billdll Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Καλημερα παιδια. εχω ανανεωσει την σελιδα μου & θα ήθελα τη γνώμη σας. Η σελιδα δεν ειναι καθ'όλα ετοιμη, ειναι σχεδόν... Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Βασίλης http://www.pcedit.gr
antonisid Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δεν εχω καταλαβει ακριβως το αντικειμενο της σελιδας σου. Ραδιοσταθμους , καταστηματα , εφημεριδες , κρατησεις ξενοδοχειων και τεχνολογια. Κι ολα αυτα ενω στην αρχη βλεπεις πανω δεξια "web site portal" με domain "pcedit" βασει των οποιων περιμενεις να δεις κατι διαφορετικο απο ''επαγγελματικο οδηγο''. (αν καταλαβα καλα). Απο εμφανιση δεν ειναι ασχημο , ουτε κατι τρομερο βεβαια αλλα θεωρω οτι τετοιες σελιδες πρεπει να ειναι οπωσδηποτε δυναμικες. Ισως αν το ολοκληρωσεις να καταλαβω καλυτερα περι τινος προκειται. Καλη επιτυχια!!!
billdll Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 φίλε μου αν διαβασεις τα Διαφημιστείτε σίγουρα, αποτελεσματικά & οικονομικά !, Προβληθείτε στις μηχανές αναζήτησης !, Φτιάξτε καινούργιες κάρτες & καινούργιο λογότυπο για ανανέωση της επιχείρησης σας, Γιατί να διαλέξω το PCEDIT ; , και πατησεις και το κουμπι Δραστηριότητες του PCEDIT, θα καταλάβενες τι κανω http://www.pcedit.gr/pcedit.services.page.htm
Street-Fighter Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Και πως λειτουργεί ακριβώς? Τιμές? Πες μας κατι γιατί στο site δεν αναφέρει και τίποτα. Ελπίζω πάντως να μην εχει να κάνει απλά με meta tags...
billdll Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 φιλε μου εδώ προσπαθώ να μαζέψω καταστήματα, επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελαματίες, για να τους διαφημίσω φτηνά και να έχουν μια δικιά τους υποσέλιδα χωρίς να πληρώνουν ένα τσουβάλι λεφτά. μετά αναλαμβάνω και τους φτιάχνω τη μακέτα και τη κάρτα, το φυλλάδιο και αν θέλουν και ένα site ξεχωριστό. αναλαμβάνω το hosting το domain και τη κατασκευή του site. τους κάνω διαφήμιση στο ίδιο το site μου για να είναι όλοι μαζεμένοι και στις κάρτες που τρέχουν επάνω, αλλα και στις κατηγοριες καταστημάτων. 50ευρώ το χρόνο να είναι στις κάρτες, 150ευρώ να έχουν και υποσελιδα στις κατηγοριες καταστημάτων, για το πρώτο χρόνο, μετά 100ευρώ το χρόνο για να υπάρχει υποσέλιδα και κάρτα. τη μακέτα τις κάρτας και το λογότυπο το κάνω δώρο. αν θέλει κάποιος και κάρτες ή φυλλάδια παίρνω 75 ευρώ για 1000 κάρτες πολυ καλής ποιότητας με mat πλαστικοποίηση μπρός πίσω για φυλλάδια δεν μπορώ να σου πω τιμές γιατί παίζει το μέγεθος. είμαστε μια ομάδα, με λίγα λόγια και αναλαμβάνουμε τα πάντα, δες στο link "Δραστηριότητες του PCEDIT". ευχαριστώ Βασίλης http://www.pcedit.gr [email protected] 6944 460830
antonisid Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Νομιζω οτι χρειάζεσαι ομως ενα δυναμικο site.Με απλη Html δε μπορεις να κανεις και πολλα πράγματα , για κατι τετοιο που θες εσυ.Ειδικα οταν ακουω για υποσελιδες πελατων κτλ...Επισης μου δωσες το λινκ http://www.pcedit.gr/pcedit.services.page.htm για να καταλαβω καλυτερα τι ακριβως κανεις. Νομιζω θα πρεπει η αρχικη σου σελιδα να γινει πιο περιγραφικη και να κανεις κατι με το γκριζο οριζοντιο μενου γιατι μπερδευει πολυ για το τι πραγματικα εχει σχεση η σελιδα. Γενικοτερα χρειάζεται κατι πιο "επαγγελματικο" τοσο απο σχεδιαση όσο κι απο λειτουργικοτητα καθως και αλλο domain.Το PcEdit δε κολλάει γι αυτο που θες.
