gpapaman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ρε παίδες αξίζει να το πάρω αύριο κιόλας?? το θέλω για MS OFFICE & INTERNET...+αμα παίζει κ κάνα PES... υπάρχει τπτ άλλο σε αυτήν τν τιμή????
lagoudakis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ρε παίδες αξίζει να το πάρω αύριο κιόλας??το θέλω για MS OFFICE & INTERNET...+αμα παίζει κ κάνα PES... υπάρχει τπτ άλλο σε αυτήν τν τιμή???? το ρωτας?να παρεις τηλ πρωτα μην τρεχεις τζαμπα,το ειδα σημερα στο μαρουσι
panos2000gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ρε παίδες αξίζει να το πάρω αύριο κιόλας??το θέλω για MS OFFICE & INTERNET...+αμα παίζει κ κάνα PES... υπάρχει τπτ άλλο σε αυτήν τν τιμή???? Για τα χρήματα του είναι εκπληκτικό αν αναλογιστείς ότι μιλάμε για thinkpad...Όσο για το PES 2009 το παίζει κανονικότατα και μάλιστα στην full ανάλυση. Πρόταση μου είναι να το αναβαθμίσεις τον δίσκο του με ένα 500αρι (70 ευρώ), να αναβαθμίσεις την μνήμη στα 4gb (20ευρώ) και να πάρεις και ένα κουτάκι για να κάνεις τον 250αρι δίσκο που φοράει εξωτερικο (10 ευρώ). Έτσι με 549 ευρώ θα έχεις ένα υπερολοκληρομένο μηχάνημα με 3ετή εγγύηση και θα σου μείνει και ενας εξωτερικός δίσκος για τα backup.
neXTgen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 windows 7 δουλεύουν άψογα με όλες τις συσκευές ?
vagpap Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 windows 7 δουλεύουν άψογα με όλες τις συσκευές ? Είμαι σε Windows 7 RC από την πρώτη μέρα που το πήρα. Ακολουθώντας τις οδηγίες από εδώ μπήκαν τα πάντα κανονικά και δουλεύουν χωρίς προβλήματα. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και στην RTM έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.