flyaway Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 γνωριζει καποιος σχετικα να ενημερωσει?αγορα,τιμες κλπ...
vanbikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 μπορεις να επισκεφτεις πολλα site που εχουν βαση οπως το Πλασιο και το e-shop!εχουν διαφορα ειδη,σταθερες,κινουμενες συνηθως προς τα κατω αν την βαλης πολυ ψηλα!οι τιμες πρεπει να αρχιζουν απο 50-60 ευρο και φτανουν πολυ ψηλαααααα!!αναλογα το μεγεθος και τις ιντσες θα διαλεξεις και την αντιστοιχη βαση!σου λεει ακομα και το βαρος που αντεχει η κατασκευη!!αυτα!!και εγω το σκεφτομαι αρκετο καιρο και μαλλον συντομα θα την κανω την κινηση!!!
agoraki_23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=326
pp6210 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 όλες οι βάσεις έχουν universal στερέωμα της οθόνης σε 2-3 μεγέθη. Άρα, 1. δες πρώτα τι διάσταση βάσης χρειάζεσαι για την οθόνη σου (νομίζω ονομάζονται vesa 50, 100, ανάλογα με τις διαστάσεις του τετραγώνου σύνδεσης βάσης και οθόνης), 2. πήγαινε mediamarkt να δεις απο κόντά τα είδη (π.χ. με βραχίονα, σταθερή στον τοίχο με μικρές κλίσεις) και να καταλήξεις σε μάρκες-μοντέλα, 3. ψάξε στο νετ για αυτό που θέλεις. Εγώ έκανα την άσκηση πριν από 1,5 χρόνο, βέβαια τελικά πάλι από mediamarkt ψώνισα και όχι από το νετ. Μετά θα σου κακοφαίνονται τα καλώδια που θα κρέμονται στον τοίχο, οπότε δες και τις λύσεις για κρύψιμο καλωδίων (π.χ. σε ένα πλατύ πλαστικό διαδρομάκι) - σε αυτά βρήκα καλύτερες τιμες στο saturn.
fabio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 ο "ορθος" τροπος περιγραφηκε παραπανω σε εμενα ομως δεν δουλεψε!! mediamarkt και συναφη ειχαν μια σαφεστατη διαθεση να μου πιασουν τον κ#@ο με απιστευτες τιμες. δε ξερω για εσας αλλα το να κουνιεται πανω κατω δεξια αριστερα η τηλεοραση δεν μου φαινεται και πολυ μεγαλη αναγκη πηγα σε συνοικιακο μαγαζι με ηλεκτρονικο-ηλεκτρολογικα. ειπα να το παιξω "γνωστης" και ζητησα με βαση τον τυπο που γραφει στο manual και τελικα δεν εκανε , ηταν μικρη οποτε πολυ απλα μετρησα τις θεσεις στην tv και πηρα μια βαση που ταιριαζε. για 37" tv 25e (με αλφαδι πανω!!!).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.