johnny21a Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Φιλαρακι με αυτη την δομη κατηγοριων/επιχειρησεων περιμενεις να σε παρει κανεις στα σοβαρα ? Mouseover δηλαδη και να εμφανιζεται το ονομα της επιχειρησης ? Μονο αυτο δειχνει κακιστο σχεδιασμο... Το γιατι δε χρειαζεται να το εξηγησω πιστευω, αν δεν το καταλαβαινεις καλυτερα να το αφησεις το αθλημα... Και περα απο αυτο, πολυ αργος server...
billdll Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 τα κουμπια στη μέση ειναι γενικου ενδιαφέροντος, αυτα που κανω εγώ και οι υποληποι φενοντε μπροστα αρκει να πατησεις το κουμπι Δραστηριότητες του PCEDIT που υπαρχει σε τρια σημεια !!! αλλα και στη αρχικη οταν πας στα "Γιατί να διαλέξω το PCEDIT ;" "Διαφημιστείτε σίγουρα, αποτελεσματικά & οικονομικά !" "Προβληθείτε στις μηχανές αναζήτησης !" & "Φτιάξτε καινούργιες κάρτες & καινούργιο λογότυπο για ανανέωση της επιχείρησης σας." & πατησεις στο "περισσότερα εδώ..." λέει πολυ καθαρα τι κάνουμε. ισως αν το κοιτάξεις βιαστικα να μη δεις αυτα που πρέπει αλλα νομίζω πώς αν καποιος μπει εχει να δει οτι θέλει και βεβαια αν κάποιος θελει κατι να προσθεσω το προσθέτο (αν στέκει βεβαια). οσο για την html δεν την αλλάζω με τιποτα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:34 ---------- Φιλαρακι με αυτη την δομη κατηγοριων/επιχειρησεων περιμενεις να σε παρει κανεις στα σοβαρα ? Mouseover δηλαδη και να εμφανιζεται το ονομα της επιχειρησης ? Μονο αυτο δειχνει κακιστο σχεδιασμο... Το γιατι δε χρειαζεται να το εξηγησω πιστευω, αν δεν το καταλαβαινεις καλυτερα να το αφησεις το αθλημα... Και περα απο αυτο, πολυ αργος server... δεν σε καταλαβαίνω φιλαράκι μου, μπορεις να τα πεις λιγο πιο λιανα...?τωρα το αν με πέρνουν ή οχι σοβαρα... αυτο αστο να το ξέρω εγώ
johnny21a Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Φιλαρακι το οτι ΔΕΝ αλλαζεις την HTML σημαινει οτι δεν εισαι διατεθειμενος και ΔΕΝ ξερεις πως να μαθεις κατι αλλο. Λυπαμαι που στο λεω αλλα ετσι κανεις δε θα σε παρει στα σοβαρα και περα απο αυτο δε θα μπορεις και εσυ να κανεις κατι σοβαρο. Και γενικα η εμφανιση και η δομη του site ειναι εντελως ερασιτεχνικα... Γνωμη μου παντα ετσι, σε καποιον αλλο μπορει να αρεσει... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:46 ---------- Σου ξαναειπα, οτι για να στο κανω πιο λιανα σημαινει οτι δεν εχεις ιδεα απο σωστο σχεδιασμο...
