Προς το περιεχόμενο

Πόσο μπορεί να κοστίζει αυτό το σύστημα?

kavouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα...

Πλέον ως κάτοχος του mac pro θέλω να πουλήσω το παλιό μου pc...

Θα ήθελα μια βοήθεια για το πόσο μπορεί να κοστίζει αυτή τη στιγμή γιατι έχω κάνει πολύ δουλειά για να το στήσω και όλα αυτά πολύ πρόσφατα...

Το σύτημα είναι το εξής...

Kουτί: Coolermaster Cosmos 1000

Tροφοδοτικό: CORSAIR HX620W MODULAR POWER SUPPLY

Eπεξεργαστής: INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX

Cpu cooler: Scythe Ninja Plus Rev.B

Motherboard: GIGABYTE GA-EP35-DS4

Σκληρός δίσκος: Samsung 500gb HD501LJ

Μνήμες: CRUCIAL BL2KIT25664AL804 BALLISTIX TRACER 4GB (2X2GB) PC6400 800MHZ DUAL CHANNEL KIT

Κάρτα γραφικών: Sparkle 8800 GT 512MB

Ψύκτρα κάρτας γραφικών:ZALMAN VF1000 LED VGA COOLER

DVD RECORDER: PIONEER DVR-215DBK BULK BLACK

TV Tuner: Avermedia AVERTV Hybrid + FM PCI-E

FLOPPY DISK DRIVE 3.5' BLACK

Έξτρα ανεμιστήρες: 2x SCYTHE S-FLEX S-FDB 120MM QUIET FAN

Το σύστημα είναι τελείως αθόρυβο και το είχα πάρει μετά απο παρότρυνση φίλων

του insomnia, απο το plaisio και το eshop σε κομμάτια, στις 7/5/08...

Περίπου πόσο πιστεύετε οτι κοστίζει και πως υπολογίζεται η τιμή του?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Ολες οι τιμες καταστηματων κυμαινονται παντα στα ιδια επιπεδα... +-10 ευρω ας πουμε...

Αλλα και παλι μπορεις να βρεις καλες τιμες, π.χ. το τροφοδοτικο που αναφερεις το εχει το eshop 130 ευρω ενώ το PC1 το εχει 111 ;)

Ο καλυτερος τροπος για να το δεις αυτο ειναι μεσω http://www.skroutz.gr !!!

αρα χοντρικα:

Cosmos - 200 ευρω

Corsair psu - 111 ευρω

Core2Duo 8400 - 140 ευρω

Gigabyte p35 - 90 ευρω

Σκληρος: 45 ευρω

Μνημες: 50 ευρω

Καρτα: 60 ευρω

Ψυχτρα: 30 ευρω

Dvd Rec: 20 ευρω

Και τα αλλα 3 ας πουμε + 50...

Συνολο: 800 ευρώ κανει καινούργιο. Η Αξια του ως μεταχειρισμένο πιστευω πως ειναι γυρω στα 500!

Δημοσ.

coreygalas εχει μια βαση αυτο που λες αλλα:

με 600 ευρω χτυπας πλεον συστημα με i5, μητρικη με PE55 chip, vga GTX250 (9800GTX+), 4gb ddr3, σκληρο 500gb με 1 platter κλπ κλπ και χωρις τις περιτες ψυκτρες,extra ανεμιστηρες κλπ.

Οταν με 600 ευρω μπορεις να παρεις ενα τετοιο συστημα, το οποιο θα ειναι στα παντα ολα πολυ καλυτερο και απλα θα βγαζει μερικα db παραπανω, δε βλεπω το λογο το συστημα του φιλου μας να αγοραστει ανω των 400 ευρω απο καποιον.

Γενικως βλεπω extra ψυκτρες σε vga, cpu, ανεμιστηρηκια μαρκας κλπ. Αυτα απευθυνονται σε πολυ πολυ συγκεκριμενο target group, πραγμα που σημαινει οτι υπαρχει χαμηλη ζητηση, αρα κ η τιμη χαμηλωνει αρκετα σε σχεση με την αντικειμενικη αξια.

Απτην αλλη παντα υπαρχουν κοροιδα ή στενεμενοι οικονομικα που επειδη δε διαθετουν 100 ευρω παραπανω για να πανε σε ολοκαινουριο αμεταχειριστο και τελευταιας τεχνολογιας συστημα, μπορει να θεωρησουν ευκαιρια να παρουν μεταχειρισμενο ενα συστημα 800 ευρω με 500. Εγω παλι δε θα δινα για κανενα λογο πανω απο 400 και μαλλον πολλα λεω, γιατι συν τοις αλλοις προκειται και για μεταχειρισμενο.

Δημοσ.

kavouras,

δυστυχώς ώς γνωστών οι υπολογιστές είναι η χειρότερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος.

Κι εγώ ~350€ θα το αγόραζα, αλλά αν το πουλούσα για να είμαι ειλικρινής, θα το έδινα κομμάτι-κομμάτι και μάλλον θα έβγαινε αρκετά παραπάνω.

Δημοσ.

E οχι και 350 ευρω το τουμπανο ρε liopyr.

Βλασφημια:P

Aλλα θα συμφωνησω στο να τα πουλησεις κομματια κομματια. Μπορει να εχεις παραπανω κερδος.

Δες τις τιμες που παιζουν τωρα στα parts σου και βαλε τις τιμες που θες για κομματι κομματι :-)

Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Θα ήθελα να το πουλήσω κομμάτι-κομμάτι, αλλα λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ...

Οπότε κάπου στα 400 θα λέω και βλέπουμε...

Άσχετο, αλλα δοκίμασα τα mac και έπαθα πλάκα...Αξίζει να τα δοκιμάσει κάποιος...

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Δίνεις αυτό το ωραιότατο κουτί? Μόνο η κάρτα γραφικών θέλει μια μικρή αναβάθμιση και παραμένει τοπ. Κρίμα , κρίμα. Γιατί δεν πιστεύω πως υπάρχει εφαρμογή να κωλώσει.Για πολύ καλό δώρο είναι ότι πρέπει

Και όχι , θάνατος στα Mac.

Δημοσ.

Αν μας πει και το P/N ο φίλος, θα 'μαστε ακόμα ποιο σίγουροι. :-D Πιθανώς να έχουν D9GKX ή D9GCT..Οι πρώτες εκδόσεις(B6-κάτι) είχαν D9GMH :-).

Δημοσ.

Συγνώμη που θα σας απογοητεύσω, αλλά αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος, δεν υπάρχει 2x2 kit με D9xxx

Δημοσ.
Συγνώμη που θα σας απογοητεύσω, αλλά αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος, δεν υπάρχει 2x2 kit με D9xxx

Μέγιστο δίκιο, είδα Ballistix Tracer και EP35-DS4, και θυμήθηκα ότι εκείνη την εποχή που έστησε το σύστημα το παιδί έπαιζαν micron.

Όσα δεν πιάνει η αλεπού λένε.. και κάτι ξέρουν.. :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...