basilis5 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Τέλος θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση σε όσους θεωρούν πως έχω άδικο. Το ερώτημά μου περιλαμβάνει και ένα υποθετικό παράδειγμα: Έστω ότι αγοράζετε ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ που η ίδια η εταιρεία το χαρακτηρίζει ως το καλύτερο σπορ αυτοκίνητο στην κατηγορία του και σας υπόσχεται απόδοση 150 ίππων. Προχωράτε στην αγορά και διαπιστώνετε τηνη μέρα της αγοράς πως το αυτοκίνητο δεν έχει την προβλεπόμενη απόδοση αλλά 145 ίππους. Απευθύνεστε στο εξουσιοδοτημένο service της εταιρείας και σας λένε πως για το πρόβλημα οφείλεται σε κακή χαρτογράφηση του κινητήρα αλλά εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διότι το πρόγραμμα του κινητήρα το "γράφει" μια άλλη εταιρεία η οποία ασχολείται με την χαρτογράφηση του κινητήρα. Άρα πρέπει να κρατήσετε αυτό το αμάξι άσχετα αν είναι κάτι κατώτερο από αυτό που πληρώσατε. Εσείς τι θα κάνετε σε αυτή την περίπτωση? Θεωρείται πως πήρατε αυτό που πληρώσατε ή όχι? Θα "ενοχλείσετε" την εταιρεία που κατασκεύασε το αυτοκίνητο ή θα εξαντλείσετε τις πιθανότητες να βρείτε το δίκιο σας μέσω του εμπόρου τον οποίο στην τελική πληρώσατε? ατυχεστατος παραλληλισμος φιλε μου,συγνωμη που στο λεω και με την ιδια λογικη του οτι ειχε επιλυση το προβλημα του λαπτοπ σου online, επρεπε να χες κανει πιο σωστη ερευνα αγορας πριν το παρεις.
angelus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 το παραδειγμα του αυτοκινητου εντελως εκτος.θα εμοιαζε,αν μετα την αγορα του οχηματος εβαζες βενζινη δικης σου παρασκευης ή απο βενζιναδικο που την νοθευουν αρκετα.σε αυτην την περιπτωση ,θα το πηγαινες πισω για μειωμενη αποδοση και θα ζητουσες την αλλαγη με καινουριο(εδω γελαμε.......) γιατι δεν "παει".περαν αυτου,οι ιδιοι κατασκευαστες οταν πουλανε το οχημα,λενε οτι η αποδοαση μπορει να διαφερει και προς τα πανω,αλλα και προς τα κατω,σε ποσοστο 5%.αν ηταν δλδ 155 τα αλογα τι θα ελεγες???? ηθελα να ηξερα,πρωτη φορα σου ετυχε μετα απο απντεειτ να χανει δυναμη το λαπτοπ-πισι???? ουκ ολιγες φορες μετα απο απντεειτ που εκανα,ηθελα να σπασω το μηχανημα. στην ουσια ,την μικρομαλακη επρεπε να βριζεις,οχι το πλαισιο ή το καθε πλαισιο(απο το οποιο εχω και ασχημη εμπειρια.) Σε λιγο θα αρχισουμε να χρειαζομαστε οδηγιες χρησης για τα παντα,οπως αμερικη ενα πραμα. Νομίζω πως απλά απορρίπτεις το παράδειγμά μου και μάλλον το διάβασες παρα πολύ γρήγορα: 1) Από ποιο σημείο του ποστ μου κατέληξες στο συμπέρασμα ότι έκανα κάποια κακή χρήση του λαπτοπ και το παραλληλίζεις με την δικής μου κατασκευής ή σε κάθε περίπτωση κακής ποιότητας βενζίνη? Απο πότε το να εγκαθιστάς τα SP της ms είναι κακή χρήση του υπολογιστή? 