ANHLIKOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 μπιφτέκι ή παστέλι, το μόνο σίγουρο είναι οτι θα φάει ΚΑΛΑ!
Lucifer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Το παστελώνω είναι για ρομαντικούς φλούφληδες προκαταρκτικούς και αφορά διεργασίες με χρήση στοματικής κοιλότητας.
bolec Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 .και αφορά διεργασίες με χρήση στοματικής κοιλότητας. Τόσο το καλύτερο,δε λέει το σαλάμι ξεροσφύρι..........
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2943607#post2943607 Ρε παιδιά από που βρήκαν τον αριθμό????
censOred Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 εμας παλι τους υπολοιπους γιατι δεν μας στειλανε??μονο ο τοπικ σταρτερ και η κατερινα εχουν περαση?
FilipposMD Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν, μετά τα μπιφτέκια και τα παστέλια, να κάνω μια ενημέρωση. Σήμερα μου έσκασε και νέο μήνυμα, το οποίο περιείχε και το όνομά μου, καθώς και μια προσωπική πληροφορία που σχετίζεται με τη δουλειά μου. Με αφορμή αυτό, ξαναδούλεψε το google και ο μέγας αυτός ρουφιάνος μας αποκάλυψε και όνομα και φωτογραφία στο facebook και blog. Πρώτο συμπέρασμα: δεν είναι απάτη για υψηλές χρεώσεις, το τηλέφωνο ανήκει σε άτομο. Τώρα, ποιο κωλόπαιδο απ'τη δουλειά έδωσε το τηλέφωνό μου ή ποιο αρχικωλόπαιδο την έβαλε να μου κάνει πλάκα, είναι προς διερεύνηση. Αν πάντως οι απάτες που συζητάμε είναι σαν αυτές που αναφέρει η Κατερίνα, πρέπει να είσαι αρκετά θύμα για να την πατήσεις! 5ψήφιο νούμερο και στείλε ΝΑΝΤΙΑ και τέτοιες αηδίες;
katerina_a_86 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Είμαι σίγουρη ότι πολλά τούβλα απαντάνε. Αυτό που με προβληματίζει είναι που βρήκαν τον αριθμό μου.
slipknot Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Είμαι σίγουρη ότι πολλά τούβλα απαντάνε. Αυτό που με προβληματίζει είναι που βρήκαν τον αριθμό μου. Κι εγώ προβληματίζομαι όταν με παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτάνε ποια μάρκα σερβιέτας προτιμώ (wtf, όλοι ξέρουν πως προτιμώ τα ταμπόν) ή χίλιες δυο άλλες ακυρότητες, ειδικά από τη στιγμή που το τηλέφωνο είναι προσωπικό δεδομένο και όλοι ξέρουμε πως τέτοια στοιχεία δε διακινούνται για τέτοιους σκοπούς.
DrLo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μπιφτεκώνω ή παστελώνω? Κάνας φιλόλογος ρε παιδιά να μας διαφωτίσει........ Κανονικά είναι "Μπιφτεκώνω". "Παστελώνω" μόνο τη σαρακωστή.
alexnir Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Κανονικά είναι "Μπιφτεκώνω". "Παστελώνω" μόνο τη σαρακωστή. .....να ρωτησουμε και τον κωστη που τον ενδιαφερει.....
washcloud Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ...και τη Σάρα...και τη Μάρα..... Τώρα, ποιο κωλόπαιδο απ'τη δουλειά έδωσε το τηλέφωνό μου ή ποιο αρχικωλόπαιδο την έβαλε να μου κάνει πλάκα, είναι προς διερεύνηση. κωλόπαιδο απ' τη δουλειά, καλά θα είναι...Καμμιά πεθερά να μην είναι
Dark_Sage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 για ακομα μια φορα καταληγουμε: God bless Google!
minarokeftes Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Κανονικά είναι "Μπιφτεκώνω". "Παστελώνω" μόνο τη σαρακωστή. αχαχαχαχαχαχαχαχ ρισπέκτ!!!!
Höfdingadrapa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Πω τι μου θυμήσατε τώρα...ένα παραμυθά στο στρατό. (διαβάστε το παρακάτω σφρυρίζοντας το ''σ'') ...και της λέω της πουτ@ν@ς...''what is this''? και τι γυρίζει και μου λέει...''Greek army!greek army!'' ...και 'συ ρε φώτη τι της είπες; Δεν της είπα τίποτα! Τη βουτάω..τη πλακώνω στη μπού...και της το κάνω το μ...γαρύφαλλο! Βέβαια πρέπει να το ακούσετε. Οκ παραληρώ...my bad. =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.