Προς το περιεχόμενο

Κάρτα AGP

ivdimentia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο agp σύστημά μου, έχω μια ati 3850 agp και επιβεβαιώνω ότι είναι ταχύτατη τόσο σε hd ταινίες όσο και σε πάσης φύσεως παιχνίδια (COD4, NBA 2K9, ακόμα και DIRT2 !!!).

Βέβαια υπάρχει ένα θέμα με τους drivers και στην δική μου περίπτωση έκατσε καλά ο 9.2 (έως και ο 9.8 μου δημιουργούσε προβλήματα).

Πέραν τούτου, και με δεδομένο ότι την βρίσκετε μεταχειρισμένη γύρω στα 70-75€, θα δώσει ζωή σε οποιοδήποτε γερασμένο σύστημα, τόσο για ταινίες όσο και για παιχνίδια!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ναι,υπερθερμαινεται και κλεινει ο υπολογιστης αυτοματα..Ελεγα να παρω την 6200(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514306) αλλα στα ιδια περιπου χρηματα η 3450 ειναι(??) πιστευω αρκετα καλυτερη..αλλα επειδη μαλλον απο το e-shop θα την παρω,εαν εχω προβλημα συμβατοτητας δεν θα μπορω να την επιστρεψω και φοβαμαι οτι θα κλαιω τα λεφτα μου..

Νομιζω μια καλή λύση για το πρόβλημα σου ειναι αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650757&u=THERMALTAKE-CL-G0115-FANLESS-330-VGA

Παθητική ψύξη προϋποθέτει βέβαια κουτί με καλό εξαερισμό

και είναι και ΑΘΟΡΥΒΟ

Το πήρα και το έβαλα σε μια παλία FX5600 αν και ο κατασκευαστής δεν αναφέρει συμβατότητα

Παρ'ολα αυτα ταίριαζε (εχει brackets με πολλές οπές)

Δημοσ.
Στο agp σύστημά μου, έχω μια ati 3850 agp και επιβεβαιώνω ότι είναι ταχύτατη τόσο σε hd ταινίες όσο και σε πάσης φύσεως παιχνίδια (COD4, NBA 2K9, ακόμα και DIRT2 !!!).

Βέβαια υπάρχει ένα θέμα με τους drivers και στην δική μου περίπτωση έκατσε καλά ο 9.2 (έως και ο 9.8 μου δημιουργούσε προβλήματα).

Πέραν τούτου, και με δεδομένο ότι την βρίσκετε μεταχειρισμένη γύρω στα 70-75€, θα δώσει ζωή σε οποιοδήποτε γερασμένο σύστημα, τόσο για ταινίες όσο και για παιχνίδια!!

Aν και πριν μερικές ημέρες εχω καινούριο pc το παλιό μου εχει επάνω μια ATI RADEON HD 2600 PRO AGP και πάει σφαίρα χωρίς προβλήματα σε ταινίες ΗD ακόμη και σε παιχνίδια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα η καρτα τα εχει βγάλει τα λεφτά της και με το παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...