renouko Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 γειά σας είμαι καινούρια στο insomnia και δεν ξέρω αν εδώ που γράφω είναι οκ. έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη του υπολογιστή στην κάτω μεριά δείχνει μια μαύρη γραμμή μάλλον φταίει η οθόνη γιατί άλλαξα οθόνες και η γραμμή αυτή δεν υπήρχε. κανείς καμμία λύση??
parsifal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μετακινήθηκε εδώ από το θέμα επεξεργασία video cut κτλπ
evkar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 καλώςορισες , πρώτα γράψε μας ποια οθόνη έχεις , μέγεθος , σε τι ανάλυση την δουλεύεις , aspekt radio (16:9, 16:10) , τι κάρτα γραφικών έχεις , μάλλον το κόβω για πρόβλημα γεωμετρίας (θέλει ρύθμιση) . Λες , ότι άλλαξες την οθόνη με άλλη , και δεν υπάρχει η γραμμή . Η άλλη οθόνη που χρησιμοποίησες είναι ιδίου μεγέθους , μήπως είναι μικρότερη ? Και κάτι τελευταίο , η μαύρη γραμμή είναι πολύ κάτω στο κάδρο ? δηλαδή σχεδόν εφάπτεται στο πλαίσιο της οθόνης , η είναι λίγο ποιο μέσα προς το εσωτερικό της . Στα γράφω λίγο μπακαλίστικα για να σε βοηθήσω . Υ.Γ. Όταν αναφέρεται ένα πρόβλημα , γράψτε και δυο κουβέντες παραπάνω , δεν θα πάθετε τίποτα , πως θα μπορέσει να σε βοήθησει ο άλλος , θα μυρίσει τα νύχια του ? εκτός αν σου αρέσουν τα τηλεγράφήματα .
isay Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 .....Υ.Γ. Όταν αναφέρεται ένα πρόβλημα , γράψτε και δυο κουβέντες παραπάνω , δεν θα πάθετε τίποτα , πως θα μπορέσει να σε βοήθησει ο άλλος , θα μυρίσει τα νύχια του ? εκτός αν σου αρέσουν τα τηλεγράφήματα . +1 Αν έβαζες και καμία εικόνα, ακόμα καλύτερα (φωτογραφία απο το κινητό και upload)
Gabriel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Εκτός αν έχεις καμιά CRT flat και δή Sony Trinitron όπου η λωρίδα αυτή μάλλον είναι μάλλον φυσιολογική.
ultraxmode Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Εκτός αν έχεις καμιά CRT flat και δή Sony Trinitron όπου η λωρίδα αυτή μάλλον είναι μάλλον φυσιολογική. Σωστός !!! Πού το θυμήθηκες αυτό !!! ..τότε την ΗΘΕΛΕΣ εκείνη τη γραμμή.. γιατι σήμαινε trinitron.. θυμάσαι ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.