Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με χρέωση από HoL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, αυτό είναι το πρώτο μου ποστ στο insomnia.gr.

Λοιπόν, μέχρι τον Ιούνιο του 2008 ήμουν συνδεδεμένος επί ένα χρόνο με το DSL της Hellas on Line, οπότε και ενεργοποιήθηκε η σύνδεσή μου με την Forthnet. Η τελευταία με είχε διαβεβαιώσει οτι με την ενεργοποίηση της σύνδεσης θα τελείωνα με την HoL και ότι θα ήταν υπόθεση της Forthnet να τερματίσουν τη συνδρομή μου με την HoL. Όμως, η HoL συνέχιζε να μου στέλνει λογαριασμούς μέχρι τον Οκτώβρη 2008.

Μέχρι εκείνο το διάστημα, η HoL έμοιαζε πραγματικά με εταιρία-φάντασμα, διότι όταν έπαιρνα τηλέφωνο απαντούσε ο αυτόματος τηλεφωνητής για να αφήσω ένα νούμερο τηλεφώνου όπου θα με έπαιρναν οι ίδιοι, πράγμα το οποίο δεν συνέβη μέχρι τον Οκτώβρη 2008. Μου είπαν να στείλω τον πρώτο λογαριασμό της Forthnet με FAX σε ενα αριθμό της HoL, τον έστειλα και επιτέλους σταμάτησα να παραλαμβάνω λογαριασμούς...

...Πριν απο δύο μερες, μια κοπέλα που δουλεύει στην HoL με τηλεφώνησε στο κινητό μου και μου ζητούσε να εξοφλήσω το υπόλοιπο του λογαριασμού από τον Ιούνιο 2008 μέχρι Οκτωβρη 2008. Το συγκεκριμένο διάστημα έχει ως εξής: από τον Ιούνιο μέχρι τον Ιούλιο 2008 ήμουν συνδρομητής της Forthnet, και όταν μετακόμισα σπίτι από τον Αύγουστο μέχρι τώρα συνδρομητής ΟΤΕ (με καινούριο αριθμό).

Αυτό που θέλω να ρωτήσω τους ανθρώπους που διαβάζουν το ποστ είναι αν μπορώ να κάνω κάτι που θα με απαλλάξει απο το χρέος. (Οι εκπρόσωποι της εταιρίας το μόνο που λένε είναι "δεν ξέρω τι λέτε, εδώ στον υπολογιστή βλέπω οτι χρωστάτε αυτούς τους μήνες, δηλαδή 92,35€").

Ευχαριστώ προκαταβολικά,

Παπακωνσταντίνου Αχιλλέας

Δημοσ.

μη μασας.γραψτους κανονικα εκει που ξερεις.απο τη στιγμη που εχεις χαρτι με την ημερομηνια ενεργοποιησης απο τον αλλο παροχο ειναι δικο τους λαθος να σε χρεωνουν πλεον για υπηρεσια που δεν σου παρεχουν.δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα.αυτο βεβαια ειναι συνηθες φαινομενο στους εναλλακτικους.το εχω συναντησει και στη forthnet και στην tellas.το αποτελεσμα ομως ειναι παντα το ιδιο.οποτε μην αγχωνεσαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...