Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο και απόθεμα εμπορευμάτων

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθικόν δίδαγμα:Τείνουμε να πιστέψουμε ότι είναι ο μόνος τρόπος άμυνας των εργαζομένων απέναντι στην έλευση των εικονικών μαγαζιών...

Μεταξύ μας,καλά κάνουν. (βλογώντας και τα γένια μας [μαγαζάτωρ εδώ - δεν ξέρω μέχρι πότε όμως])

Δημοσ.
Και εγώ είχα παραγγείλει κάτι που είχε και τιμή ιντερνετ και μου λένε δεν είναι διαθεσημο παρα μόνο σε 2 καταστήματα και δεν θα ξαναέρθει....τότε ποιος ο λόγος που το έχουν με τιμή ίντερνετ στο ιντερνετ??

νομίζω έχει ξαναειπωθεί ο λόγος: τιμές κράχτες.

ανεβάζουμε στο σαιτ ένα (π.χ.) usb 4gb στα 5ε όταν όλοι οι άλλοι έχουν από 7ε και πάνω, βάζουμε ένα διαθεσιμότητα 72 ώρών και απλά δεν έρχεται ποτέ, ή φέρνουμε 10 κομμάτια ίσα ίσα για να καταγράψουμε 10 παραγγελίες με την τιμή αυτή - έτσι και αλλιώς κανένας πελάτης δεν μπορεί να τσεκάρει αν και πόσα ήρθαν και πόσα πουλήθηκαν ήδη...

εν τω μεταξύ, όσοι έψαχναν για φτηνό usb βρέθηκαν στη σελίδα μας, σχημάτισαν την εντύπωση οτι είμαστε φτηνότεροι, οπότε επειδή βιάζονταν ψώνισαν τελικά το επόμενο διαθέσιμο, στα 7 ευρώ! και με την ευκαιρία ψώνισαν και μια βάση λαπτοπ στα 20+ ευρώ, που σε άλλα μαγαζιά οι τιμές ξεκινάνε από 12 ευρώ...

• Moderators
Δημοσ.

Και σε μενα εχει τυχει να φαινεται οτι δεν ξερουν τι τους γινεται. Ειναι αυτο που λεει και ο παραπανω, τιμες κραχτες σε ανυπαρκτα προιοντα και μετα ακους 5 διαφορετικες εκδοχες γιατι δεν σου στελνουν το προιον. Εκτος αν δεν ξερουν τι τους γινεται και ειναι τοσο ανοργανωτοι και ερασιτεχνες που αμφιβαλω...

Φανταστειτε οτι τo καλοκαιρι, μετα απο ενα χρονο αποχη απο τις αγορες απο το Πλαισιο.gr και μετα απο στραβη με το eshop ειπα να γυρισω πλαισιο. Το αποτελεσμα; Μου εκαναν μια multi-πατατα που εβγαλε "λαδι" το eshop :-D

Απο τοτε μαυρο και οι δυο τους... Οσο αντεξουμε παλι, γιατι εχουμε και αυτο το αλτσχαιμερ (ελλειμα σοβαροτερων καταστηματων ειναι ο δευτερος λογος, αλλα μεχρι να τα τσεκαρουμε ολα μπορει και να βρουμε ενα)...

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως είναι θέμα "κράχτη", ούτε και έχουν ανάγκη τα μαγαζιά τέτοιου μεγέθους από κράχτες.

Έχουν στο πλαίσιο σοβαρό πρόβλημα με τις διαθεσιμότητες-παραλαβές, και πιστεύω πως το καταλαβαίνουν πως αυτό δεν τους "διαφημίζει" ακριβώς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...