Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων μεχρι 150Ε-160Ε για gaming

becks777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μετα απο πολυ ταλαιπωρια κατεληξα στη Palit GTX 260 (896 MB, 216SP, PCI Express) αλλα τελειωσε το αποθεμα...μπορειτε παιδες να μου προτεινετε μια αναλογη..?

εχω ηδη KINGSTON KVR800D2N5/1G 1GB PC6400 800MHZ VALUE RAM συνολο 3GB και psu Corsair CMPSU-550VXEU PSU (550W)...ευχαριστω εκ των προτερων...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+

Motherboard Name MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:41 ----------

τι αποψη υπαρχει για αυτες..?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510673

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-GVN26O81-GTX260-SVGA.htm

Δημοσ.

"Φρενάρισμα" της κάρτας γραφικών λόγω χαμηλής απόδοσης (για τα κυβικά της κάρτας) επεξεργαστή, ας πούμε..

Δηλαδή δε θα αποδίδει αυτό που θα μπορούσε με έναν γρηγορότερο επεξεργαστή.

Δημοσ.

σκεφτομαι να παρω τη gigabyte και σε 2 χρονια να αλλαξω επεξεργαστη...βεβαια αυτα με καθε επιφυλαξη γιατι οπως φαινεται junior member ειμαι...ουσιαστικα το θεμα ειναι οτι θα δωσω παραπανω λεφτα απο την αποτελεσματικοτητα που θα εχω..?δε παιζει τεχνικο θεμα ε..?

Δημοσ.

Τεχνικό θέμα δεν παίζει, απλά είναι αυτό που είπες.. θα δώσεις αρκετά για κάτι που δε θα αξιοποιήσεις και για καιρό μάλιστα απ' ό,τι λες..

Εγώ πάντως θα σε συμβούλευα να πας σε κάτι υποδεέστερο, εκτός κι αν είσαι σίγουρος ότι θα την αξιοποιήσεις αργότερα.

Η μητρική σου πάντως δεν υποστηρίζει κάποιον απ' τους πρόσφατους και γρήγορους επεξεργαστές, οπότε μελλοντικά που λες, θα χρειαστεί αλλαγή και η μητρική, αλλά πιθανότατα και οι μνήμες, ίσως και άλλα..

Οπότε σε αυτή την περίπτωση σε βλέπω να πηγαίνεις για ολόκληρο σύστημα.

Δημοσ.

sorry για τις καθυστερημενες απαντησεις αλλα τι θα μου προτεινες ακριβως...γιατι οπως προανεφερα ειμαι αρχαριος

Δημοσ.

βεβαια να πας προς ΑΤΙ καλυτερα περιμενε τις καινουργιες DX11

5750 (υποτιθεται 120 ευρω) και 5770 (υποτιθεται 150 ευρω).

γυρω στις 15 Οκτωβρίου (το νωριτερο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...