aytias69 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Πριν από 2 μήνες περίπου μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα.Κατά τις 12 το βράδυ και μετά το internet άρχιζε να κάνει διακοπές και να μη φορτώνει σελίδες μέχρι που, ύστερα από καμιά ώρα, έπεφτε εντελώς.Οι ενδείξεις του router έδειχναν ότι έχω κανονικά internet αλλά όταν πάταγα μια σελίδα έλεγε αμέσως done χωρίς να φορτώνει.Δοκίμασα και msn αλλά κι αυτό τα ίδια.Οπότε κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έφταιγε ο πάροχος.Λόγω εξεταστικής το είχα παραμελήσει το θέμα μέχρι που χθες μου έφερε ένας φίλος μου το laptop του και παρατήρησα ότι μετά τις 12 το δικό του είχε μια χαρά internet.Επίσης συνδέθηκα και ασύρματα με άλλο δίκτυο μετά τις 12 και πάλι δεν είχα internet.Καταλαβαίνω ότι το laptop μου θέλει να μου το παίξει σωστός πατέρας αλλά εγώ είμαι κακό παιδί και θέλω να ξενυχτάω!Ξέρει κανείς τι μπορείνα φταίει? Να σημειώσω ότι έχω windows xp sp3 και τα έβαλα πριν 2 μήνες περίπου,λίγο πριν αρχίσουν τα προβλήματα. Γρήγορα γτ πάει 12!!!
21century Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Σκαναρισμα με το avast, spybotS-D κανα 2 φορες περασμα και μετα μας αναφερεις αποτελεσματα, τουλαχιστον υπαρχουν δωρεαν αντιικα προγραμματα...
aytias69 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Εχεις καποιον ιο μαλλον Συνήθως οι ιοί σε αφήνουν να μπεις στο ίντερνετ ώστε να κατεβάσουν κι αλλούς ιούς και σιγά σιγά να επηρεάζουν τη λειτούργια των προγραμμάτων που έχεις εγκατεστημένα, ξεκινώντας από τα antivirus και τα προγράμματα των windows.Δε νομίζω ότι προσπαθούν να σου κόψουν το ίντερνετ μετά τις 12!Από την αρχή είχα βάλει nod32 και ως τώρα δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο άλλο πρόβλημα πέρα από αυτό που αναφέρω στο αρχικό post.Οπότε λίγο δύσκολο να είναι ιός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.