Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο και απόθεμα εμπορευμάτων

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον υπαρχει στον απο το μεσημερι. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/with%28Manufacturer=CellShock%29.htm

παραγγειλα κ μου λενε δεν υπαρχει αποθεμα . το περιεργο ειναι οτι εγω το πρωι μιλησα με μεταμορθωση-μαγουλα -κεντρικα κ με διαβεβαιωσαν υστερα απο πολυ μπερδεμα οτι δεν εχουν cell shock . κ το απογευμα μου βαζουν αυτο το προιον στον αερα ,που δεν υπαρχει κιολλασ . τι να πω ?

Δημοσ.

εδω κ 3 μερες ειμαι στα τηλεφωνα κ με πετανε απο τηλεφωνητη σε τεχνικο κ απο τεχνικο σε τηλεφωνητη ,ωστε να βρω ενα κιτ D9 αλλα δεν ξερουν τι τους γινεται νομιζω .

Δημοσ.

κατι εμαθα αλλα τελικα δεν υπηρχε αποθεμα . μου ειπαν οτι ειχε 8 κιτ αλλα τιποτα . αλλος μου ελεγε οτι ειναι προπωλημενα απο μια αποψη , αλλος οτι δεν υπαρχουν καθολου ( που ηταν κ ο νικητης) ,αλλη οτι θα τις δρομολογησει . οτι να 'ναι πραγματικα. που ειναι η υπευθυνοτητα?

Δημοσ.
λοιπον υπαρχει στον απο το μεσημερι. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/with%28Manufacturer=CellShock%29.htm

παραγγειλα κ μου λενε δεν υπαρχει αποθεμα . το περιεργο ειναι οτι εγω το πρωι μιλησα με μεταμορθωση-μαγουλα -κεντρικα κ με διαβεβαιωσαν υστερα απο πολυ μπερδεμα οτι δεν εχουν cell shock . κ το απογευμα μου βαζουν αυτο το προιον στον αερα ,που δεν υπαρχει κιολλασ . τι να πω ?

καλα μην νομιζεις πως ο,τι λενε στο site ισχυει..και εγω οταν πηρα το pc μου τον ιουνιο σε καποια parts οπως case και μητρικη στο site τα ειχαν αμεσα διαθεσιμα ενω στο τηλεφωνο μου λεγανε οτι δεν υπαρχουν αποθεματα.

Συγκεκριμενα για το case μου ελεγαν οτι ειχε καθυστερησει να τους τα φερει ο προμηθευτης και ετσι διαλεξα ενα παρομοιο το οποιο θα ερχοταν και αυτο μετα απο κατι μερες λογω προβληματος στην προμηθεια αλλα το ειχαν και αυτο αμεσα διαθεσιμο(Τελικα για το καλο μου ηταν το σκηνικο γιατι την επομενη μερα ειδα το Lian Li PC-7FB σε τιμη 71.50ε!!!και εννοειται πως το τσιμπησα:devil:).

Δημοσ.

δεν το περιμενα να με ταλαιπωρησει τοσο το πλαισιο κ το ειχα σε μεγαλη εκτιμηση .

Δημοσ.
κατι εμαθα αλλα τελικα δεν υπηρχε αποθεμα . μου ειπαν οτι ειχε 8 κιτ αλλα τιποτα . αλλος μου ελεγε οτι ειναι προπωλημενα απο μια αποψη , αλλος οτι δεν υπαρχουν καθολου ( που ηταν κ ο νικητης) ,αλλη οτι θα τις δρομολογησει . οτι να 'ναι πραγματικα. που ειναι η υπευθυνοτητα?

Η ποια ?! :whistle:

Αδικα εχουν αρχισει και τα posts των παραπονων - και - για το Πλαισιο ? :rolleyes:

Δημοσ.

Ε δεν ειναι να του χεις εκτιμηση, οπως και το eshop ειναι αμα σου κατσει σου αλλαζει τη ζωη.:P Αμα σου τυχει ειναι η περιπτωση αλλα και τετοια ανευθυνοτητα που να μην ξερουν τι τους γινεται σε κανει λιγο εως πολυ να τους βρισεις.

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια κι εδω! Μπαινω στο site τους και σταμπαρω ενα usb flash drive που μου αρεσε την προηγουμενη βδομαδα. Παιρνω τηλ στο τοπικο καταστημα (μετα απο μπαλακι απο υπαλληλο σε υπαλληλο για κανα μισαωρο) δινω τον κωδικο του προϊοντος και μου λενε οτι δεν το εχουν κι οτι θα το εφερναν απο Τριτη. Τους παιρνω ξανα τηλ την Τριτη, μπαλακι ξανα για κανα μισαωρο, επιτελους το κραταει ενας χριστιανος για να μπορεσω να του δωσω τον κωδικο ξανα και μου λεει παλι οτι δεν το εφεραν... Παιρνω λοιπον το αμαξακι μου ωραια και καλα και κατεβηκα στο καταστημα για να παρω ενα οποιοδηποτε αλλο μιας και το βιαζομουν. Με το που φτανω στο section με τα flash drives τσουπ!!! Να το αυτο που ηθελα και δεν το ειχαν!!!! Και 7-8 κομματια μαλιστα!!

lol

Δεν ειναι τπτ. Οπως ειπαν και οι παραπανω ειναι μεχρι να σου τυχει 5-6 φορες. Μετα συνηθιζεις! :P

Δημοσ.

Και εγώ είχα παραγγείλει κάτι που είχε και τιμή ιντερνετ και μου λένε δεν είναι διαθεσημο παρα μόνο σε 2 καταστήματα και δεν θα ξαναέρθει....τότε ποιος ο λόγος που το έχουν με τιμή ίντερνετ στο ιντερνετ??

Δημοσ.

Αυτό το "δε θα ξαναέρθει" δεν ξέρω καν για ποιο λόγο το λένε οι τηλεφωνήτριες.. λες και βλέπουν κάπου στην οθόνη που έχουν μπροστά τους τέτοια πληροφορία..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...