ergidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Φιλοι 2 ερωτησεις α) τα αρχεια bin πως τανοιγουμε?? Εχω βιστα (νομιμα) και β)Θελω να περασω ενα αρχειο bin σε μια συσκευη..Το κατεβαζω λοιπον και το ξεζιπαρω με το win rar.. Μετα ομως αν θελω νατανοιξω μου λεει οτι "δεν ανοιγει κλπ κλπ"" .. Μπορω να το φορτωσω στη συσκευη χωρις ναχει ανοιξει?? Θανε ΟΚ??
Crizzt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ειναι αρχειο image δισκου. Ειτε το "καις" σε CD/DVD ειτε το φορτωνεις σε καποιο εικονικο drive (Daemon Tools, Alcohol, Virtual CD-ROM Control Panel, κλπ)
macabre_sunsets Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Είναι κάποιο firmware αυτό το *.bin? Αν ναι, τότε το βάζεις έτσι όπως είναι στην συσκευή. Λογικά θα έχει κάποιο wizard.
ergidis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Αυτο ειναι software και αν και το περασα (κλειστο οσ ηταν) με καλοδιο νολμοντεμ δεν νομιζω να εχει αναγνωριστει απο την ενλογο συσκευη γιατι δεν βλεπω διαφορα..
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ίσως το πέρασες σε λάθος φάκελο. Διάβασε ξανά και με προσοχή τις οδηγίες.
ergidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ίσως το πέρασες σε λάθος φάκελο.Διάβασε ξανά και με προσοχή τις οδηγίες. Ευχαριστω για οδηγιες.. Αν κε το προβλημα μου δεν ειναι με αυτο το θεμα,, νομιζω οτι αυτες οι ο δηγιες θα πρεπει να τοποθετηθουν στην αρχη του φορουμ για να βοηθηθει οποιος χρειαζεται,, ετσι απλες και σωστες που ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.