Προς το περιεχόμενο

raid η raptor?

arkas2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την απορια. αξιζει να κανω raid 0 σε 2 δισκους σατα 2 160gb αξιας 68ευρω η καλυτερα raptor 150gb αξιας 120ευρω?σε ποια απο τις 2 λυσεις θα εχω καλυτερες ταχυτητες?

Δημοσ.
Ανάλογα τη χρήση...

τωρα μου ελυσες την απορια...(η εγραψες απλα για να ποσταρεις?πες την αποψη σου για ποια πραγματα ειναι καλη καθεμια απο τις λυσεις που παρεθεσα?

Δημοσ.
Hold your horses honey... γιατί δεν μας λες χρήση και συγκεκριμένους δίσκους πρώτα - και μετα μας ειρωνεύεσαι ;)

δεν με βοηθας καθολου.οπως σου ειπα πες μου τα θετικα και τα αρνητικα καθε λυσης.ελπιζω να ειμαι κατανοητος καλυτερα ελληνικα δεν ξερω

Δημοσ.

Αυτό το bold και το περιεχόμενό του με τρελαίνει..

Ποιος έξυπνος σου είπε ότι είναι κάποιος από τα 143.991 μέλη υποχρεωμένος να απαντήσει σε οτιδήποτε;

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές αν χρησημοποιείς εφαρμογές που απαιτούν μεγάλα transfer rates 2 φρέσκοι 160άρηδες θα σου δώσουν καλύτερα mb/s από τον παλιό πλέον raptorα - αν πάλι οι εφαρμογές σου κάνουν access σε μικρά και πολλά αρχεία ο raptor θα δώσει το πλεονέκτημα λόγω χαμηλών access times.

Και βέβαια μην πάρεις τίποτα από τα δύο, ο raptor είναι EOL από τον veloci και οι 160άρηδες έχουν χάλια vfm.

...και οι ssd είναι στη γωνία :-D

Δημοσ.
Αυτό το bold και το περιεχόμενό του με τρελαίνει..

Ποιος έξυπνος σου είπε ότι είναι κάποιος από τα 143.991 μέλη υποχρεωμένος να απαντήσει σε οτιδήποτε;

αν εχω καταλαβει σωστα μπηκα σε φορουμ και εκανα μια ερωτηση.οποιος ξερει και μπορει και θελει ας απαντησει.οποιος θελει απλα να ποσταρει και να το μετρατρεψει σε chat room ας συνεχισει να ποσταρει

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:01 ----------

Σε γενικές γραμμές αν χρησημοποιείς εφαρμογές που απαιτούν μεγάλα transfer rates 2 φρέσκοι 160άρηδες θα σου δώσουν καλύτερα mb/s από τον παλιό πλέον raptorα - αν πάλι οι εφαρμογές σου κάνουν access σε μικρά και πολλά αρχεία ο raptor θα δώσει το πλεονέκτημα λόγω χαμηλών access times.

Και βέβαια μην πάρεις τίποτα από τα δύο, ο raptor είναι EOL από τον veloci και οι 160άρηδες έχουν χάλια vfm.

...και οι ssd είναι στη γωνία :-D

σκεφτηκα τον ssd αλλα παει πολυ το μαλλι ακομα.βασικα χρησιμοποιω photoshop,dreamweaver,illustrator,corel draw και video & audio enconding

ετσι οπως μου τα λες καλυτερα να παω σε εναν απλο σατα2 1TB?

Δημοσ.
Με την χρήση που κάνεις ένα raid0 με 2 640AAKS είναι το λογικό βήμα - πριν την μετάβαση σε μεγάλο ssd.

θα δω εμφανεις διαφορες η απλα θα το κανω απλα κανω?εννοω θα τις πιασεις τις διαφορες το ματι μου η απλα θα το κανω για να λεω οτι εχω raid?

Δημοσ.
Διαφορά... τι έχεις τώρα;

εχω εναν 250GB 5400RPM .δεν εχω καποιον απο αυτους απλα ψαχνομαι γιατι θελω να φτιαξω desktop και εχω ορισει ενα budget 80ευρω για hdd.αν μου επλεκες εγκωμια για raptor ημουν διατεθειμενος να δωσω τα παραπανω ευρω

Δημοσ.

...μια χαρά, και πιο αργές μνήμες με καλύτερα timmings και χαμηλά ρεύματα αν θέλεις να σώσεις κανένα ευρώ... οι 500άριδες single platter που σου προτείνω θα είναι ότι πρέπει ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...