Προς το περιεχόμενο

my site

billdll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακαρι να ηξερα οσα ηξερες και εσυ ????

Συγνωμη που θα σε απογοητευσω αλλα html ξερω... Sorry!!!

Δεν κανεις γρηγορη και οικονομικη δουλεια, αυτο που φαινεται οτι προσπαθεις να κανεις ειναι προχειρη και φτηνοδουλεια...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το joomla δε σου αρεσει γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερεις να το χρησιμοποιεις, πολυ βαβουρα για το ΤΙΠΟΤΑ ???? ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει ΙΔΕΑ τι μπορει να κανει το joomla.

Το οτι μπορεις να προσθετεις και να αφαιρεις οτιδηποτε σημαινει οτι δεν ειναι ερασιτεχνικο ? Ελπιζω τωρα να κανεις πλακα ετσι...

ξέρω τι κάνει το joomla αλλα η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και ο super γνωστης. αλλα τελικά τη θα γινότανε αν είχα joomla? θα έβρισκα μια ίδια ή παρόμοια ταμπλέτα και πάλι έτσι θα το έκανα. θα έκανα μήπως πιο γρήγορα τη δουλειά μου από ότι τη κάνω τώρα? η απάντηση είναι όχι

Δημοσ.
Μακαρι να ηξερα οσα ηξερες και εσυ ????

Συγνωμη που θα σε απογοητευσω αλλα html ξερω... Sorry!!!

Δεν κανεις γρηγορη και οικονομικη δουλεια, αυτο που φαινεται οτι προσπαθεις να κανεις ειναι προχειρη και φτηνοδουλεια...

δεν εννοούσα αν ξέρεις html.

φτηνοδουλειά και προχειροδουλειά εγώ? δε νομίζω φιλε μου. ξέρω καλά τι κάνω & το κάνω όπως συμφωνώ με τον κάθε πελάτη.

Δημοσ.

Και πιο γρηγορα θα εκανες την δουλεια σου, και καλυτερα και πιο επαγγελματικα και αν εβρισκες ετοιμη ταμπλετα (ταμπλετες Skip για το πλυντηριο ???) σιγουρα θα ειχες πιο ομορφο αποτελεσμα απο το χαος που εχεις τωρα. Και φυσικα δεν μενεις στα ετοιμα, φτιαχνεις οτι θες... Αλλα δυστυχως με html μονο δε γινεται... Αλλα ειπες οτι ξερεις πολλα ακομα που δεν ξερουμε εμεις οι ασχετοι, αρα σιγουρα θα τα καταφερνες να... βαλεις πλυντηριο!!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:13 ----------

δεν εννοούσα αν ξέρεις html.

φτηνοδουλειά και προχειροδουλειά εγώ? δε νομίζω φιλε μου. ξέρω καλά τι κάνω & το κάνω όπως συμφωνώ με τον κάθε πελάτη.

Αν αυτο ειναι το δειγμα δουλειας που πουλας στους πελατες σου τοτε απλα επιβεβαιωνεις τα λεγομενα μου περι προχειροτητας...

Δημοσ.
ξέρω τι κάνει το joomla αλλα η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και ο super γνωστης. αλλα τελικά τη θα γινότανε αν είχα joomla? θα έβρισκα μια ίδια ή παρόμοια ταμπλέτα και πάλι έτσι θα το έκανα. θα έκανα μήπως πιο γρήγορα τη δουλειά μου από ότι τη κάνω τώρα? η απάντηση είναι όχι

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ναι θα εκανες την δουλεια σου πιο γρηγορα, θα ειχες τις κατηγοριες σου σωστα και δεν θα επρεπε να εφτιαχνες ενα ξεχωριστο html αρχειο καθε φορα. Αν ηθελες να αλλαξεις κατι στην εμφανιση θα γινοταν αρκετα ευκολα επειδη θα πειραζες μονο ενα αρχειο και οχι το καθε html ξεχωριστα οπως το εχεις τωρα. Επετρεψε μου να διαφωνησω στην γνωση σου περι html μιας και ο κωδικας στην σελιδα σου δεν ειναι και οτι καλυτερο και για να σου πω ακριβω τι εννοω αναφερομαι στα

1) Δεν υπαρχει ιχνος σωστου seo (για παραδειγμα ουτε το logo δεν ειναι σε h1).

2) Ειναι σχεδων ολη η σελιδα σε position absolute και υπαρχουν αρκετα divs που δεν ειναι απαραιτητα.

3) Εχεις ενσωματωμενο css σε καθε html που αν θες να αλλαξεις κατι στο design της σελιδας σου αργοτερα θα πρεπει να κανεις αλλαγες σε δεκαδες αρχεια αντι για 1.