2)Ο υπολογιστής δεν έχασε δύναμη μετά το update αλλά μετά από κακή (όχι άριστη) επισκευή που μου έκανε το Πλαίσιο 3) Επαναλαμβάνω ναι αναγνωρίζω πως για το όλο θέμα έχει την κύρια ευθύνη η μικροσοφτ. Ωστόσο πες μου κάτι: εγώ πού έδωσα τα λεφτά μου, στο πλαίσιο ή στην μικροσοφτ? Θα πρέπει να καταλάβετε το εξής: Όταν κάποιος αγοράζει υπολογιστή πλέον, δεν αγοράζει ένα μηχάνημα αλλά μια δέσμη προϊόντων και υπηρεσιών. Από την στιγμή που για να αγοράσεις αυτή την δέσμη αυτή έχεις μόνο μια επιλογή και αυτή είναι να απευθυνθείς σε ένα λιανέμπορο, αυτός ο λιανέμπορος αναλαμβάνει και τις συμβατικές υποχρεώσεις απέναντί σου. Μια από αυτές είναι και να αναλαμβάνει μέριμνα σε θέματα σερβις και αντικαταστάσεων. 4) Σε κάθε περίπτωση το γεγονός πως πολλοί από αυτό το φόρουμ δεν ξέρουν, δεν θέλουν ή στην τελική δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους δεν σημαίνει πως όποιος έχει τ' άντερα να το κάνει, έχει άδικο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:47 ---------- ατυχεστατος παραλληλισμος φιλε μου,συγνωμη που στο λεω και με την ιδια λογικη του οτι ειχε επιλυση το προβλημα του λαπτοπ σου online, επρεπε να χες κανει πιο σωστη ερευνα αγορας πριν το παρεις. 1) Αντί να μου λες πως είναι ατυχέστατος το παράδειγμα, γιατί δεν μου εξηγείς καλύτερα γιατί είναι λάθος? 2) Μην νομίζεις πως δεν έχω μετανιώσει για την αγορά που έκανα. Σκέψου όμως και αυτό: Το γεγονός ότι υπάρχει μια λύση universal on-line από την ΗΡ για ποιό λόγο ακριβώς μου ρίχνει εμένα άδικο που έκανα αυτή την αγορά και οχι στο πλαίσιο που όταν τους πήγα το λαπτοπ έκαναν του καφαλιού τους ενώ είναι εξουσιοδοτημένο σέρβις της ΗΡ? Δεν μπορείς να τα βλέπεις όλα μονόπλευρα φίλε μου... Επειδή πραγματικά με νοιάζει η απάντησή σου, θα το εκτιμούσα (σοβαρά μιλάω και με κάθε σεβασμό), αν απαντούσες.
eliask Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Συγνώμη δηλαδή το γεγονός οτι η ΗP σου απάντησε ότι είναι γνωστο προβλήμα δεν λεει κάτι σε κανέναν? Τι παει να πει γνωστο προβλήμα ?ΑΡΑ Η ΗP πουλάει κατι που εξαρχής είναι προβληματικό ή μπορεί να είναι . Το πλαισιο τι φταεί ? Συμφωνω με τους παραπάνω ότι εφόσον ήταν γνωστό θέμα και δεν ήταν θέμα hardware δεν τίθεται θέμα . Και το βασικότερο δεν έχει και τιποτα το laptop. τώρα στο θεμα συμπεριφορας . Παντου τα ίδια είναι . Ανάλογα τις εμπειριες. Μια φορά μου έχει τυχει μια στραβή με το πλαισιο στη βουλιαγμένης που διορθωθηκε απο το πλαισιο στη Μεταμόρφωση . Ολες τις αλλές φορές όλοι εχουν φερθεί αψογά
Street-Fighter Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω πως απλά απορρίπτεις το παράδειγμά μου και μάλλον το διάβασες παρα πολύ γρήγορα:1) Από ποιο σημείο του ποστ μου κατέληξες στο συμπέρασμα ότι έκανα κάποια κακή χρήση του λαπτοπ και το παραλληλίζεις με την δικής μου κατασκευής ή σε κάθε περίπτωση κακής ποιότητας βενζίνη? Απο πότε το να εγκαθιστάς τα SP της ms είναι κακή χρήση του υπολογιστή? 