FilipposMD Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Γεια σε όλους. Έβαλα και λίγο πιασάρικο τίτλο, οπότε πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί κανείς που να έχει άποψη. Μου έρχεται χθες ένα sms που λέει στο περίπου "δε με γνωρίζετε, αλλά έχουμε μιλήσει μια φορά στο τηλ και μου δημιουργήθηκε επιθυμία να σας γνωρίσω. Ντρέπομαι, γιατί μέσω δουλειάς βρήκα το νούμερο, αλλά ήθελα να ακολουθήσω το ένστικτό μου και θα καταλάβω αν δεν μου απαντήσετε" και ένα Ν. ως υπογραφή. Νούμερο άγνωστο. Επειδή, αν και είμαι πολύ γόης στο τηλέφωνο, κάτι μου βρώμισε, έβαλα στον γουγλη το νούμερο και μου έβγαλε 3 αγγελίες! Μία για προετοιμασία αγγλικών για εξετάσεις, μία για φωτογράφηση καλλιτεχνών και μία για δακτυλογράφηση και επιμέλεια κειμένων. Στις αγγελίες, υπάρχει όνομα που αρχίζει από Ν., το οποίο όμως δεν μου λέει τίποτα (έχει και επώνυμο). Εννοείται ότι δεν απάντησα, αλλά μου μυρίζει κάποιας μορφής απατεωνιά. Εκτός αν γοήτευσα τη γυναίκα με τα 1000 ταλέντα. Τέλος πάντων, το έχει ακούσει ποτέ κανείς; Ξέρει τι παίζει;
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω την αμαρτωλή γοητεία σου, μεταξύ μας δεν θέλω να μάθω! Αλλα κατι σαν να ειχα ακούσει για αυτό το θέμα, με κάτι απάτες. Για αυτο προσοχή!
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Αν είναι κάποιο διαφημιστικό τρικ, θα το έχει στείλει σε διάφορους. Αν δεν είναι, θα το έχει στείλει μόνο σε σένα. Οπότε την παίρνεις τηλ με απόκρυψη και της λες γεια μου στείλατε αυτό και μου κινήσατε το ενδιαφέρον και πότε θα σε μπιφτεκώσω μάνα μου. Αν ρωτήσει "ποιος απ' όλους είσαι" είναι διαφήμιση, αν σου πει "βρέχω τα λινά για πάρτη σου" είσαι γόης.
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ψιτ, ερωτύλε look Ελπίζω μην παρεξηγήθηκες με το ύφος...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Φαίνεται μούφα... Δηλαδη δεν υπάρχει περιπτωση
Blondeamon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Η γκόμενα σου είναι και σε τεστάρει να δει αν εισαι πιστός.
censOred Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 τι πουστικη απατη ειναι αυτη.οχι μονο θα χασεις χρήματα αλλα θα αρχισει και τα παραπονα η κοπελα σου.."και γιατι απαντησες?""καλα να παθεις τώρα ερωτιιαρικο γουρούνι"/
gang Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ρε συς άμα είναι φυσιολογικό νούμερο κινιτού τηλεφώνου από Ελλάδα τότε .. you don't know..
FilipposMD Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Η αλήθεια είναι ότι είναι φυσιολογικό νούμερο από Ελλάδα. Γι' αυτό και αναρωτήθηκα, αλλιώς θα ήταν καραμπάμ ότι είναι απάτη. Επίσης, αν είναι αυτή η απάτη που λέει ο ανήλικος, με τις αγγελίες που είδα, τι παίζει; Επίσης τις βάζουν για να καλείς και να χρεώνεσαι κερατιάτικα; Περίεργα πράγματα... Πάντως, έβαλα τη λέξη γκομενάκι στον τίτλο και έχει 7 απαντήσεις σε μισή ώρα. Την επόμενη φορά που θα πάθει κάτι το πισί και θα θέσω ερώτηση εδώ, θα την διατυπώσω καταλλήλως! Α, επίσης, σήμερα είχα μια αναπάντητη από ελληνικό κινητό, αλλά με ένα ψηφίο παραπάνω. Δηλαδή, 6973 και μετά άλλα 7 ψηφία, αντί 6!! Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι είναι αυτά;
FilipposMD Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 O Lucifer στο εστειλε. Σε γουσταρει O Lucifer ξέρει, μου στέλνει κατευθείαν σέξι MMS.
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Γιατί το να 'σαι άντρας σημαίνει να 'σαι πρακτικός.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 τι πουστικη απατη ειναι αυτη.οχι μονο θα χασεις χρήματα αλλα θα αρχισει και τα παραπονα η κοπελα σου.."και γιατι απαντησες?""καλα να παθεις τώρα ερωτιιαρικο γουρούνι"/ Πωωωωωω χεσε μεσα......
linkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Παρε τηλ απο καρτοκινητο,δεν εχεις να χασεις τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.