kirimis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2001 Χαχααχααχ... εχω διαβασει τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εδω μεσα... Αρε να μπει ο Πασσαρης σπιτι σας να δω τι θα λετε μετα. Μετα θα παρακαλετε ο ελευθερος σκοπευτης να ειναι καλος στο σημαδι για να φαει τον Πασσαρη που σας κραταει ομηρο <P>Φυσικα και οι μπατσοι δεν ειναι αθωα πλασματα, αλλα σκεφτειτε το και αλλιως: Πρεπει να εισαι λιγακι κωλοπαιδαρας και τσαμπουκας οταν πας να τα βαλεις με αυτους τους δολοφονους... και αν δεν εισαι κωλοπαιδαρας εκει μεσα θα γινεις. Εχω και εγω ενα φιλο μπατσο, καλο παιδι αλλα εχει καβαλησει λιγακι το καλαμι της εξουσιας, σιγουρα δεν του αξιζει ο θανατος αλλα και με αυτα που αντιμετωπιζει και βλεπει ισως γι αυτο να την ειδε λιγακι. <P>Τεσπα εγω τωρα απλα περιμενω ποτε θα του στησουν ενεδρα να τον καθαρισουν. Φυσικα τωρα πλεον δεν προκειτε να του πουνε ουτε ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΣ... απλα θα του φυτεψουν μερικες σφαιρες και εαν επιβιωσει θα του ριξουν ακομα τοσες για να σιγουρεψουνε πως ψοφησε (και φυσικα καλα θα κανουνε) Απο εκει και περα σχετικα με την αποψη πως η ατιμη κοινωνια τους εκανε αυτους εγκληματιες εγω θα απαντησω: ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ<BR>ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ σε αυτον τον κοσμο και φυσικα και στην χωρα μας πεινανε και τελος παντων δεν μεγαλωσαν και ζησανε και κατω υπο τις καλυτερες συνθηκες αλλα προσπαθουν να επιβιωσουν ΕΝΤΙΜΑ. Παρτε για παραδειγμα εγω θα πω τους Νιγηριανους που ασχολουντε με καθε λογης εμποριο... τουλαχιστον βγαζουν το ψωμι τους μην ενοχλοντας κανενα συνανθρπο τους... <P>Τεσπα αυτα... και μια σφαιρα στο στομαχι του Πασσαρη να πεθανει αργα... πολυ αργα και οδυνηρα
Hal9000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2001 Το θέμα εξαντλήθηκε και νομίζω δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.