθείτε. Το κινέζικο Iphone με το Iphone έχει διαφορά φίλε Pournara. Για λόγους κόστους η Apple αποφάσισε να τα φτιάχνει Κίνα μόνο που υπάρχουν προδιαγραφές ! Και το κινέζικο ραντάρ χωρίς προδιαγραφές που πιθανότατα θα βρει κάποιος στο ebay θα του χτυπάει στο γαμο του καραγκιόζη. Το κέντρο που θα του ξεκολλήσει ή θα υπερθερμανθεί όταν το χρειαστείς ελπίζω να προστατεύει την οικογένεια σου αλλά καμια αποθήκη ... Οποιος θελήσει οποιαδήποτε τεχνική απορία Pm, ευχαρίστως να βοηθήσω. Ελπίζω να μη το πλατιάσετε άλλο και εσείς το θέμα γιατι με τόσα που είπαμε κάποιος χάνετε στις σελίδες του τοπικ. Εύχομαι να μη παρεξηγήθηκε κανείς με τις απόψεις μου , αλλά είμαστε όλοι στην ίδια μεριά και έχουμε τα λαμόγια απέναντι. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Προσοχή στις αγορές σας. Τα λέμε.
princeofsolitud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα κι από εμένα... Πρίν από 2 μήνες αγόρασα ένα σπίτι με προεγκατεστημένο συναγερμό! Ως εδώ καλά! Σύντομα όμως κατάλαβα ότι ο κατασκευαστής για οικονομία έχει εγκαταστήσει παγίδες μοναχα στα πατζούρια, ενώ δεν έχει αφήσει καν αναμονές για τα παράθυρα! Το χειρότερο; Ότι ο συναγερμός που έχει βάλει είναι 6ζωνος, που σημαίνει πως εφόσον θέλω να τον "αναβαθμίσω" εκτός από τα μερεμέτια, εκτός από τις παγίδες, εκτός από τα εργατικά, πρέπει να αγοράσω και πλακέτα για να διπλασιάσω τις ζώνες. Ο συναγερμός είναι DSC με πληκτρολόγιο PK 5508! Γνωρίζετε που πρέπει να απευθυνθώ για αυτή τη μάρκα συναγερμού; Ευχαριστώ πολύ!
Highlander Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν κάνω λάθος τους DSC τους έχει η Automatic Alarm Systems. http://www.alarmsys.gr/ Πάρε τους ένα τηλέφωνο να δεις ποιο συνεργάτη θα σου στείλουν. Ρώτησε πρώτα κόστος πριν κάνεις οτιδήποτε. Αν έχεις εύκολη πρόσβαση στην καλωδίωση που ήδη υπάρχει στα εξώφυλλα, μπορείς να πάρεις από εκεί ένα ελεύθερο ζευγάρι και να το στείλεις στα εσώφυλλα. Αν μου πεις ποιο μοντέλο μονάδας έχεις (πρέπει να ανοίξεις το κουτί του πίνακα) μπορώ να σου πω αν παίρνει διπλασιασμό.
dmyl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να Απευθυνθείς και σε κατα τόπους συνεργάτες ή τεχνικόυς μιας και οι DSC είναι γνωστοί συναγερμοί και πιθανόν το κόστος της επέκτασης που ζητάς να είναι αισθητά μικρότερο. Πάντως με σωστές μεθόδους και τεχνικές τα μερεμέτια μπορείς να τα αποφύγεις , ανάλογα κατά πόσο ικανός είναι ο τεχνικός ή πόσο θέλει να ασχοληθεί.
