Physics_Rulez Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα.... Έκανα setup τον λογαριασμό του hotmail μου στον thunderbird και ξέχασα να tickάρω το "Φύλαξη μηνυμάτων στον διακομιστή":shock: Τώρα όλο το inbox έχει μεταφερθεί στον υπολογιστή μου και σβήστηκε από το hotmail Είναι εκεί που όταν βλέπεις τι έκανες νιώθεις το κεφάλι σου σιγά σιγά να μουδιάζει... Μπορώ να κάνω κάτι ωστε να το επαναφέρω;
firewalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Για δες τα παρακάτω. http://www.onlinehowto.net/Tutorials/Mozilla-Thunderbird/Restore-put-back-already-downloaded-POP-mail-messages-with-mail-redirect/1106 http://kb.mozillazine.org/How_do_I_put_messages_back_on_the_POP3_server%3F
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ και τους δυο! Είχανε πάει στα deleted, ευτυχώς!
talikra Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Έφτιαξα και εγώ σήμερα ένα account στο Thunderbird για το Hotmail Live λογαριασμό μου και επειδή by defaut σου αδειάζει όλο το mailbox απο το φάκελο inbox που έχεις πάνω, άδειασε και μένα το inbox από τον web mail sever. Έκανα install το παραπάνω add-on στον Thunderbird αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα: 1. τα επέλεξα όλα και με δεξί κλικ πατησα redirect στην συνέχεια αρχίζουν σιγά σιγά και γίνονται upload στον Hotmail server. Αλλά κάποια από αυτά αστοχούν και το κυριότερο η διαδικασία μετά από κάποιο σημείο (αφού έχουν ανεβεί κάποια π.χ τα 160 από τα 438) σταματά βγάζοντας μήνυμα ότι ο smtp sevrver δεν μπορεί να δεχτεί άλλα μηνύματα για σήμερα. Ότι να ναι. 2. Και πιο σημαντικό η ημερομηνία δίπλα από τα mails που κατάφεραν και ανέβηκαν είναι η σημερινή επειδή όπως δηλώνει το extension κρατάει το header όπως ήταν αρχικά (αλλά απλά προσθέτει έναν καινούργιο) πως μπορώ να βλέπω τα ανεβασμένα μηνύματα με βάση την παλιά τους ημερομηνία όπως αυτά μου είχαν έρθει αρχικά. Βασικά αυτό πίστευα ότι γίνεται by default δηλαδή ότι ο web mail server της MS θα μπορούσε να δει την παλιά ημερομηνία παραλαβής των e-mails. Αν κάποιος είχε το πρόβλημα πείτε μου πως το έλυσε με χρήση αυτού του extension ή κάποιου άλλου. Βασικά αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να ανεβάσω όλα τα e-mails με την μια πάνω στο live mail server κρατώντας παράλληλα από όλα τα e-mails τις παλιές τους ημερομηνίες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.