trilos021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_striker_ii_formula/images/53.htm Συνόδευαν τη μητρική σου, θα τα βρεις στο κουτί της λογικά. ναι μου τα δώσανε αλλά δεν τα έχω βάλει ο βλάκας!παίζει να δω διαφορά;
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Άμα είναι σε idle αυτές οι θερμοκρασίες, κλάφτα..
trilos021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Το σημαντικό είναι να αποκλείσει την αστοχία υλικού. Δεν μίλησα για undervolting άλλα για downclock. Μειώνοντας το fsb και αφήνοντας το κουτί ανοιχτό για να πέσουν οι θερμοκρασίες.Βέβαια ένα format ίσως από την άλλη να λύσει το πρόβλημα ,just in case δεν φταίει ύλικο. φορμάτ του έκανα αλλα τπτ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:37 ---------- άμα του αλλάξω και του βάλω αέρα πάλι αλλα καμια πολυ πιο καλή ψύχτρα λέτε να πέσουν;λέτε να φταίει αυτό για τα κολλήματα και όχι το psu; υ.γ:χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια!
kadaka80 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασε να ρίξεις το voltage στην ddr στα 1.8 που είναι τo default αυτής της μνήμης. Ανάλογα με τον κατασκευαστή η ddr2 μπορεί να αντέξει από 1.8-2.3ν άλλα ποτέ δεν ξέρεις.
trilos021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 και πρίν με άλλες μνήμες κολλούσε...οι παλιές ήταν κλασσικές kingston και οι τωρινές είναι hyperx (παλι kingston)λές να μην αντέχει?να τη κατεβάσω απο τα bios?
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ας χαλαρώσουμε λίγο γιατί εδώ και λίγη ώρα κατακλύζουμε το παιδί μ' ένα σωρό "λύσεις" και μάλλον τον αγχώνουμε και τον απομακρύνουμε απ' την αλήθεια. Σχετικά με την τάση των μνημών, η μητρική δίνει από default 1.8V και εάν δεν την έχει αυξήσει μόνος του, δεν παίζει να έχει ανέβει. Επίσης το βλέπω δύσκολο έως απίθανο να του δίνει τη δυνατότητα να την ρίξει κι άλλο.
trilos021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Eδώ φαίνεται παραπάνω τάση.δεν έχω κάνει κάποια αύξηση εγω
trilos021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 πάντως και memtest που έκανα ήταν όλα ok χωρίς error
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Χμμ τότε θα είναι στο auto η ρύθμιση, αλλά φαντάζομαι πως θα είναι απαραίτητα για να λειτουργήσουν στη συχνότητα που παίζουν αυτή τη στιγμή. Πάντως δε νομίζω πως ευθύνεται αυτό.
kadaka80 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ρύθμισε στο bios την μνήμη από spd που είναι η προεπιλογή. ποιά μνήμη είναι ακρίβως?
trilos021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ρύθμισε στο bios την μνήμη από spd που είναι η προεπιλογή. ποιά μνήμη είναι ακρίβως? να φώτο απο το cpu-z
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Πωπω σάπια Striker, δίνει ό,τι θέλει.. :/ Ρίξε την τάση στο 1.8V manually, αν και συνεχίζω να θεωρώ πως δεν ευθύνεται αυτό.
kadaka80 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Kαι γω δεν πιστεύω πως ευθύνεται η μνήμη ,ούτε θέλω να σε αγχώσω απλά κάνω την παρατήρηση πως η ddr2 τουλάχιστον από τις προδιαγραφές τις λειτουργεί στα 1.8ν. Βέβαια οι κατασκευαστές για να αυξήσουν την συχνότητα και τα timings ,ανεβάζουν και το voltage άλλα συνήθως όχι πάνω από τα 2ν στα 800 MHz.http://www.kingston.com/HyperX/products/khx_ddr2.asp
trilos021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 πιστεύω ότι το πρόβλημα πρέπει να είναι στο psu (γιατι και θερμοκρασίες αν ήταν ,έστω και υψηλές,ο υπολογιστής απλά θα έκλεινε)το θέμα είναι ότι όταν κολλάει τελείως οι usb πχ παίρνουν ρευμα κανονικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.