Προς το περιεχόμενο

Θελω να αγορασω σκιουρακι

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι δωρο-εκπληξη για μια φιλη μου η οποια ηδη εχει 2-3 και επομενως ξερει πως να τα φροντισει.Ξερετε ποσο περιπου ειναι οι τιμες και τι πρεπει να προσεξω κατα την αγορα?

Δημοσ.

Πρόσεξε την ηληκία. για αρχή. Τα σκιουράκια είναι δύσκολα ζώα. Στις περησότερες περηπτώσεις όταν έχουν συνηθήσει σε ένα μοτίβο, δέν θέλουν άλλο. Δηλαδή μπορεί αν είναι καιρό μόνα τους, αυτά τα τρία, μπορεί να μην δεχτούν κάποιο καινούριο και να το χτυπήσουν. Και εγώ θα πρότεινα να πάρεις κάτι άλλο. Ένα μινι χάμστερ ίσως που είναι και αξιαγάπητα και πολύ ήμερα.

Δημοσ.

Καλύτερα να της πάρεις μια γάτα,κατα προτίμηση Αγκύρας.Τα λατρεύει τα σκιουράκια κ θα πέζει μαζί τους συνέχεια.

• Moderators
Δημοσ.
Καλύτερα να της πάρεις μια γάτα,κατα προτίμηση Αγκύρας.Τα λατρεύει τα σκιουράκια κ θα πέζει μαζί τους συνέχεια.

Μαλλον αυτα θα παιζουν μαζι της. Δυσκολα θα τα πιασει, ειδικα αν ειναι σαλονιου η κυρα γατα απλα την εβαψε ΛΟΛ. Ειναι τοσο υπερκινητικα που οταν τα αφηνεις ελευθερα παθαινουν ντελιριο, και πεταγονται απο το ενα μερος στο αλλο. Καθως ειναι και πολυ περιεργα ζωα, δεν αντεχουν αν δεν ανακαλυψουν ολο το μερος! Αν δε τους δωσεις και ζαχαρη, η εντοπισουν κατι γλυκο και το φανε (κανονικα δεν κανει), μετατρεπονται σε ελατηρια! Πριν 3 χρονια νομιζω πως το ειχα παρει γυρω στα 25 ευρω.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=VUI6bewvzD8&feature=related[/ame]

Δημοσ.

Δε θα τα χλαπακιάσει;

Δημοσ.

Εγώ θέλω να ρωτήσω πάντως τους σκιουροπετ-φανζ, τι το γαμάτο έχει να έχει κανείς ένα σκίουρο (ή τρεις) σε ένα κλουβί στο σπίτι. Το ίδιο αναρωτιέμαι και για τα χάμστερ και τα λοιπά τρωκτικά αλλά μετά τα σκέφτομαι να τρέχουν μέσα σε εκείνη τη ρόδα και φαντάζομαι ότι κάποιος μπορεί να το βρίσκει συγκλονιστικό. Αλλά σκίουρο;; Γιατί;

Πώς παίζεις με ένα σκίουρο; Σοβαρά ρωτάω, υπάρχει κάτι το διασκεδαστικό που δεν αντιλαμβάνομαι στο να βάζεις ένα σκίουρο σε κλουβί;

Δημοσ.
Πώς παίζεις με ένα σκίουρο;

Τα εχθρεύεις και τα βάζεις να παλεύουν μεταξύ τους, φωνάζεις και τους φίλους σου και κλάνετε στο γέλιο

Προς θεού δεν παίρνεις σκίουρους αν έχεις άλλο πέτ γιατί θα έχεις πρόβλημα, είναι μαφιόζικα ζώα

Δημοσ.

Βαρετό, ειδικά τα μπινελίκια στο δεύτερο είναι αψυχολόγητα, δε θα ήθελα να έχω τέτοιο βρωμόστομα σπίτι μου =ρ

Σοβαρά τώρα, υπάρχει κάποιος σκιουρολάτρης να μας εξηγήσει τους λόγους που έχει σκίουρο; Στην τελική έστω ποντίκι, η μόνη έντιμη απάντηση που είχα πάρει κάποτε ήταν από μια γνωστή που είχε αγοράσει με ένα ευρώ ποντίκι-πειραματόζωο και το έπνιξε μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών με γαριδάκια γιατί ο γάτος της ήταν τόσο μαλθακός που δεν ήθελε να τον φάει επειδή δεν ήταν κροκέτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...