god4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 κατ' αρχήν αν είμαι σε λάθος section παρακαλώ να μεταφερθεί. δεύτερον αν έχει απαντηθεί ας κλειδωθεί. πήρα από το plaisio προχθές ένα πακέτο dvd-r και κάτι μαρκαδόρους για να γράφεις πάνω. συνολικής αξίας 13.44euro. μου ήρθαν τα mail κανονικά...σήμερα μπαίνω στον λογαριασμό μου κει βλέπω αυτό: Service ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 10€ από που προκύπτει αυτό;; πήγα να ξαναδώ τις χρεώσεις του μήπως και τις άλλαξαν αλλά ακόμα είναι ακριβώς όπως ήταν "έξοδα αποστολής παραγγελίας Τώρα πλέον δεν υπάρχει ο περιορισμός και η πολυπλοκότητα του όγκου και του βάρους για τις παραγγελίες σας Για τις πόλεις Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης. - Παραγγελίες πάνω από 85 €: Δωρεάν αποστολή - Παραγγελίες κάτω από 85€: Εξτρά χρέωση 3€ - Περιορισμός όγκου ή βάρους: Όχι - Δυνατοί τρόποι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Για την υπόλοιπη Ελλάδα - Παραγγελίες πάνω από 85 €: Δωρεάν αποστολή - Παραγγελίες κάτω από 85€: Εξτρά χρέωση 10€ - Περιορισμός όγκου ή βάρους: Όχι - Δυνατοί τρόποι πληρωμής για δέματα κάτω από 6kg: Πιστωτική κάρτα, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό - Δυνατοί τρόποι πληρωμής για δέματα πάνω από 6kg ή/και μεγάλου όγκου: Πιστωτική κάρτα ή Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό" είχε περάσει η ώρα για να τους πάρω τηλ. και έτσι έστειλα mail η να διορθώσουν την παραγγελία αλλιώς 23euro δε θα τα δώσω. πριν λίγο μου ήρθε και το mail που έλεγε ότι η παραγγελία τιμολογήθηκε. αν επιμένουν να δώσω 23euro μπορώ να μην δεχτώ και το courier να το γυρίσει πίσω;; μετά τι θα γίνει,δε θα μου ξανά στείλουν τπτ,θα με θεωρούν αναξιόπιστο πελάτη;;;
RapidShade Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Λες οτι γραφει για 3€ για Αθηνα - Θεσ/νικη - Πατρα - Λάρισα - Ηράκλει - και 10€ για υπολοιπη Ελλαδα για παραγγελίες κατω των 85€... εσυ απο που εισαι ;
god4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Γραφει για 3€ για Αττικη - και 10€ για υπολοιπη Ελλαδα για παραγγελίες κατω των 85€... εσυ απο που εισαι ; Για τις πόλεις Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης. - Παραγγελίες πάνω από 85 €: Δωρεάν αποστολή - Παραγγελίες κάτω από 85€: Εξτρά χρέωση 3€ - Περιορισμός όγκου ή βάρους: Όχι - Δυνατοί τρόποι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Λάρισα μένω...Κέντρο κιόλας...
RapidShade Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Για τις πόλεις Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης. - Παραγγελίες πάνω από 85 €: Δωρεάν αποστολή - Παραγγελίες κάτω από 85€: Εξτρά χρέωση 3€ - Περιορισμός όγκου ή βάρους: Όχι - Δυνατοί τρόποι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Λάρισα μένω...Κέντρο κιόλας... Ναι - το διορθωσα σορρυ... Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα - εγω είχα στείλει επαρχία και είχαν χρεώσει μεταφορικα ενω η παραγγελία ήταν πανω απο 85€... Πήρα τηλ - και μου πίστωσαν το ποσο κανονικοτατα.
god4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 εννοείς στο πίστωσαν στο λογαριασμό της τράπεζας;; εγώ με αντικαταβολή έχω βάλει να πληρώσω και αφού τιμολογήθηκε στα 23 λογικά τόσα θα ζητάει ο courier αύριο...δεν πρόκειται να πάρει τίποτα βέβαια..
god4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ε ναι...μικροπράγματα συμφωνώ αλλά με αυτά τα μεταφορικά διπλασιάζεται η χρέωση...
dermitzos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Τους πήρες τηλ. τελικά; Αν δεν κάνω λάθος, αυτό που εννοεί ο RapidShade είναι ότι με τα 7€ παραπάνω που έδωσε πήρε κάτι άλλο.. Σαν δωροεπιταγή ένα πράγμα..
god4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Τους πήρες τηλ. τελικά;Αν δεν κάνω λάθος, αυτό που εννοεί ο RapidShade είναι ότι με τα 7€ παραπάνω που έδωσε πήρε κάτι άλλο.. Σαν δωροεπιταγή ένα πράγμα.. ναι πήρα τηλ. και είπα στην τηλεφωνήτρια τι έχει γίνει... με στέλνει στο τμήμα υπολογιστών... και απαντάει ένας έξυπνος... του λέω τι έγινε... και αρχίζει ψιλό ειρωνικά, πάμε να δούμε μαζί τις χρεώσεις κτλ... κάποια φάση πήρε γραμμή ότι είμαι στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ και λέει α,ναι; συγνώμη σας συνδέω με άλλο τμήμα... απαντάει μια γκόμενα της λέω πάλι τι έχει γίνει και λέει θα επικοινωνήσει με το courier να τους που να κόψουν τα 7euro παραπάνω... λέω οκ αλλά αν ο πακετας ζητάει και τα 7 δεν παραλαμβάνω την παραγγελία... και κλείσαμε... θα δούμε αύριο που λογικά θα έρθει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.