kyr_78 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Εχω το παραπανω laptop απο το Μαϊο του 2009. Οταν το πρωτοανοιξα εκανα κανονικα την εγκατασταση για Windows Vista και με ρωτησε αν θελω αγγλικα ή Ελληνικα. Επειδη το laptop προκειτε να το πουλησω και αυτος που μου το ζητησε θελει ελληνικα προσπαθησα και απο το Recovery CD αλλα και απο το Recovery της Acer που υπαρχει στην εναρξη των Windows και δυστυχως δεν καταφερα να βαλω ελληνικα. Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?
basilis5 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 μια πιθανη λυση ειναι να εβρισκες 'καπως' την ιδια εκδοση με τα win που εχεις τωρα αλλα στην γλωσσα που θες, και να τα κανεις εγκατασταση χρησιμοποιώντας όμως τον σειριακό αριθμό που έχει το λάπτοπ σου από κάτω.. απλά σε βάζει σε μπελάδες,αλλά από την άλλη,αφού βρήκες να το πουλήσεις, αφιέρωσε και ένα απόγευμα να το μοντάρεις
pantelis1976 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Έχω την εντύπωση πως η γλώσσα που επιλέγεις την πρώτη φορά που το ανοίγεις μετά δεν αλλάζει. Αν θέλεις κανε ένα τηλ στο 8015002000 να σου πούνε
yiannis_1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Εχει βγεί ενα πρόγραμμα που επιτρέπει τέτοιες αλλάγες και στην home. Κατεβάζεις το πρόγραμμα την επίσημη ελληνική γραμματοσειρά απο την microsoft την εγκαθιστάς με το πρόγραμμα και είσαι OK.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.