slipknot Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ναι και πες ότι είσαι από τη δίωξη και τέτοια. Όχι μόνο δε θα χάσεις τίποτα αλλά θα κερδίσεις πολλά.
slipknot Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 δωσε μου το νουμερο να παρω εγω! Χρειάζεται εντολή για να παρέμβεις. Πρώτα ερευνούμε την υπόθεση και μετά αν δε μπορούμε καλούμε ΕΚΑΜ.
Garnele Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Κάνε το προφανές: πάρε τηλέφωνο ως ενδιαφερόμενος για μια από τις αγγελίες και κλείσε ραντεβού. Αν δε βαριέσαι.
FilipposMD Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μπα, είμαι στο εξωτερικό παιδιά, δεν αξίζει να πληρώνω κερατιάτικα στην περιαγωγή. Πόσο μάλλον αν έχει και κανένα κόλπο υψηλής χρέωσης και πληρώσω δις κερατιάτικα. Aledjo, εγώ να στο δώσω το νούμερο, αλλά αφού γοητεύτηκε από τη φωνή μου αυτή (και καλά), έχεις τη φωνή να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων;
De@th L0rd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Αποψή μου πάντα,για να μπεί η γυναίκα σε τέτοιο κόπο να ψάξει τηλέφωνο υπάρχουν οι εξής περιπτώσεις: > Είναι μπάζο και έχει να βρεί γκόμενο κάτι αιώνες > Είναι ντροπαλή μέχρι αηδίας,και χρησιμοποιεί πλάγιους τρόπους για καμάκι (πολύ απίθανο) >Είναι μούφα >Βλέπε το προτελευταίο Δηλ. δε πιστεύω γυναίκα ελληνίδα του 21 αιωνα να καθίσει να κάνει τέτοια δουλειά.Το θεωρώ απίθανο.Αν το έκανε άντρας δε, μπορεί να του κολλούσαν την ετικέτα "Ο Ανώμαλος".
o_magazatoras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δρ,δώστο μας δημόσια,να παίξουμε. Αν και δεν πρόκειται να το σηκώσει κανένας,γιατί είναι scum...
little loulou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Κάνε το προφανές: πάρε τηλέφωνο ως ενδιαφερόμενος για μια από τις αγγελίες και κλείσε ραντεβού. Αν δε βαριέσαι. αυτο ειναι το προφανες?
SpY Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Έχει βουίξει ο τόπος για την απάτη αυτή, απλά έχεις υπέρογκες χρεώσεις και ας φαίνεται κανονικό νούμερο. Πολύ απλά έχω κάνει σύμβαση με κάποια εταιρεία για μεγάλες χρεώσεις,εσύ παίρνεις τηλ στο κιν και κάνει εκτροπή (στο νούμερο με την ετερεία που έχω κάνει συμφωνία) Αν όντως σας έχει φάει η περιέργεια πάρτε ένα παλιό καρτοκινητό σας (να έχει κανα 2-3ευρώ μέσα)και πάρτε να δείτε
aledjo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Aledjo, εγώ να στο δώσω το νούμερο, αλλά αφού γοητεύτηκε από τη φωνή μου αυτή (και καλά), έχεις τη φωνή να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων; ευκαιρια να δουμε ετσι αν ειναι πιστη σε σενα (στη φωνη σου) ή απλος ψαχνει οτι ναναι.... το νουμερο ξεκιναει απο 69......? δηλαδη ειναι κινητο η τιποτα αλλο?
arxaggelos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Πολύ απλά έχω κάνει σύμβαση με κάποια εταιρεία για μεγάλες χρεώσεις,εσύ παίρνεις τηλ στο κιν και κάνει εκτροπή (στο νούμερο με την ετερεία που έχω κάνει συμφωνία) Κάτι τέτοι παίζει σίγουρα, αλλα΄όχι απλή εκτροπή γιατί σε εκελινη την περίπτωση χρεώνεται αυτός που κάνει την ακτροπή, όχι αυτός που παίρνει. Τώρα, τι μαϊμουνιά έκαναν για να παίρνεις Κυψέλη και να βγαίνει Ζιμπάμπουε, είναι ένα πολύ καλό ερώτημα.
bolec Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Αν είναι κάποιο διαφημιστικό τρικ, θα το έχει στείλει σε διάφορους.Αν δεν είναι, θα το έχει στείλει μόνο σε σένα. Οπότε την παίρνεις τηλ με απόκρυψη και της λες γεια μου στείλατε αυτό και μου κινήσατε το ενδιαφέρον και πότε θα σε μπιφτεκώσω μάνα μου. Αν ρωτήσει "ποιος απ' όλους είσαι" είναι διαφήμιση, αν σου πει "βρέχω τα λινά για πάρτη σου" είσαι γόης. Μπιφτεκώνω ή παστελώνω? Κάνας φιλόλογος ρε παιδιά να μας διαφωτίσει........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.