N3CR4 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Τελικά παίδες έχω ήδη άρκτικ θερμπαγώγιμη πάστα.... Δεν είχα προσέξει τι γράφει πάνω οπότε δεν αλλάζω κάτι..
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Τι εννοείς δεν αλλάζεις κάτι; Τώρα με AS5 είσαι;
pcos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 το ρευμα δεν δινεται, απλα τραβιέται. μονο η ταση δινεται. αν υπαρχει κατι που αυξάνει την ταση απο το κανονικο τοτε ναι περισσοτερο ρευμα θα τραβηχτει (αν υποθεσουμε ιδια αντισταση). το περισσοτερο ρευμα θα δωσει πιο πολυ θερμοτητα κλπ ενημερωτικά και πάντα φιλικά, δεν κανω τον δασκαλο ουτε τον ειδικο, που δεν ειμαι κιολας.
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δίκιο έχεις, πρέπει να εκφράζομαι πιο σωστά.
vasman15 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 παιδια για να μην ανοιξω αλλο θεμα παρακαλω βοηθηστεμε ,ενω ολα κυλουσαν ομαλα ,τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι ο επεξεργαστης στα καλα καθουμενα χωρις δηλ να κανω καποια εργασια που να απαιτει ισχυ δουλευει φουλ αυξανοντας την θερμοκρασια του υπερβολικα περιπου 70 βαθμους ,αυτο γινεται σε ανυποπτο χρονο και διαρκει λιγο περιπου ενα λεπτο. ενω η κανονικη θερμοκρασια ειναι περ 39. τι να κανω εχω πελαγωσει.να αναφερω το συστημα ειναι καινουριο και ο cpu ο Ε7400 S775 .μηπως εχει να κανει με την αυξομειωση της τασης του δικτυου,που αναφερει το παιδι πιο πανω?το λεω γιατι στο everest η ενδειξη power value cpu απο 4w φτανει 18w.
pcos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 μαλλον εχεις κανα trojan που δουλευει στο background και δεν το καταλαβαίνεις. κανε κανα ελεγχο και 70 γι' αυτο το CPU ειναι πολυ. εχεις OC?
vasman15 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 λες να ειναι κατι τετοιο πως το τσεκαρω? το antivirus εννοεις ?το κοιταξα δειχνει καθαρο εχω το kis 2010. oc δεν εχω κανει ολα ειναι στο default.
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ανάτρεξε στον Task Manager και δες ποια process καταναλώνει επεξεργαστική ισχύ.
pcos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ανάτρεξε στον Task Manager και δες ποια process καταναλώνει επεξεργαστική ισχύ. κάνε αυτο πρωτα οταν δεις να παιρνει μπρος η CPU. Αν δεν δεις κατι τοτε φταιει κάποιο "παρασιτο". αυτα τα ψάχνεις συνήθως με "spybot" και "ad-aware". καλή τύχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.