Panahs Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μου αρέσει που από το θέμα της απάτης καταφύγαμε εις την προβληματικήν του "μπιφτεκώνειν" ή "παστελώνειν"
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Πώς για. Το παστελώνισμα είναι κι αυτό μια μικρή απάτη, εφ' όσον έχουμε Οκτώβριο. Παραμένουμε οντόπικ λοιπόν.
arxaggelos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Σήμερα μου έσκασε και νέο μήνυμα, το οποίο περιείχε και το όνομά μου, καθώς και μια προσωπική πληροφορία που σχετίζεται με τη δουλειά μου. Με αφορμή αυτό, ξαναδούλεψε το google και ο μέγας αυτός ρουφιάνος μας αποκάλυψε και όνομα και φωτογραφία στο facebook και blog. Πρώτο συμπέρασμα: δεν είναι απάτη για υψηλές χρεώσεις, το τηλέφωνο ανήκει σε άτομο. Από τον τόνο της γραφής σου μου δίνεται αμυδρά η αίσθηση ότι το άτομο είναι για χαρτοσακούλα, και γενικά μάλλον δεν ενδιαφέρεσαι και πολύ. as in: ούτε αν ήταν η τελευταία πάνω στη γη :eek: Τι λες, πρέπει να το καλλιεργήσω αυτό το ταλέντο?
freedubus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά σήμερα μου ήρθε ένα περίεργο sms από πρώην, που το περιεχόμενο του αφορούσε μεν εμένα, αλλά με προσφωνούσε "Γιάννη" ενώ δε με λένε έτσι. Τι λέτε να είναι;
arxaggelos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά σήμερα μου ήρθε ένα περίεργο sms από πρώην, που το περιεχόμενο του αφορούσε μεν εμένα, αλλά με προσφωνούσε "Γιάννη" ενώ δε με λένε έτσι. Τι λέτε να είναι; Από καλάμι και πετονιά κατέχεις? Ή αλλιώς, η γάτα που τρίβεται στο ραβδί του τσοπάνη κάτι θέλει
skywritergr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά σήμερα μου ήρθε ένα περίεργο sms από πρώην, που το περιεχόμενο του αφορούσε μεν εμένα, αλλά με προσφωνούσε "Γιάννη" ενώ δε με λένε έτσι. Τι λέτε να είναι; Κλασική περίπτωση, ΟΥΠΣ, έκανα λάθος, αλλού πήγαινε το μήνυμα. Αν έχεις διάθεση μπορείς να την παστελώσεις, γιατί όχι και να την μπιφτεκώσεις (εξαρτάται απο το αν νυστεύεις).
freedubus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Εγώ λέω να τη μπινελικώσω, αλλά φοβάμαι μη χρεωθώ.
insomniaK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 της αρέσουν τα άγρια αγόρια και το ξέρεις;
little loulou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά σήμερα μου ήρθε ένα περίεργο sms από πρώην, που το περιεχόμενο του αφορούσε μεν εμένα, αλλά με προσφωνούσε "Γιάννη" ενώ δε με λένε έτσι. Τι λέτε να είναι; τι εγινε τωρα?θα βγαλουμε ολοι τα γκομενικα μας στη φορα?
teo64x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά, σήμερα μου ήρθε ένα περίεργο sms από πρώην, που με ρωτούσε "Μήτσο, ο Γιάννης μου ζητάει να ξαναπροσπαθήσω μαζί του, τι λες να του απαντήσω;". Αλλά με λένε Ανδριάνα! Τι λέτε να είναι;
skywritergr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά, σήμερα μου ήρθε ένα περίεργο sms από πρώην, που με ρωτούσε "Μήτσο, ο Γιάννης μου ζητάει να ξαναπροσπαθήσω μαζί του, τι λες να του απαντήσω;". Αλλά με λένε Ανδριάνα! Τι λέτε να είναι; Μάλλον η αλλαγή φύλου ήταν αποτυχία, συμβουλή του cosmopolitan, κάνε μύνηση στον πλαστικό σου!
teo64x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Γιατί; Ένας φίλος μου, ο Μπάμπης, που είχε κάνει, στο τέλος έμεινε πάρα πολύ ευχαριστημένη.
skywritergr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Γιατί; Ένας φίλος μου, ο Μπάμπης, που είχε κάνει, στο τέλος έμεινε πάρα πολύ ευχαριστημένη. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό.... ΠΜ το τηλέφωνο του γιατρού
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 >http://www.youtube.com/watch?v=Y3395yeCat0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.