giglis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Έχω αγοράσει ένα PSP και θέλω να ρωτήσω επειδή έχω UMD Cases και τα μικρά CD ιδικά για PSP λέτε να καταφέρω να αντιγράψω παιχνίδια και μόνος μου, αφού τα έχω κατεβάσει πρώτα από το ιντερνετ δηλαδή αρχεία (ISO).
mchrisober Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 νομιζω θα τα καταφερεις αλλα πρωτη φορα ακουω τετοια προσπαθεια.... δοκιμασε ομως...
giglis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Νασε καλά φίλε μου, θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω με πιο πρόγραμμα να το κάνω λες με το πρόγραμμα που αντιγράφω CD λες να γίνετε. Εγώ έχω το DVDFab???
mchrisober Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 θα σου προτεινα το Image Burn, επισης να τα γραψεις σε ταχυτητα 4χ... εαν εχεις αποτελεσματα στειλε να ξερουμε κι εμεις...
papg Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δές εδώ για αρχή http://209.85.129.132/search?q=cache:-3lBYvXQYWwJ:www.insomnia.gr/forum/showthread.php%3Ft%3D292092+%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A3+PSP+RIPPING+V1.3&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr
giglis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Οκ παιδία θα το κάνω μια και βλέπουμε. Ευχαριστώ για της γνώμες σας.
darksoho33 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο. σιγουρα κατι εχεις καταλαβει λαθος
FISHERMAN Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 10000000% έχει καταλάβει λάθος..UMD writer που θα βρεί; εδω και η sony το κατήργησε το δισκάκι από το νεο PSP. Έκτος και αν εννοεί από τα παιχνίδια που έχει αγοράσει να φτιάξει εικονικά αρχεία.
ghostgr_a_n Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Έχω αγοράσει ένα PSP και θέλω να ρωτήσω επειδή έχω UMD Cases και τα μικρά CD ιδικά για PSP λέτε να καταφέρω να αντιγράψω παιχνίδια και μόνος μου, αφού τα έχω κατεβάσει πρώτα από το ιντερνετ δηλαδή αρχεία (ISO). Τι psp εχεις και τι firmware εχεις ? Πρεπει να εχεις custom firmware στο psp για να μπορεσεις να τα αντιγραψεις. Αν εχεις cfw πατας το select(ενω εισαι στο menu),γυρνας το usb απο memory stick σε umd,το συνδεεις με το pc και αντιγραφεις το iso(ολα αυτα αν εχεις cfw). Παιδια αν δεν ξερουμε για κατι δεν απανταμε γιατι μονο spam δημιουργουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.