2)Ο υπολογιστής δεν έχασε δύναμη μετά το update αλλά μετά από κακή (όχι άριστη) επισκευή που μου έκανε το Πλαίσιο 3) Επαναλαμβάνω ναι αναγνωρίζω πως για το όλο θέμα έχει την κύρια ευθύνη η μικροσοφτ. Ωστόσο πες μου κάτι: εγώ πού έδωσα τα λεφτά μου, στο πλαίσιο ή στην μικροσοφτ? Θα πρέπει να καταλάβετε το εξής: Όταν κάποιος αγοράζει υπολογιστή πλέον, δεν αγοράζει ένα μηχάνημα αλλά μια δέσμη προϊόντων και υπηρεσιών. Από την στιγμή που για να αγοράσεις αυτή την δέσμη αυτή έχεις μόνο μια επιλογή και αυτή είναι να απευθυνθείς σε ένα λιανέμπορο, αυτός ο λιανέμπορος αναλαμβάνει και τις συμβατικές υποχρεώσεις απέναντί σου. Μια από αυτές είναι και να αναλαμβάνει μέριμνα σε θέματα σερβις και αντικαταστάσεων. 4) Σε κάθε περίπτωση το γεγονός πως πολλοί από αυτό το φόρουμ δεν ξέρουν, δεν θέλουν ή στην τελική δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους δεν σημαίνει πως όποιος έχει τ' άντερα να το κάνει, έχει άδικο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:47 ---------- 1) Αντί να μου λες πως είναι ατυχέστατος το παράδειγμα, γιατί δεν μου εξηγείς καλύτερα γιατί είναι λάθος? 2) Μην νομίζεις πως δεν έχω μετανιώσει για την αγορά που έκανα. Σκέψου όμως και αυτό: Το γεγονός ότι υπάρχει μια λύση universal on-line από την ΗΡ για ποιό λόγο ακριβώς μου ρίχνει εμένα άδικο που έκανα αυτή την αγορά και οχι στο πλαίσιο που όταν τους πήγα το λαπτοπ έκαναν του καφαλιού τους ενώ είναι εξουσιοδοτημένο σέρβις της ΗΡ? Δεν μπορείς να τα βλέπεις όλα μονόπλευρα φίλε μου... Επειδή πραγματικά με νοιάζει η απάντησή σου, θα το εκτιμούσα (σοβαρά μιλάω και με κάθε σεβασμό), αν απαντούσες. Βέβαια πρώτα μετανιώνουμε μετα ζητάμε και τα ρέστα. Οτι να ναι λες πραγματικά. Πες οτι εισαι άσχετος με το ολο θεμα να τελειώνει.
angelus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Βέβαια πρώτα μετανιώνουμε μετα ζητάμε και τα ρέστα.Οτι να ναι λες πραγματικά. Πες οτι εισαι άσχετος με το ολο θεμα να τελειώνει. Φίλε το λαπτοπ που πήρα μου βγήκε μάπα και δεν μπορώ να διεκδικήσω αυτά που δικαιούμαι, δηλαδή τι, πρέπει να είμαι ευχαριστημένος από την όλη κατάσταση? Φυσικά μου είναι πολύ δυσάρεστο. Αν εσένα το να χάνεις 700 € χωρίς καμιά δική σου ευθύνη, σου φαίνεται κάτι απλό και καθημερινό τότε ΟΚ τι να πω το insomnia είναι ταξικό. Εμένα όμως με πειράζει οπότε αν δεν σου αρέσει....δεν με πολυνοιάζει. Το αν είμαι άσχετος, εσένα πραγματικά σε νοιάζει? Από υπολογιστές έχω μια κάποια γνώση αλλά ξέρεις κάτι ποτέ δεν προσέβαλα κάποιον για τις γνώσεις του...και που ξέρεις εσύ αν έχω πτυχία πληροφορικής στο κάτω κάτω? Αν δεν θέλεις να βλέπεις το θέμα στην τελική μην μπαίνεις να το δεις. Τουλάχιστον δεν είμαι κότα να μην ζητάω αυτά που δικαιούμαι. Μπήκες έγραψες την πρώτη καραγκιοζιά που σου κατέβηκε στο κεφάλι και όλα καλά...... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:23 ---------- Συγνώμη δηλαδή το γεγονός οτι η ΗP σου απάντησε ότι είναι γνωστο προβλήμα δεν λεει κάτι σε κανέναν? Τι παει να πει γνωστο προβλήμα ?