Προς το περιεχόμενο

Αγορά netbook 11"

antonl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ρίξει μια (βιαστική) ματιά στα σχετικά threads και λίγο googling και σκέφτομαι να κινηθώ προς Asus EEEPC1000He Black #5.

Με ενδιαφέρουν, με την ακόλουθη (πάνω-κάτω) σειρά:

- Αυτονομία

- Ποιότητα κατασκευής & αξιοπιστία

- Εργονομία & ποιότητα οθόνης

- Ισχύς (2GB RAM θα ταν ιδανικά αλλά θα ζήσω και με 1GB)

- After sales support & εγγύηση

Επίσης μ ενδιαφέρει το (χαμηλό) βάρος και οι δυνατότητες διασύνδεσης αλλά φαντάζομαι ότι δε θα υπάρχουν τραγικές διαφορές σε όσα ανήκουν σ αυτήν την κατηγορία.

Έχει κάποιος που χει μελετήσει το θέμα ή είναι κάτοχος ενός 10" netbook κάτι να προτείνει ή να μου πει να προσέξω;

Να πετάξω και μια σφήνα ερώτηση. Με το 3G τι παίζει; Αν πάρω ένα stick από Cosmote (ή Vodafone) το κουμπώνω πάνω και είμαι καλυμμένος στο λεκανοπέδιο Αττικής (τουλάχιστον); Επειδή απ το site της Cosmote δε μου 'γινε απόλυτα κατανοητό, ο minimum χρόνος παραμονής στο πρόγραμμα (πχ 5GB/μήνα) είναι το 6μηνο;

Δημοσ.

εγω στο σπιτι μου νεα κηφισια δεν εχω καλυψη 3g

επισης θεωρω το asus την καλυτερη δυνατη επιλογη

μπορεις να βαλεις +1 γιγα μνημη με 20 ευρω αλλα διαφορα μην περιμενεις να δεις

Δημοσ.
εγω στο σπιτι μου νεα κηφισια δεν εχω καλυψη 3g

επισης θεωρω το asus την καλυτερη δυνατη επιλογη

μπορεις να βαλεις +1 γιγα μνημη με 20 ευρω αλλα διαφορα μην περιμενεις να δεις

+100000

καλά είναι να το πάρεις σε άσπρο αν θες τι γνώμη μου, γιατί είχα και μαύρο και τώρα έχω το άσπρο.

1ο. είναι πιο όμορφο

2ο. το βράδυ βλέπεις πιο καλά τα πλήκτρα ;)

Δημοσ.

+ στο asus και από μένα.

Αυτονομία 8 - 9.5 ώρες, πολύ καλό πληκτρολόγιο (για την κατηγορία), όχι γυαλιστερή οθόνη για να βλέπεις παντού, 2GB βάζεις μέσα σε 2 λεπτά, ισχύς όση τα υπόλοιπα netbooks με τον 280 (και ελαφρώς καλύτερη από όσα έχουν τον 270).

Από after sales - ευτυχώς - δεν ξέρω τι λέει η asus.

Stickάκι HSDPA παίρνεις από όποια εταιρία θέλεις, το κουμπώνεις και έχεις internet παντού. Αθήνα και Βόλο που έχω δοκιμάσει έχω δει μέχρι και 7.5Mbps με το ακριβό stick της cosmote. Σε πιο απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής (προς Θήβα) σούρνεται ασύστολα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Βέβαια εν τω μεταξύ έχει αλλάξει κάποιο σημαντικό κριτήριο μετά από φιλική συμβουλή και σκέφτομαι να παίξω σε 11" και συγκεκριμένα είμαι μεταξύ αυτών:

- Acer Aspire One 751

- Asus Eee PC 1101HA (με τη μεγαλύτερη μπαταρία)

Ο λόγος είναι η ανάλυση και μετά από ένα tet-a-tet 10"vs11" τα 11άρια δυστυχώς επικράτησαν άνετα χωρίς να αυξάνουν σημαντικά βάρος/μέγεθος. Το μείον τους είναι η χαμηλότερη επεξεργαστική ισχύς αλλά δε νομίζω να υπάρχει αισθητή διαφορά.

Το acer προσφέρει full size keyboard, το asus λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και... δεν είναι acer (οκ αν κι έχω την εντύπωση ότι δεν είναι κακό ποιοτικά το 751). Αλλά είναι κανα 100άρι πιο ακριβό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...