4) Εκτος απο το παραπανω εχεις σε αρκετα divs τιμες που μπορουσες να τις ειχες βαλει στο css και δεν θα τις εγραφες καθε φορα.

Γενικα η σελιδες html συμφωνα με τα νεα προτυπα πρεπει να εχουν σε ξεχωριστα αρχεια τα δεδομενα(html markup) ξεχωριστα την εμφανιση(css) και ξεχωριστα το javascript τους.

Δημοσ.
Και πιο γρηγορα θα εκανες την δουλεια σου, και καλυτερα και πιο επαγγελματικα και αν εβρισκες ετοιμη ταμπλετα (ταμπλετες Skip για το πλυντηριο ???) σιγουρα θα ειχες πιο ομορφο αποτελεσμα απο το χαος που εχεις τωρα. Και φυσικα δεν μενεις στα ετοιμα, φτιαχνεις οτι θες... Αλλα δυστυχως με html μονο δε γινεται... Αλλα ειπες οτι ξερεις πολλα ακομα που δεν ξερουμε εμεις οι ασχετοι, αρα σιγουρα θα τα καταφερνες να... βαλεις πλυντηριο!!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:13 ----------

Αν αυτο ειναι το δειγμα δουλειας που πουλας στους πελατες σου τοτε απλα επιβεβαιωνεις τα λεγομενα μου περι προχειροτητας...

όταν κάνουμε μια κουβέντα, κάνουμε κουβέντα, αλλα δυστυχώς εσύ δεν κανεις κουβέντα απλά τη γ@μ@ς τη κουβέντα. ξέρεις εσύ να βάζεις πλυντήριο? εγώ όχι γιατί βάζει η γυναικα μου

Δημοσ.

Απαντησε μου στα σοβαρα, ξερεις η οχι... για να καταλαβω το επιπεδο σου ωστε να μπορω να μιλαω στην ιδια γλωσσα φιλε μου, δεν ζητησα να μου πεις κατι κακο... Ξερεις η οχι... ???

Δημοσ.

Να σε δω πως θα βαλεις αναζητηση αν χρειαστει χωρις να υπαρχει βαση δεδομενων.

Το κακο δεν ειναι οτι δε γνωριζεις αυτα που πρεπει για να κανεις ενα αξιοπρεπες site , αλλα το οτι δε δεχεσαι αυτα που για πολυ κοσμο ειναι αυτονοητα.Οτι δε γινεται ενα site για τη δουλεια που το θες να μην ειναι δυναμικο.Και οντως δεν εχεις ιδεα τι μπορει να κανει το joomla οπως ειπε και ο johnny.

Η σελιδα ειναι ερασιτεχνικη και το λεω καλοπροαιρετα.Ειδα κι αυτο που πε ο Snik για το css , κι εχω να πω οτι θες που δουλεια ακομα.

Α επισης ενα διαφημιστικο site δε πρεπει να ναι σε καμμια περιπτωση ΤΟΣΟ Anti Seo (search engine optimisation) Οπως το δικο σου.

Δημοσ.
Να σε δω πως θα βαλεις αναζητηση αν χρειαστει χωρις να υπαρχει βαση δεδομενων.

Το κακο δεν ειναι οτι δε γνωριζεις αυτα που πρεπει για να κανεις ενα αξιοπρεπες site , αλλα το οτι δε δεχεσαι αυτα που για πολυ κοσμο ειναι αυτονοητα.Οτι δε γινεται ενα site για τη δουλεια που το θες να μην ειναι δυναμικο.Και οντως δεν εχεις ιδεα τι μπορει να κανει το joomla οπως ειπε και ο johnny.

Η σελιδα ειναι ερασιτεχνικη και το λεω καλοπροαιρετα.Ειδα κι αυτο που πε ο Snik για το css , κι εχω να πω οτι θες που δουλεια ακομα.

Α επισης ενα διαφημιστικο site δε πρεπει να ναι σε καμμια περιπτωση ΤΟΣΟ Anti Seo (search engine optimisation) Οπως το δικο σου.

αντι seo? μια χαρά είναι δεν καταλαβένω?
Δημοσ.
αντι seo? μια χαρά είναι δεν καταλαβένω?

Ξερεις τι ειναι SEO? Δε μ αρεσει η τροπη που χει παρει το θεμα , τι ξερεις και ποσο , αλλα κι εσυ προκαλλεις.

Δες τον κωδικα σου αφου μαθεις πρωτα τι ειναι SEO , ποσο χρησιμο ειναι , και πως το "πετυχαινεις . Καταρχει μονο και μονο που δεν ειναι tabless δηλαδη με DIVS και οχι με πινακες ειναι Anti Seo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...