ΑΡΑ Η ΗP πουλάει κατι που εξαρχής είναι προβληματικό ή μπορεί να είναι . Το πλαισιο τι φταεί ? Συμφωνω με τους παραπάνω ότι εφόσον ήταν γνωστό θέμα και δεν ήταν θέμα hardware δεν τίθεται θέμα . Και το βασικότερο δεν έχει και τιποτα το laptop. τώρα στο θεμα συμπεριφορας . Παντου τα ίδια είναι . Ανάλογα τις εμπειριες. Μια φορά μου έχει τυχει μια στραβή με το πλαισιο στη βουλιαγμένης που διορθωθηκε απο το πλαισιο στη Μεταμόρφωση . Ολες τις αλλές φορές όλοι εχουν φερθεί αψογά Για να καταλάβεις για ποιο λόγο δικαιούμαι να ζητήσω τα δικαιώματά μου από το Πλαίσιο σου παραθέτω το παρακάτω άρθρο του Αστικού Κώδικα Όπως γνωρίζουμε φαντάζομαι όλοι, ο Αστικός Κώδικας είναι ανώτερος σε ισχύ από οποιαδήποτε σύμβαση υπογράφουμε με μια εταιρεία (το γεγονός ότι οι συμβάσεις εγγύησης των προϊόντων που αγοράζουμε βρίσκονται μέσα στις συσκευασίες, συνεπώς δεν μπορούμε να διαβάσουμε τι "υπογράφουμε" το προσπερνώ. Ολα τα παρακάτω υπόκεινται στο: ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α` ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ όπως δημοσιεύται στο ΦΕΚ 192/21-8-2002. με την ένδειξη Νομος 3043. Άρθρο 535 Ο πωλητής δεν εκπληρώνει την κατά το προηγούμενο άρθρο υποχρέωσή του, αν το πράγμα που παραδίδει στον αγοραστή δεν ανταποκρίνεται στη σύμβαση και ιδίως: 1. δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή που έχει γίνει από τον πωλητή ή στο δείγμα ή υπόδειγμα που ο πωλητής είχε παρουσιάσει στον αγοραστή 2. δεν είναι κατάλληλο για το σκοπό της συγκεκριμένης σύμβασης και ιδιαίτερα για τη σύμφωνη με το σκοπό αυτόν ειδική χρήση 3. δεν είναι κατάλληλο για τη χρήση για την οποία προορίζονται συνήθως πράγματα της ίδιας κατηγορίας 4. δεν έχει την ποιότητα ή την απόδοση που ο αγοραστής ευλόγως προσδοκά από πράγματα της ίδιας κατηγορίας, λαμβάνοντας υπόψη και τις δημόσιες δηλώσεις του πωλητή, του παραγωγού ή του αντιπροσώπου του,στο πλαίσιο ιδίως της σχετικής διαφήμισης ή της επισήμανσης, εκτός αν ο πωλητής δεν γνώριζε ούτε όφειλε να γνωρίζει τη σχετική δήλωση. Άρθρο 540 Δικαιώματα του αγοραστή Στις περιπτώσεις ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ` επιλογήν του: 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες 2. να μειώσει το τίμημα 3. να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή. Άρθρο 548 Καταστροφή ή χειροτέρευση του πράγματος Ο αγοραστής έχει δικαίωμα να ζητήσει αντικατάσταση ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση ή να μειώσει το τίμημα και αν ακόμη το πράγμα καταστράφηκε ή χειροτέρεψε εξαιτίας του ελττώματος. Άρθρο 549 Αν το πράγμα εξ ολοκλήρου ή σε μεγάλο μέρος καταστράφηκε ή χάθηκε ή χειροτέρεψε ουσιιόδώς από τυχαίο περιστατικό, ο αγοραστής έχει δικαίωμα μόνο σε μείωση του τιμήματος. Το ίδιο ισχύει και αν το πράγμα μεταποιήθηκε ή εκποιήθηκε εξ ολοκλήρου ή σε μεγάλο μέρος από τον αγοραστή. Μου είναι πολύ δυσάρεστο να προσπαθώ να πείσω συμπολίτες μου για το δίκαιο των ισχυρισμών μου και ειδικά όταν αυτό γίνεται μέσα από ένα φόρουμ που υποτίθεται φτιάχτηκε από χρήστες για χρήστες και οχι απο computer experts για computer experts. Όσοι λογίζου τους εαυτούς τους computer experts έχω να σας πω κάτι, τα δικαιώματά μας δεν γράφτηκαν σε δυαδικό σύστημα οπότε δυστυχώς για εσάς μάλλον κάποιοι άλλοι τα γνωρίζουν καλύτερα από εσάς.
