Προς το περιεχόμενο

Θελω να αγορασω σκιουρακι

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Εγώ θέλω να ρωτήσω πάντως τους σκιουροπετ-φανζ, τι το γαμάτο έχει να έχει κανείς ένα σκίουρο (ή τρεις) σε ένα κλουβί στο σπίτι. Το ίδιο αναρωτιέμαι και για τα χάμστερ και τα λοιπά τρωκτικά αλλά μετά τα σκέφτομαι να τρέχουν μέσα σε εκείνη τη ρόδα και φαντάζομαι ότι κάποιος μπορεί να το βρίσκει συγκλονιστικό. Αλλά σκίουρο;; Γιατί;

Πώς παίζεις με ένα σκίουρο; Σοβαρά ρωτάω, υπάρχει κάτι το διασκεδαστικό που δεν αντιλαμβάνομαι στο να βάζεις ένα σκίουρο σε κλουβί;

Μα δεν τον εχεις κλεισμενο συνεχως στο κλουβι. Βγαινει, και ειναι και πολυ παιχνιδιαρικα και πανεξυπνα ζωα. Βεβαια δεν τον αφηνεις ποτε χωρις επιβλεψη ελευθερο γιατι θα βρεις τις κουρτινες κομματακια και τα επιπλα ροκανιδια ΛΟΛ

Δημοσ.

Μπορείς να οριοθετήσεις λίγο το παιχνίδι; Διότι μπορώ να σκεφτώ μια λίστα με πανέξυπνα και παιχνιδιάρικα ζώα που δεν θα ήθελα να έχω στο σπίτι μου για μια λίστα λόγους. Ενδεικτικά: φώκια, δελφίνι, γάιδαρος.

Τι σου προσφέρει ρε παιδί μου ένα σκιουράκι; Νιώθεις ικανοποίηση όταν περπατάει πάνω στο χέρι σου, όταν σε κοιτάει μέσα από το κλουβί (που από μια σύντομη ματιά που έριξα σε φόρουμ με σκίουρους δε θέλουν χαμστεροκλουβί αλλά κλουβί με δέντρο μέσα), όταν μασουλάει τα καρύδια και κάνει κρουτς κρουτς ερεθίζει τα αυτιά σου η αμπιεντίλα, γυμναστική σέρνοντας έπιπλα για να το βρεις, αφορμή για καθάρισμα τα ροκανίδια, ευκαιρία για ανακαίνιση οι κουρτίνες/τραπεζομάντιλα, τι διάολο; Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι για να έχεις ψάρια (στη διακόσμηση), γάτα, σκύλο -με κάποιες ενστάσεις για τα μεγάλα σκυλιά στα μικρά διαμερίσματα, πουλί, αλλά γιατί σκίουρο;

Δημοσ.
Μπορείς να οριοθετήσεις λίγο το παιχνίδι; Διότι μπορώ να σκεφτώ μια λίστα με πανέξυπνα και παιχνιδιάρικα ζώα που δεν θα ήθελα να έχω στο σπίτι μου για μια λίστα λόγους. Ενδεικτικά: φώκια, δελφίνι, γάιδαρος.

Τι σου προσφέρει ρε παιδί μου ένα σκιουράκι; Νιώθεις ικανοποίηση όταν περπατάει πάνω στο χέρι σου, όταν σε κοιτάει μέσα από το κλουβί (που από μια σύντομη ματιά που έριξα σε φόρουμ με σκίουρους δε θέλουν χαμστεροκλουβί αλλά κλουβί με δέντρο μέσα), όταν μασουλάει τα καρύδια και κάνει κρουτς κρουτς ερεθίζει τα αυτιά σου η αμπιεντίλα, γυμναστική σέρνοντας έπιπλα για να το βρεις, αφορμή για καθάρισμα τα ροκανίδια, ευκαιρία για ανακαίνιση οι κουρτίνες/τραπεζομάντιλα, τι διάολο; Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι για να έχεις ψάρια (στη διακόσμηση), γάτα, σκύλο -με κάποιες ενστάσεις για τα μεγάλα σκυλιά στα μικρά διαμερίσματα, πουλί, αλλά γιατί σκίουρο;

What about lizzards, ?

