BGrifindor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα!!!! Εχω να κανω 2 ερωτησεις. Είμαι φοιτητης και έχω 1 λαπτοπ και εναν σταθερο. Θα ήθελα να συνδέσω τις δυο αυτες οθόνες του λαπτοπ και του υπολογιστη μαζι ωστε να λειτουργούν παράλληλα. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να κάνω... Μετα θα ήθελα να κάνω το ίδιο. Με την διαφορα οτι αντι να συνδέσω 2 οθόνες ή περισσότερες θέλω να συνδέσω 2 μονάδες μεταξή τους. Δύο πυργους που θα λειτουργουν τελικα ώς ενας. Ελπίζω να υπάρχη λύση και για τα δύο θέματα μου !!! Ευχαριστω εκ των προτέρων...
nikosl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα!!!! Εχω να κανω 2 ερωτησεις. Είμαι φοιτητης και έχω 1 λαπτοπ και εναν σταθερο. Θα ήθελα να συνδέσω τις δυο αυτες οθόνες του λαπτοπ και του υπολογιστη μαζι ωστε να λειτουργούν παράλληλα. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να κάνω... Μετα θα ήθελα να κάνω το ίδιο. Με την διαφορα οτι αντι να συνδέσω 2 οθόνες ή περισσότερες θέλω να συνδέσω 2 μονάδες μεταξή τους. Δύο πυργους που θα λειτουργουν τελικα ώς ενας. Ελπίζω να υπάρχη λύση και για τα δύο θέματα μου !!! Ευχαριστω εκ των προτέρων... Υπάρχουν 2 εφικτές λύσεις. 1) Συνδέεις την οθόνη σου με την εξοδο εικόνας του laptop σου και επεκτείνεις την επιφάνεια εργασίας του λαπτοπ στην οθόνη σου. (Ουσιαστικά πάει χαμένος ο πύργος, αφού δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις) 2) Χρησιμοποιόντας το synergy μπορείς να χρησιμοποιείς μονο το πληκτρολόγιο του σταθερου σου υπολογιστή για να ελέγχεις και τους 2. Δυστυχώς, μονο ο δείκτης του ποντικιού μεταφέρεται απο οθόνη σε οθόνη και όχι παράθυρα.
BGrifindor Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 δεν μπορω να κανω το αντίθετο να χρησιμοποιώ την υπολογιστική ισχή του υπολογιστή μου του σταθερού και να εχω την παραλληλία των οθονων?? Επειδη ειναι laptop εχω αυτο το πρόβλημα???
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Όχι. Δεν μπορείς να μεταφέρεις την εικόνα του desktop στην οθόνη του laptop...
drm Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Όχι. Δεν μπορείς να μεταφέρεις την εικόνα του desktop στην οθόνη του laptop... Μπορείς... http://www.maxivista.com/ αυτό εγκαθιστά έναν virtual display driver στο desktop σου και έναν client στο Laptop, έπειτα μεταφέρει την εικόνα μέσω δικτύου... το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι μπορείς να έχεις το laptop ώς δευτερη οθόνη στο PC αρκεί να έχεις δίκτυο μεταξύ τους...
BGrifindor Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Πολυ καλο drm. Να ρωτήσω μπορω να εκμεταλευτω την υπολογιστική ισχύ και τον δυο υπολογιστών (σταθερού και Laptop) θα μπορούσα με καποιον τρόπο??????
drm Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό αυτόματα... υπάρχουν προγράμματα που τρέχουν σε clusters (γιατί περι αυτού πρόκειτε) - αλλιώς μπορείς εσύ manual να κατανεμεις αυτά που θες να κάνεις σε κάθε μηχάνημα (πχ το ένα να γραφει DVD το άλλο να κάνει compress) - αλλά δεν είναι κάτι βολικό ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.