hsavva Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Είτε το πήρες πίσω μετά από 10 ώρες λειτουργίας, είτε μετά από 10 λεπτά ή δευτερόλεπτα και αφού το πρόβλημα προεκυψε λόγω λογισμικού, θα έπρεπε να είσαι και ευχαριστημένος που δεν σε χρέωσαν καν (€60 θα ήταν και πολύ λογικό ποσό). Ασχέτως αν δεν το προξένησες εσύ και άθελα σου. Όσοι φωνάζουν δεν έχουν και πάντα δίκιο!
angelus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Είτε το πήρες πίσω μετά από 10 ώρες λειτουργίας, είτε μετά από 10 λεπτά ή δευτερόλεπτα και αφού το πρόβλημα προεκυψε λόγω λογισμικού, θα έπρεπε να είσαι και ευχαριστημένος που δεν σε χρέωσαν καν (€60 θα ήταν και πολύ λογικό ποσό). Ασχέτως αν δεν το προξένησες εσύ και άθελα σου.Όσοι φωνάζουν δεν έχουν και πάντα δίκιο! Την άποψή σου αυτή πως την τεκμηριώνεις? Εγώ παρέθεσα κάποια άρθρα του νόμου που με δικαιώνουν κατά την γνώμη μου. Επειδή γενικά στο όλο θέμα έχω βαρεθεί να βλέπω αυτό το "πάλι καλά που δεν σε χρέωσαν και 60 €" έχω να πω τα εξής: Από τον τιμοκατάλογο του Πλαίσιο, φαίνεται ξεκάθαρα πως το μόνο ποσό που μπορεί να σε χρεώσει το Πλαίσιο για τεχνικό έλεγχο είναι 10 € και όχι 60. Η χρέωση που ζητά για επισκευή είναι άλλα 30 €, την οποία όμως ο κάθε καταναλωτής οφείλει να δεχθεί με άλλα λόγια ακόμα και αν από τον τεχνικό έλεγχο διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα και βρεθούν προτεινόμενες λύσεις, πρέπει ο ιδιοκτήτης να ενημερωθεί για την τιμολόγηση της λύσης και να την αποδεχθεί. Φυσικά εννοείται πως σε περίπτωση που δεν ευθύνεται ο χρήστης για την όποια βλάβη και εφόσον το προϊόν είναι εντός χρόνου εγγύησης, δεν υπάρχει καμιά χρέωση. Πόσο μάλλον για μια βλάβη που παρουσιάστηκε στις πρώτες 10 ώρες λειτουργίας και μετά από σωστή χρήση του υπολογιστή. Λοιπόν κύριοι οι εξυπνάδες σας περί 60 € για τεχνικό έλεγχο είναι απόλυτα αβάσιμες ως προς το τιμολογιακό μέρος. Για το δίκαιο του αιτήματός μου τι να πω μιλαει ο νόμος αλλά δυστυχώς... Αν από κάποιον από εσάς, σας πήρε το Πλαίσιο 60€ για έναν απλό τεχνικό έλεγχο, τότε πολύ απλά πιαστήκατε κορόιδα, και ακόμη χειρότερα το δεχθήκατε χωρίς να μιλήσετε...Εγώ δεν είμαι κορόιδο, είμαι συνειδητοποιημένος καταναλωτής. Μετά τα παραπάνω οφείλω να επιστρέψω τον χαρακτηρισμό "άσχετος" σε όσους με χαρακτήρισαν έτσι. Μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε αλλά χαρακτηριζόμαστε για αυτά που γράφουμε. Συμφωνώ φίλε μου μαζί σου, όσοι φωνάζουν δεν έχουν πάντα δίκιο αλλά δυστυχώς φαίνεται πως για να βρεις το δίκιο σου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ σε αυτή την χώρα.
