kwstaz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων μόλις πήγα να εγκαταστήσω το dgn200 wireless router της netgear αλλά διαπίστωσα πως ΔΕΝ έχω το cd της εγκατάστασης...... έψαξα στο διαδύκτιο να βρώ το συγκεκριμένο driver αλλά βρίσκω μόνο ένα σε αρχείο .img το οποίο δεν ανοίγει!!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??
Tenshi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ταπεινή μου γνώμη, το cd θα σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο (όπως έγινε με το Linksys wag200 σε μένα). Σύνδεσέ το στην ethernet θύρα σου,βάλε καλώδια ρεύματος-τηλεφώνου και στον browser βάλε 192.168.1.1 για να μπείς στο μενού.
ck77 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Κι εχώ που είχα το cd μου έσπασε τα νεύρα.Κάνε ότι είπε ο φίλος μας.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 το img ειναι image καιτο γραφεις με το nero.αλλα οχι με το cd.θα μπερδευτεις.οπως ειπανμ τα παιδια το συνδεεις και μετα ανοιγεις explorer και 192.168.1.1 η αν ειναι παλιο netgear ειναι 192.168.2.1 νομιζω.συνηθως λεει στο manual ποια ειναι η ip του η το βλεπεις στην κατω πλευρα του ρουτερ η απο ms dos παραθυρο με ipconfig και βλεπεις default gateway.Username kai pass τα τα γραφει απο κατω.νομιζω username admin password password.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.