billdll Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Απαντησε μου στα σοβαρα, ξερεις η οχι... για να καταλαβω το επιπεδο σου ωστε να μπορω να μιλαω στην ιδια γλωσσα φιλε μου, δεν ζητησα να μου πεις κατι κακο... Ξερεις η οχι... ??? το css validation service εννοείς ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:38 ---------- Ξερεις τι ειναι SEO? Δε μ αρεσει η τροπη που χει παρει το θεμα , τι ξερεις και ποσο , αλλα κι εσυ προκαλλεις.Δες τον κωδικα σου αφου μαθεις πρωτα τι ειναι SEO , ποσο χρησιμο ειναι , και πως το "πετυχαινεις . Καταρχει μονο και μονο που δεν ειναι tabless δηλαδη με DIVS και οχι με πινακες ειναι Anti Seo. ειναι δυνατόν να μη ξέρω τι ειναι το seo..? έλεος !
antonisid Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δες αυτο το site http://www.vres.gr/ Με 100νταδες καταχωρησεις.Φανταζεσαι να μην ηταν δυναμικο? Απλα δε θα χε φτασει σ αυτο το επιπεδο!!! Επισης στην φορμα επικοινωνιας βαλε Captcha γιατι θα γεμησεις Spam.
giorgos147 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 το css validation service εννοείς ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:38 ---------- ειναι δυνατόν να μη ξέρω τι ειναι το seo..? έλεος ! Αχ. Τι κάνει η Google. Σου μαθαίνει πράγματα μέσα σε 2'.
johnny21a Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Οχι φιλε μου δεν εννοω αυτο... CSS ειναι κατι εντελως αλλο... και προφανως δεν εχεις ιδεα τι ειναι... Λοιπον για να αρχισουμε απο την αρχη, γιατι δυστυχως μερικες φορες το χιουμορ γραπτα παρερμηνευετε και ετσι που βλεπω οτι δεν ξερεις βασικα πραγματα θα πεσουν πανω σου ολοι σε λιγο... Το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να παραδεχτεις οτι δεν ξερεις βασικα πραγματα, αν θες να κρατησεις τον εγωισμο σου κακο δικο σου θα κανεις... Κρινοντας απο αυτο που ειδα και απο αυτα που λες, το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να λαβεις βασικες γνωσεις γραφιστικης και web design layout... Μετα καλο θα ηταν να προχωρησεις σε μια καλυτερη κατανοηση της HTML με καποιο καλο βιβλιο η ακομα και video tutorials... Τα σωστα βιβλια και το ψαξιμο θα σε οδηγησουν στο τι θελεις να μαθεις. Τωρα αν δεν θελεις να παραδεχτεις την αγνοια σου να σου πω απλα οτι ο χωρος που διαλεξες ειναι ακρως ανταγωνιστικος και δεν προκειται να επιζησεις σε αυτον σαν επιχειρηση. Η δουλεια και οι γνωσεις σου ειναι στην καλυτερη περιπτωση ερασιτεχνικες, και δεν το λεω σε καμια περιπτωση για να σε μειωσω καθως δεν εχω να χωρισω κατι μαζι σου, μια συμβουλη δινω. Και πιστευω οτι δεν ειναι πλεον προσωπικη μου γνωμη αλλα και τα παιδια που παρακολουθουν το θεμα θα συμφωνησουν. Καλη επιτυχια και για οτι απορια εχεις μπορεις να ρωτας εδω!
kage Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 το site δεν εχει ταυτοτητα. δεν χρειαζοταν καν η μπαρα με τις εφημεριδες +τα ονλινε ραδιοφωνα και τις καρτες κτλ. αν ηθελες να δειξεις τις δουλειες σου-site επρεπε να τα πεταξεις σαν portfolio link. το καλυτερο(για σενα)ειναι που βρηκες "επαγγελματιες" και σου σκανε 100ε το χρονο για να διαφημιζοντε στο σιτε σου!!! δεν υπαρχει κανεις που θα μπει στο λινκ pcedit για να ψαξει για επιχειρησεις... εχεις ενα καλο σαν ονομα λινκ για να διαφημισεις τις υπηρεσιες σου ΟΧΙ τις επιχειρησεις .
Street-Fighter Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 φιλε μου εδώ προσπαθώ να μαζέψω καταστήματα, επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελαματίες, για να τους διαφημίσω φτηνά και να έχουν μια δικιά τους υποσέλιδα χωρίς να πληρώνουν ένα τσουβάλι λεφτά. μετά αναλαμβάνω και τους φτιάχνω τη μακέτα και τη κάρτα, το φυλλάδιο και αν θέλουν και ένα site ξεχωριστό. αναλαμβάνω το hosting το domain και τη κατασκευή του site. τους κάνω διαφήμιση στο ίδιο το site μου για να είναι όλοι μαζεμένοι και στις κάρτες που τρέχουν επάνω, αλλα και στις κατηγοριες καταστημάτων. 50ευρώ το χρόνο να είναι στις κάρτες, 150ευρώ να έχουν και υποσελιδα στις κατηγοριες καταστημάτων, για το πρώτο χρόνο, μετά 100ευρώ το χρόνο για να υπάρχει υποσέλιδα και κάρτα. τη μακέτα τις κάρτας και το λογότυπο το κάνω δώρο. αν θέλει κάποιος και κάρτες ή φυλλάδια παίρνω 75 ευρώ για 1000 κάρτες πολυ καλής ποιότητας με mat πλαστικοποίηση μπρός πίσω για φυλλάδια δεν μπορώ να σου πω τιμές γιατί παίζει το μέγεθος. είμαστε μια ομάδα, με λίγα λόγια και αναλαμβάνουμε τα πάντα, δες στο link "Δραστηριότητες του PCEDIT".ευχαριστώ Βασίλης http://www.pcedit.gr [email protected] 6944 460830 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αρα έχουμε με λιγα λόγια ενα site - υπηρεσία που τα αναλαμβάνει "ολα" χωρίς να κανει και κατι το ουσιαστικό αποτι εγω κατάλαβα... Στο google πως θα ανεβάσεις την θεση του πελάτη σου? Διαφήμισή με κάρτες δεν νομιζω να τις χρειάζεται κάποιος και αν οντως τις χρειάζεται θα παει στο βιβλιοπωλείο τις γειτονίας του για να κανει κατι τέτοιο. Οποτε τελείως φιλικα αν θες να δεις και να κάνεις δουλεία βγάλε ολες τις χαζομάρες και βαλε μονο τα τελείως απαραίτητα ή αυτά που ξερεις να κανεις 100%. Απο την αλλη διαφήμιση στο site σου δεν νομίζω να ήθελε κάνεις. Ακόμα και το insomnia.gr να ηταν δηλαδή βλέπεις η Google αναλαμβάνει πολυ καλύτερη διαφήμιση και σε χαμηλές τιμές. Φιλικά ολα τα παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.