σεατ2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Όχι όλα. Οι Paradox κατασκευάζονται Καναδά. Μην τα ισοπεδώνουμε τα πάντα. και οι texecom στην αγγλια και εινε και καλης ποιοτιτας και σε καλη τιμη ειδικα τα ρεφλεξ ρανταρ εχουν και 10 ετη εγγυηση
ΝικήταςΤ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Επειδή το θέμα έχει αρχίσει να γίνει κόντρα Κινέζικου-Αμερικάνικου παύω να ασχολούμαι. Το συγκεκριμένο τοπικ έχει καλύψει απόλυτα όποιον θελήσει να ασχοληθεί με την εγκατάσταση ενός συναγερμού οικίας, αρκεί να διαβάσει ολόκληρο το θέμα απο την αρχή και όχι με μία ερώτηση που χιλιοαπαντήθηκε πριν. Κάποιο εδω μέσα θέλουν (τυχαία ή μη) να ισοπεδώσουν τα πάντα με τη κλασική ατάκα "Ελα μωρέ όλα Κινέζικα δεν είναι πλέον ;" Ε όχι. Δεν είναι όλα Κινέζικα. Ο φίλος Highlander το δήλωσε πολλές φορές όπως και εγώ.. Ψάξτε εικόνες στο νετ για να το αντιληφθείτε. Το κινέζικο Iphone με το Iphone έχει διαφορά φίλε Pournara. Για λόγους κόστους η Apple αποφάσισε να τα φτιάχνει Κίνα μόνο που υπάρχουν προδιαγραφές ! Και το κινέζικο ραντάρ χωρίς προδιαγραφές που πιθανότατα θα βρει κάποιος στο ebay θα του χτυπάει στο γαμο του καραγκιόζη. Το κέντρο που θα του ξεκολλήσει ή θα υπερθερμανθεί όταν το χρειαστείς ελπίζω να προστατεύει την οικογένεια σου αλλά καμια αποθήκη ... Οποιος θελήσει οποιαδήποτε τεχνική απορία Pm, ευχαρίστως να βοηθήσω. Ελπίζω να μη το πλατιάσετε άλλο και εσείς το θέμα γιατι με τόσα που είπαμε κάποιος χάνετε στις σελίδες του τοπικ. Εύχομαι να μη παρεξηγήθηκε κανείς με τις απόψεις μου , αλλά είμαστε όλοι στην ίδια μεριά και έχουμε τα λαμόγια απέναντι. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Προσοχή στις αγορές σας. Τα λέμε. Παιδιά ευχαριστώ για όλες τις απόψεις και για τις λεπτομέρειες που με βοήθησαν. Φίλε johnnyy το ότι προσφέρθηκες έτσι απλά να βοηθήσεις όποιον χρειαστεί κάτι, σε τιμά και σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία. Μπράβο!
sphinxgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μετά την έκθεση Security του ΣΚ είδα τους συναγερμούς Jablotron. Υπόσχονται φοβερά πράγματα μιας και είναι τεχνολογίας και κατασκευής 2012. Το ζήτημα είναι πως δεν έχω τιμές και στο ίντερνετ δεν βρισκω και πάρα πολλά. Ειδικά στην Ελλάδα. Έχει κάποιος άποψη?
Highlander Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μετά την έκθεση Security του ΣΚ είδα τους συναγερμούς Jablotron. Υπόσχονται φοβερά πράγματα μιας και είναι τεχνολογίας και κατασκευής 2012. Το ζήτημα είναι πως δεν έχω τιμές και στο ίντερνετ δεν βρισκω και πάρα πολλά. Ειδικά στην Ελλάδα. Έχει κάποιος άποψη? Να προσέχεις τι παιδικές ασθένειες σε νέα προϊόντα.
ababapanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 οι συναγερμοι αυτοι συνεργαζοντε με καμερες ασφαλειας? Και γενικα ποιο ειναι το καλυτερο δυνατο συστημα συναγερμου που μπορω να αγορασς μεχρι 1000 ευρω? Αν και ειμαι της αποψης οτι γενικα ο καλυτερος συναγερμος ειναι ο σκυλος. Αντε να ερθει να σε κλεψει ο αλλος αν εχεις ενα Ελληνικο πομενικο (τσοπανοσκυλο) σπιτι σου...