snik Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Οπως ειχαμε πει και στα παλιοτερα site ακολουθεις την ιδια ξεπερασμενη λογικη οτι πρεπει να ειναι "γεματη" η σελιδα, αυτο την κανει να φενεται αρκετα ερασιτεχνικη και προχειρη. Στο θεμα του σχεδιασμου τωρα, το header σου δεν δενει καθολου με το navigation που φενεται σαν να μην δενει στο συνολικο template. Προς τα κατω τωρα υπαρχουν διαφοροι τιτλοι σε οτι να'ναι σειρα που μπαιρδευει τον επισκεπτη και οπως ειπε και ο antonisid πολοι (συμπεριλαμβανομενου και εμενα) μπηκαν και δεν καταλαβαν τι σκοπο εχει το site, οποτε αυτο σημαινει οτι πασχει απο θεματα usability. Το site αυτο θα ηταν καλο μερικα χρονια πριν αλλα σημερα ειναι ξεπερασμενο τοσο στον σχεδιασμο αλλα και στην λογικη του. Οταν λεω στην λογικη του ενοω οτι αν θες να διαφημισεις τους πελατες σου τοτε αγορασε ενα νεο domain και φτιαξε ενα site αποκλειστικα για αυτο και μην τα συνδιαζεις ολα. Τελος το "html δεν την αλλάζω με τιποτα" δεν παραπεμπει σε επαγγελματια, απο την στιγμη που αποφασιζεις να μπεις σε αυτον τον χωρο πρεπει να ενημερωνεσαι και να εξελισσεσαι και να ψαχνεις παντα το κατι παραπανω.
billdll Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Φιλαρακι το οτι ΔΕΝ αλλαζεις την HTML σημαινει οτι δεν εισαι διατεθειμενος και ΔΕΝ ξερεις πως να μαθεις κατι αλλο. Λυπαμαι που στο λεω αλλα ετσι κανεις δε θα σε παρει στα σοβαρα και περα απο αυτο δε θα μπορεις και εσυ να κανεις κατι σοβαρο. Και γενικα η εμφανιση και η δομη του site ειναι εντελως ερασιτεχνικα... Γνωμη μου παντα ετσι, σε καποιον αλλο μπορει να αρεσει... το joomla δεν μου αρεσει, πολυ βαβουρα για το τιποτα, ερασιτεχνικο δεν ειναι και αυτο φενεται στο οτι, οποιαδήποτε στιγμή αλλάζω , πρόσθετο & αφαιρώ οτιδήποτε. κοίταξα πρώτα πρώτα να είναι ελαφρύ, φιλόξενο & να μπορεί & ο αρχάριος χρηστης να το ψάξει. όσο για το server έτυχε εκείνη τη στιγμή και άργησε, δεν μπορείς ποτε με τις γραμμές που έχουμε να είσαι σίγουρος αν φταίει το internet ή ο server ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:52 ---------- Οπως ειχαμε πει και στα παλιοτερα site ακολουθεις την ιδια ξεπερασμενη λογικη οτι πρεπει να ειναι "γεματη" η σελιδα, αυτο την κανει να φενεται αρκετα ερασιτεχνικη και προχειρη. Στο θεμα του σχεδιασμου τωρα, το header σου δεν δενει καθολου με το navigation που φενεται σαν να μην δενει στο συνολικο template. Προς τα κατω τωρα υπαρχουν διαφοροι τιτλοι σε οτι να'ναι σειρα που μπαιρδευει τον επισκεπτη και οπως ειπε και ο antonisid πολοι (συμπεριλαμβανομενου και εμενα) μπηκαν και δεν καταλαβαν τι σκοπο εχει το site, οποτε αυτο σημαινει οτι πασχει απο θεματα usability. Το site αυτο θα ηταν καλο μερικα χρονια πριν αλλα σημερα ειναι ξεπερασμενο τοσο στον σχεδιασμο αλλα και στην λογικη του. Οταν λεω στην λογικη του ενοω οτι αν θες να διαφημισεις τους πελατες σου τοτε αγορασε ενα νεο domain και φτιαξε ενα site αποκλειστικα για αυτο και μην τα συνδιαζεις ολα.Τελος το "html δεν την αλλάζω με τιποτα" δεν παραπεμπει σε επαγγελματια, απο την στιγμη που αποφασιζεις να μπεις σε αυτον τον χωρο πρεπει να ενημερωνεσαι και να εξελισσεσαι και να ψαχνεις παντα το κατι παραπανω. δηλαδη το joomla είναι το κάτι παραπάνω...?
