Προς το περιεχόμενο

Απάτη ή γκομενάκι;

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και πες ότι είσαι από τη δίωξη και τέτοια. Όχι μόνο δε θα χάσεις τίποτα αλλά θα κερδίσεις πολλά.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δωσε μου το νουμερο να παρω εγω!

Χρειάζεται εντολή για να παρέμβεις. Πρώτα ερευνούμε την υπόθεση και μετά αν δε μπορούμε καλούμε ΕΚΑΜ.

Δημοσ.

Κάνε το προφανές: πάρε τηλέφωνο ως ενδιαφερόμενος για μια από τις αγγελίες και κλείσε ραντεβού. Αν δε βαριέσαι.

Δημοσ.

Μπα, είμαι στο εξωτερικό παιδιά, δεν αξίζει να πληρώνω κερατιάτικα στην περιαγωγή. Πόσο μάλλον αν έχει και κανένα κόλπο υψηλής χρέωσης και πληρώσω δις κερατιάτικα.

Aledjo, εγώ να στο δώσω το νούμερο, αλλά αφού γοητεύτηκε από τη φωνή μου αυτή (και καλά), έχεις τη φωνή να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων;

Δημοσ.

Αποψή μου πάντα,για να μπεί η γυναίκα σε τέτοιο κόπο να ψάξει τηλέφωνο υπάρχουν οι εξής περιπτώσεις:

> Είναι μπάζο και έχει να βρεί γκόμενο κάτι αιώνες

> Είναι ντροπαλή μέχρι αηδίας,και χρησιμοποιεί πλάγιους τρόπους για καμάκι (πολύ απίθανο)

>Είναι μούφα

>Βλέπε το προτελευταίο

Δηλ. δε πιστεύω γυναίκα ελληνίδα του 21 αιωνα να καθίσει να κάνει τέτοια δουλειά.Το θεωρώ απίθανο.Αν το έκανε άντρας δε, μπορεί να του κολλούσαν την ετικέτα "Ο Ανώμαλος".

Δημοσ.
Κάνε το προφανές: πάρε τηλέφωνο ως ενδιαφερόμενος για μια από τις αγγελίες και κλείσε ραντεβού. Αν δε βαριέσαι.

:lol:

αυτο ειναι το προφανες?:o

Δημοσ.

Έχει βουίξει ο τόπος για την απάτη αυτή, απλά έχεις υπέρογκες χρεώσεις και ας φαίνεται κανονικό νούμερο.

Πολύ απλά έχω κάνει σύμβαση με κάποια εταιρεία για μεγάλες χρεώσεις,εσύ παίρνεις τηλ στο κιν και κάνει εκτροπή (στο νούμερο με την ετερεία που έχω κάνει συμφωνία)

Αν όντως σας έχει φάει η περιέργεια πάρτε ένα παλιό καρτοκινητό σας (να έχει κανα 2-3ευρώ μέσα)και πάρτε να δείτε

Δημοσ.

Aledjo, εγώ να στο δώσω το νούμερο, αλλά αφού γοητεύτηκε από τη φωνή μου αυτή (και καλά), έχεις τη φωνή να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων;

ευκαιρια να δουμε ετσι αν ειναι πιστη σε σενα (στη φωνη σου) ή απλος ψαχνει οτι ναναι....

το νουμερο ξεκιναει απο 69......?

δηλαδη ειναι κινητο η τιποτα αλλο?

Δημοσ.
Πολύ απλά έχω κάνει σύμβαση με κάποια εταιρεία για μεγάλες χρεώσεις,εσύ παίρνεις τηλ στο κιν και κάνει εκτροπή (στο νούμερο με την ετερεία που έχω κάνει συμφωνία)

Κάτι τέτοι παίζει σίγουρα, αλλα΄όχι απλή εκτροπή γιατί σε εκελινη την περίπτωση χρεώνεται αυτός που κάνει την ακτροπή, όχι αυτός που παίρνει. Τώρα, τι μαϊμουνιά έκαναν για να παίρνεις Κυψέλη και να βγαίνει Ζιμπάμπουε, είναι ένα πολύ καλό ερώτημα.

Δημοσ.
Αν είναι κάποιο διαφημιστικό τρικ, θα το έχει στείλει σε διάφορους.

Αν δεν είναι, θα το έχει στείλει μόνο σε σένα.

Οπότε την παίρνεις τηλ με απόκρυψη και της λες γεια μου στείλατε αυτό και μου κινήσατε το ενδιαφέρον και πότε θα σε μπιφτεκώσω μάνα μου. Αν ρωτήσει "ποιος απ' όλους είσαι" είναι διαφήμιση, αν σου πει "βρέχω τα λινά για πάρτη σου" είσαι γόης.

Μπιφτεκώνω ή παστελώνω? Κάνας φιλόλογος ρε παιδιά να μας διαφωτίσει........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...