Highlander Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέχρι 1000 ευρώ τι ; Δεν διευκρινίζεις. Πόσες επαφές, ενσύρματες, ασύρματες, πόσους ανιχνευτές κλπ. Το τσοπανόσκυλο με μία φόλα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.
djcat Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέχρι 1000 ευρώ τι ; Δεν διευκρινίζεις. Πόσες επαφές, ενσύρματες, ασύρματες, πόσους ανιχνευτές κλπ. Το τσοπανόσκυλο με μία φόλα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. O εκπαιδευμένος σκύλος δεν τρώει φόλες! Αλλά πως το βάζεις στο διαμέρισμα - είναι κρίμα αυτά τα σκυλιά σε 4 τοίχους. Σίγουρα είναι η καλύτερη λύση προστασίας. Ο σκύλος δαγκάει, ο συναγερμός τί κάνει; Άσε που αντιλαμβάνονται πως κάτι συμβαίνει προτού γίνει η παραβίαση...
ababapanos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέχρι 1000 ευρώ τι ; Δεν διευκρινίζεις. Πόσες επαφές, ενσύρματες, ασύρματες, πόσους ανιχνευτές κλπ. Το τσοπανόσκυλο με μία φόλα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Σε διαμερισμα τσοπανοσκυλο φυσικα ειναι δυσκολο. Εγω ελεγα να τον εχεις μπροστα στον κηπο και φυσικα εκπεδευμενο να μην τρωει απο τον καθενα οτι του δινει... Μέχρι 1000 ευρώ τι ; Δεν διευκρινίζεις. Πόσες επαφές, ενσύρματες, ασύρματες, πόσους ανιχνευτές κλπ. Το τσοπανόσκυλο με μία φόλα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Δεν γνωριζω τι χρειαζομαι ακριβος γιαυτο και ρωτησα γενικα ποιος ειναι ο καλυτερος που μπορω να παρω μεχρι τα 1000 ευρω... Αν βοηθαει προκειται για μεζονετα 180τμ και 3ων επιπεδων (υπογειο-εισογειο-οροφος)
djcat Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Σε διαμερισμα τσοπανοσκυλο φυσικα ειναι δυσκολο. Εγω ελεγα να τον εχεις μπροστα στον κηπο και φυσικα εκπεδευμενο να μην τρωει απο τον καθενα οτι του δινει... Δεν γνωριζω τι χρειαζομαι ακριβος γιαυτο και ρωτησα γενικα ποιος ειναι ο καλυτερος που μπορω να παρω μεχρι τα 1000 ευρω... Αν βοηθαει προκειται για μεζονετα 180τμ και 3ων επιπεδων (υπογειο-εισογειο-οροφος) Κλασσικά θα πας σε λύση ενσύρματου συστήματος. Πιο πολύ παίζει ρόλο να τοποθετήσεις σωστά το σύστημα. Γενικά σα μάρκες αξιόπιστες θεωρούνται οι Paradox και Caddx. Καλά λόγια έχω ακούσει και για τους ισραηλινούς crow, που γενικά είναι και πιο οικονομικοί από τους δύο προηγούμενους. Αν έχεις κήπο, και μπορείς βουρ για δύο σκυλιά!
Highlander Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Από εμπειρίες σας λέω, πως ακόμα και εκπαιδευμένο σκυλί το παρακάμπτουν πολύ εύκολα. Κατ' εμέ να πας σε paradox, πολλές επιλογές και κάνει πολλά πράγματα που άλλοι δεν κάνουν. Στα 180τμ, πρέπει να ξέρεις πόσα ανοίγματα έχεις, πόσα και που θα βάλεις radar κ.ο.κ. Αυτά πρέπει να στα πει ένας ειδικός. Πάρε τη μαμά www.paradox.gr ρώτα ποιος είναι στην περιοχή σου να πάρεις μία άποψη.
dmyl Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Θα συμφωνήσω με τον Highlander για τους Paradox απο θέμα λειτουργιών και απλότητηας. Το μόνο μειονέκτημά τους σε σχέση με τον καλό ανταγωνισμό είναι οτι έχουν GRADE 1 ενώ κάποια άλλα συστήματα υποστήρίζουν GRADE:2 (βαθμός ασφάλειας) και έτσι μπορούν να εγκατασταθούν και σε πιο ευαίσθητους χώρους απο θέμα ασφάλειας. Αν θές ρίξε μια ματιά και στα IDS της Inhep είναι πολύ μπροστά αλλά μειονεκτούν στον ότι δεν έχουν πληκτρολόγιο με RFID.
Προτεινόμενες αναρτήσεις