Street-Fighter Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Παίρνεις ενα λαπτοπ το οποίο γαμώ το κεφάλι μου μέσα εχει windows το χρησιμοποιείς για 10 ώρες χαλάς τα windows και απο την ασχετοσύνη σου το πας πίσω στο φτιάχνουν και ζητάς και τα ρέστα? Σοβαρά θέλεις ψυχολόγο και γυναίκα.
GoldenEye Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 απεχεις πολυ απο το δικιο και οσο το συνεχιζεις εκτιθεσαι. ηρεμησε και αποδεξου οτι στραβωσε το update. ψαξε και για οδηγους συσκευων πιο προσφατους απο την HP και αποδεξου οτι το θεμα λειτουργικο και λογισμικο τα εχουν αυτα. και σε καμμια περιπτωση δεν είσαι συνειδητοποιημένος καταναλωτής ουτε πιο εξυπνος επειδη φωναζεις και δημιουργεις προβληματα για καταστασεις που απλα δεν υφιστανται.
lagoudakis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 οποτε το πας δικαστικα φιλε μου και τελειωνει το θεμα,δεν βλεπω καποιο λογο να υπαρχει αυτη η ενταση εδω,στο φιναλε ουτε το πλαισιο ειναι δικο μας ουτε εχουμε προβλημα εμεις με το μηχανημα
kifinas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Ανεύθυνοι καταναλωτές κάνουν κακό σε όλους τους καταναλωτές. Σπαταλούν άδικα πόρους οργανισμών για την προστασία μας με άτοπες καταγγελίες προς το ΙΝΚΑ και το ωραίο είναι ότι επιμένουν κιόλας. Ο φίλος μας ήθελε καινούριο laptop και τους κράζει επειδή σωστά δεν του έδωσαν νέο. Τους κατηγόρησε για την χάρη που του έκαναν και προχώρησαν δωρεάν σε system restore. Στο τέλος τα ρίχνει στο ότι ήταν αγενείς ενώ ο ίδιος τους αποκαλεί "τσογλάνια". Το έχουμε χάσει τελείως...
efstratios1982 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά ας κλείσει εδώ το θέμα γιατί πάει να γίνει προσωπικό. Ο καθένας το βλέπει από τη μεριά του.Άλλωστε αν κάποιος δεν θέλει να καταλάβει οτι και να λέμε εδώ μέσα δεν έχει σημασια. Το θέμα ας θεωρήσει λήξαν γιατί έχει καταλήξεί η κουβέντα να μην έχει καμία σχέση με το τίτλο.
scorpioss Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 το πλαισιο δεν εχει καμια ευθυνη για τις μλκιες του καθενος κ σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να ζητησεις τοσο απλα αντικατασταση μηχανηματος . λυπαμαι αλλα νομιζω πως εχεις αδικο . Φιλικα
AzaZyL Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 κατι τετειες περιπτωσεις αντιμετωπιζουν τα μαγαζια και μετα μας γραφουν ολους...
gherudos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Φίλε μου έχεις άδικο ότι και να λές,σύμφωνα με όσα έγραψες είσαι το έλεος το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.