Προς το περιεχόμενο

προτάσεις για τροφοδοτικό

trilos021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες θα ήθελα τα φώτα σας για ακόμα μια φορά.Το πρόβλημα είναι τα ξαφνικά "κοκκαλώματα" του υπολογιστή σε άκυρες ώρες (ακόμα και χωρίς να έχω κάποια εφαρμογή ανοιχτή)και η μόνη λύση είναι το κουμπί reset!Άν και άλλαξα μνήμες συνέχισε τα κολλήματα και έτσι ψιλιάστηκα ότι βασικός υπαιτιος είναι το τροφοδοτικό (η ΔΕΗ θα εβαλε το χεράκι της )!ο υπολογιστής για τον οποίο μιλάω είναι αυτός της υπογραφής μου.Ποιο τροφοδοτικό μου προτείνεται; (διαθέτω 80-90 ευρώ περίπου)

υ.γ: και μετά απο format συνεχίζει να κολλάει!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται η υπογραφή σου. Πες μας αν θες από τι αποτελείται το σύστημα.

Επίσης πώς πας από θερμοκρασίες;

Δημοσ.

Χμμ Asus Striker II Formula βλέπω.. nForce 780i SLI φοράει.. ζεστό έως καυτό είναι.. θα έλεγα να τσεκάρεις αν ανεβάζει αυτό θερμοκρασία πάνω από τα επιτρεπτά όρια.

Δημοσ.

Να μας έλεγες και ποιο psu έχεις καλά θα τανε.

Η ΔΕΗ έχει κάψει πολύ κοσμάκη, άλλα δεν είναι και απαραίτητο να είναι αυτή υπεύθυνη. Σε κάθε περίπτωση πάρε ένα ups.

Δημοσ.

όχι δεν πιάνει τους 90 βαθμούς που είναι το όριο.Το έχει κάνει μια φορά ύστερα απο πολλές ώρες εργασίας (rendering κ.α) και έχει κλείσει μόνος του...τώρα έχω 50-60 χωρίς full loaded και 70-75 σε full.Θα πάω για αλλαγώ του cooling του cpu σίγουρα απο βδομάδα (air cooling παντα).λές να μην φταίει το τροφοδοτικό?

Δημοσ.

με ανοιχτό το κουτί, πέφτουν οι θερμοκρασίες ? Δοκίμασε το και αν ναι τότε πιθανότατα δεν υπάρχει καλή ροή αέρα στο εσωτερικό του κουτιού. Δοκίμασε να κάνεις και downclock μήπως επαναφέρεις την σταθερότητα του συστήματος.

Δημοσ.

Άμα είναι να καταφύγει σε undervolting κλπ σε ένα τέτοιο σύστημα, καλά..

Τα blower fans τα έχεις βάλει στις ψύκτρες; Επίσης, με ποιο πρόγραμμα τσεκάρεις temps;

Δημοσ.
με ανοιχτό το κουτί, πέφτουν οι θερμοκρασίες ? Δοκίμασε το και αν ναι τότε πιθανότατα δεν υπάρχει καλή ροή αέρα στο εσωτερικό του κουτιού. Δοκίμασε να κάνεις και downclock μήπως επαναφέρεις την σταθερότητα του συστήματος.

φίλε αστα να πανε! με ανοιχτό κουτί είναι οι θερμοκρασίες που σ αναφέρω!

post-13578-129063028475_thumb.jpg

Δημοσ.
Άμα είναι να καταφύγει σε κλπ σε ένα τέτοιο σύστημα, καλά..

Τα blower fans τα έχεις βάλει στις ψύκτρες; Επίσης, με ποιο πρόγραμμα τσεκάρεις temps;

Το σημαντικό είναι να αποκλείσει την αστοχία υλικού. Δεν μίλησα για undervolting άλλα για downclock. Μειώνοντας το fsb και αφήνοντας το κουτί ανοιχτό για να πέσουν οι θερμοκρασίες.

Βέβαια ένα format ίσως από την άλλη να λύσει το πρόβλημα ,just in case δεν φταίει ύλικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...