p_under Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια σε εναν φιλο μετα πο εναν χρονο του καηκε μια 9600 1gb . κ καθως εστειλε ολο το κουτι επειδη δεν γνωριζει κ πολλα πραγματα ( δεν ηξερε τι ειχε το πισι ) , τον ενημερωνουν οτι καηκε η καρτα κ οτι ειναι εκτος εγγυησης . περνω τηλ ρωταω γιατι κ μου λενε (μια ασχετη κοπελιτσα ,που καθε ενα λεπτο με εβαζε στην αναμονη ( ωστε να ρωταει) ) οτι εχει καει κατι στην καρτα , λεω τι ακριβως ( 2 λεπτα περιμενα να μαθω) κ μου λεει το ολοκληρωμενο κυκλωμα , τι λεω ποιο ο - κ , κ μου λεει μια αντισταση . κ της λεω φανερα εκνευρισμενος γτ ειναι εκτος εγγυησης ? κ η απαντηση της ηταν για λογους κακης συναρμολογησης μαλλον . κ στην καρτα δεν ακουμπουσε τιποτα πανω . τι μπορω να κανω ρε παιδια ,καταγγελια ? δεν μπορω να το αφησω ετσι . καποια συμβουλη? ευχαριστω .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 email στον κατασκευαστή
p_under Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 α ιτο σκεφτηκα κ αυτο . λες να αναφερω κ το γεγονος που εφινε με το eshop?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 θυμάσαι πως ήταν η κάρτα? αν είχε πράγματι αυτό το κάψιμο?
p_under Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 οχι δεν το ειδα καθολου . θα την δω αυριο που θα επιστρεψει . γτ το εστειλε οπως ειπα ολο το πισι πανω ο φιλος μου χωρις να το δω . με RMA μπορω να βγαλω ακρη ?
Tuko Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 E-mail στο κατασκευαστή όπως λέει και ο Thresh, μην ασχολείσαι με Ελλάδα. Λογικά θα ζητήσουν και φωτογραφία να δούνε το κάψιμο. Πες τους ότι έχεις καλό σύστημα και τροφοδοτικό και λογικά θα σου δώσουν το ΟΚ να αλλαχθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.