johnny21a Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Τελος το "html δεν την αλλάζω με τιποτα" δεν παραπεμπει σε επαγγελματια, απο την στιγμη που αποφασιζεις να μπεις σε αυτον τον χωρο πρεπει να ενημερωνεσαι και να εξελισσεσαι και να ψαχνεις παντα το κατι παραπανω. Πες τα χρυσοστομε... Σαν υπαλληλος γραφειου που δε θελει να χρησιμοποιησει PC και γραφει ακομα με την γραφομηχανη... Το ΔΕΝ την αλλαζω με τιποτα απλα πιστευω οτι δειχνει αγνοια και ελειψη προθυμοτητας για εξελιξη/μαθηση... Δυστυχως ομως την αγορα την χαλανε ατομα σαν τον φιλο μας (δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου), τα οποια και την ποιοτητα παροχης υπηρεσιων κρατανε χαμηλα αλλα σημαντικοτερα οτι μαθαινουν τους πελατες με προχειρες και φτηνες δουλειες κανοντας ετσι δυσκολο το εργο των σωστων επαγγελματιων...
snik Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν ξερεις να γραψεις php και να δημιουργησεις το δικο σου cms ναι το joomla, το wordpress ειναι το κατι παραπανω και πλεον δεν δουλευεις με στατικο περιεχομενο αλλα με δυναμικο.
johnny21a Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 το joomla δεν μου αρεσει, πολυ βαβουρα για το τιποτα, ερασιτεχνικο δεν ειναι και αυτο φενεται στο οτι, οποιαδήποτε στιγμή αλλάζω , πρόσθετο & αφαιρώ οτιδήποτε. Το joomla δε σου αρεσει γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερεις να το χρησιμοποιεις, πολυ βαβουρα για το ΤΙΠΟΤΑ ???? ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει ΙΔΕΑ τι μπορει να κανει το joomla. Το οτι μπορεις να προσθετεις και να αφαιρεις οτιδηποτε σημαινει οτι δεν ειναι ερασιτεχνικο ? Ελπιζω τωρα να κανεις πλακα ετσι...
billdll Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Πες τα χρυσοστομε... Σαν υπαλληλος γραφειου που δε θελει να χρησιμοποιησει PC και γραφει ακομα με την γραφομηχανη... Το ΔΕΝ την αλλαζω με τιποτα απλα πιστευω οτι δειχνει αγνοια και ελειψη προθυμοτητας για εξελιξη/μαθηση... Δυστυχως ομως την αγορα την χαλανε ατομα σαν τον φιλο μας (δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου), τα οποια και την ποιοτητα παροχης υπηρεσιων κρατανε χαμηλα αλλα σημαντικοτερα οτι μαθαινουν τους πελατες με προχειρες και φτηνες δουλειες κανοντας ετσι δυσκολο το εργο των σωστων επαγγελματιων... έλλειψη προθυμίας και μάθησης...??!! ευχαριστώ φιλε μου με έκανες και γέλασα... μακάρι όσα ξέρω να τα ήξερες και εσύ (μη το πάρεις προσωπικά) φτηνοδουλειά δεν κάνω, απλά κάνω γρηγορη και οικονομική δουλειά & έχω βοηθήσει αρκετούς. τη πιάτσα δεν τη χαλάω εγώ, άλλοι τη χαλάνε & δυστυχώς είναι πολλοί αλλα δε φαίνονται πουθενά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.