• Moderators
Δημοσ.

Mην εισαι τοσο αρνητικη ΛΟΛ. Δεν μπορω να στα εξηγησω ακριβως, γιατι καποιος να εχει εναν παπαγαλο (που δεν μιλαει για να σε προλαβω :) ) για παραδειγμα?

Α, και μια που ανεφερες το κρουτς κρουτς, δεν ειναι για υπνοδωματιο καθως ειναι νυκτοβιο κυριως ζωο, οποτε το βραδυ εχει λιγο φασαρια. ΛΟΛ τρεμω τα σχολια.

Δημοσ.

Δεν είμαι αρνητική αλλά τελευταία φορά που είδα σκιουράκι το είδα στο χαηντ παρκ και έτρεχε με αυτό το κυματοειδές τρέξιμο και ήταν πολύ χαριτωμένο, ήταν τόσο χαριτωμένο που θα ήθελα να είναι στο οπτικό μου πεδίο για ώρα, να το βλέπω να κυματίζει και να έχω και ένα τσιγάρο.. Υπάρχουν ζωάκια από την άλλη που τα βλέπω και κάνω όπως η Ελμάηρα και τα αγκαλιάζω και τα πνίγω και πέφτω στο πάτωμα και δε θέλω να φύγουν αλλά γαμώτο τα σκιουράκια δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω ως κατοικίδια και να τα ταΐζω, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΘΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙΟΥΡΑΚΙΑ, δε θέλω να πάω μια μέρα σε ταβέρνα και να πετάω τηγανητές πατάτες σε σκιουράκια ='(

• Moderators
Δημοσ.
Δεν είμαι αρνητική αλλά τελευταία φορά που είδα σκιουράκι το είδα στο χαηντ παρκ και έτρεχε με αυτό το κυματοειδές τρέξιμο και ήταν πολύ χαριτωμένο, ήταν τόσο χαριτωμένο που θα ήθελα να είναι στο οπτικό μου πεδίο για ώρα, να το βλέπω να κυματίζει και να έχω και ένα τσιγάρο.. Υπάρχουν ζωάκια από την άλλη που τα βλέπω και κάνω όπως η Ελμάηρα και τα αγκαλιάζω και τα πνίγω και πέφτω στο πάτωμα και δε θέλω να φύγουν αλλά γαμώτο τα σκιουράκια δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω ως κατοικίδια και να τα ταΐζω, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΘΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙΟΥΡΑΚΙΑ, δε θέλω να πάω μια μέρα σε ταβέρνα και να πετάω τηγανητές πατάτες σε σκιουράκια ='(

Aναφερεσαι σε κλασικο squirel ή σε chipmunk (Chip n Dale)? Αυτα που θα δεις ως κατοικιδια ειναι τα δευτερα παρεμπιπτοντως.

Kαταλαβα τι εννοεις τωρα, εγω ετσι αντιμετωπιζω τα χαμστερ. Απλα με τα αντιθετα συναισθηματα που σου δημιουργηθηκαν εσενα με το σκιουρακι. Παντως δεν τα βλεπω σαν κατοικιδια.

ΛΟΛ στο Πηλιο πριν κατι χρονια εκανα ακριβως αυτο σε εναν σκιουρο (κλασικο σκιουρο) που ειχε εξευγενιστει και ετρωγε τα παντα.

Δημοσ.

Είναι απιστευτα κατοικίδια. Είχα μια θυλικια στο μαγαζί πολύ ήμερη.εβγαινε στο χέρι μου της εδινα φυστικάκι και ξανάμπαινε.χεχε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...