Προς το περιεχόμενο

μνημες και απορια

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 2 μνημες geil(PC6400 DDR2 800Mhz, CAS 4-4-4-12) στα 2γιγα ενα γιγα και αλλο ενα.και θελω να βαλω ακομα 1 γιγα μια kingston η οποια ειναι αυτη

γινετε? στην ουσια θελω να ρωτησω το εξης επειδη ι μια που θελω να βαλω ειναι PC 5300 kai οι αλλες δυο που εχω ειναι PC6400 αν θα εχω προβλημα.

Δημοσ.

Πρόβλημα (θεωρητικά) δε θα έχεις, αλλά θα υποχρονιστούν οι 800άρες στα 667MHz, εκτός κι αν ανέβει στα 800MHz η Kingston (δυσκολάκι).

Επίσης παίζει κι ένα θέμα με την τάση και τα timings, αλλά αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι για ποιο λόγο να βάλεις αυτήν που λες.

Ποια μητρική έχεις, και πόσα διαθέτεις για μνήμη; Επίσης σε τι λειτουργικό δουλεύεις;

Δημοσ.

32bit windows 7 ultimate τωρα για το κοστος οχι δεν παιζει προβλημα αλλα θελω να βαλω αλλο 1 giga ,,,προτεινεις κατι?

Δημοσ.

1. Βάλε asap 64μπιτα 7.

2. Δεν καταλαβαίνω το κόλλημά σου με το 1GB απ' τη στιγμή που δεν παίζει οικονομικό θέμα. Δηλαδή αν βάλεις αυτές τι θα γίνει; Κι ας μην το εκμεταλλεύεσαι ολόκληρο το «4ο» GB.. και δε θα χάσεις και το dual channel ;)

Δημοσ.

Χμμ ίδιο CL, άρα λογικά και ίδια ή παρόμοια timings, ίδια συχνότητα και ίδια απαιτούμενη τάση (σύμφωνα πάντα με τα specs του e-shop). Δε βλέπω κάποια διαφορά, εκτός απ' τις προφανείς (μορφολογικές περισσότερο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...