andreasl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ρε μάστορα, αφού ήδη είχες πάρει την απόφαση για ποιό λόγο ήθελες τη δική μας συγκατάθεση; Άλλα έγραφες πριν και άλλα γράφεις τώρα. Μήπως τελικά δεν έχεις δουλειά να κάνεις και γράφεις αερολογίες για να σκοτώσεις την ώρα; Btw: Το τιμολόγιο που λες ότι σου έδωσαν είναι τελείως άκυρο εκτός κι αν έχεις κτίριο σε πολύ κεντρικό εμπορικό σημείο όπου ούτως ή άλλως θα κονόμαγες τόσα που δεν θα σου έκαναν διαφορά τα "ψίχουλα" από την εταιρεία κινητής. Αυτό συνηγορεί στη θεωρία ότι μας δουλεύεις ψιλό γαζί.
barbageorge Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Οχι, δεν τον ζηλεύω, καλοί μου φίλοι, οίκτο εκφράζω, λυπάμαι γιατί δεν καταλαβαίνει πως για κάποια χιλιάρικα ξεπουλιέται. Αντί για αυτό, μας λέει: "κοιτάξτε πόσο έξυπνος είμαι". Δεν είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος αλλά η νοοτροπία του παρτάκια, που τόσο χαρακτηριστικά εκφράζει. Τον σκέφτομαι να λέει στους γείτονες του: εγώ είμαι έξυπνος και εισπράτω τα φράγκα 50 χιλιαρικάκια και εσείς, που δεν βάλατε κεραία, είστε ηλίθιοι. Τρώτε την ακτινοβολία στη μάπα και δεν μπορείτε να πουλήσετε το σπίτι σας γιατί κανένας δεν θα το αγοράσει με γείτονα εμένα τον έξυπνο με την κεραία. Θα είχε ενδιαφέρον το θέαμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 είναι το μόνο που τρώει και κάνει "κακό" στην υγεία του? 1000 άλλα τρώει και τρώμε απλά δεν τους δίνουμε σημασία και με τις κεραίες όλοι οι ημιμαθείς πλάκωσαν και άρχισαν το κράξιμο... αν μάθαιναν και για τα υπόλοιπα που τρώνε εν αγνοία τους θα ήταν με ένα lexotanil στο στόμα όλη μέρα...
barbageorge Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 είναι το μόνο που τρώει και κάνει "κακό" στην υγεία του? 1000 άλλα τρώει και τρώμε απλά δεν τους δίνουμε σημασία και με τις κεραίες όλοι οι ημιμαθείς πλάκωσαν και άρχισαν το κράξιμο...αν μάθαιναν και για τα υπόλοιπα που τρώνε εν αγνοία τους θα ήταν με ένα lexotanil στο στόμα όλη μέρα... Φίλε μου, διάβασα το παραπάνω σχόλιο στο thread για την κινητή τηλεφωνία με περισσό ενδιαφέρον. Προτείνω, αν το επιθυμείς, να μεταφέρεις την όποια περιβαλλοντική συζήτηση στο Blog των οικολόγων.
christos.p25 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 είναι το μόνο που τρώει και κάνει "κακό" στην υγεία του? 1000 άλλα τρώει και τρώμε απλά δεν τους δίνουμε σημασία και με τις κεραίες όλοι οι ημιμαθείς πλάκωσαν και άρχισαν το κράξιμο... αν μάθαιναν και για τα υπόλοιπα που τρώνε εν αγνοία τους θα ήταν με ένα lexotanil στο στόμα όλη μέρα... με την μόνη διαφορά ότι μερικά από αυτά μπορείς να τα αποφύγεις και μερικά άλλα όχι... π.χ. δεν μπορούμε όλοι να αγοράζουμε φίλτρα όσμωσης για το νερό της ΕΥΔΑΠ και να κυκλοφορούμε με μάσκες οξυγόνου για τα καυσαέρια και τα μικροσωματίδια. Και στο κάτω κάτω δεν έχω κανένα πρόβλημα με οποιονδήποτε θέλει να κάνει "κακό" στην υγεία του αρκεί να μην επηρεάζει και τους άλλους γύρω του... η αναφορά σου στους "ημιμαθείς" αυτομάτως σε βάζει στην κατηγορία των επιστημόνων ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας;διαφορετικά μάλλον δεν θα έπρεπε να λες και εσύ την γνώμη σου στο θέμα αυτό ε;.. για να καταλάβουμε δλδ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 δόξα τω Θεώ είμαι πολύ πιο ενημερωμένος στο θέμα των κεραιών λόγω της σχολής από την πλειοψηφία αυτών που κράζουν χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται... μυγιάστηκες να φανταστώ?
skywritergr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι γιατί 600 εξτρά ευρό τον μήνα θεωρούνται λίγα, για μια κεραία που δεν έχει ουσιαστική επιβάρυνση στην υγεία. Απλά προσπαθούμε με (οικονομικά αυτή την φορά) τεχνάσματα να μηδενίσουμε την απόφαση του φίλου. Όσο για τον φίλο που ρώτησε γιατί έκανε το ποστ τότε θα σου απαντήσω εγώ ότι: 1. γιατί μπορούσε και 2. για να ενημερωθεί (όπως και το έκανε) και να αξιολογήσει όλα όσα άκουσε. Μεσαίωνας...
christos.p25 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 δόξα τω Θεώ είμαι πολύ πιο ενημερωμένος στο θέμα των κεραιών λόγω της σχολής από την πλειοψηφία αυτών που κράζουν χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται... μυγιάστηκες να φανταστώ? τι σχολή αν επιτρέπεται; διατροφολογίας, τηλεπικοινωνιών, ιατρικής; γιατί βλέπω και έχεις άποψη για όλα αυτά τα θέματα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 η περιέργεια σκότωσε την γάτα... δεν είπα ότι όποιος είναι ημιμαθής δεν πρέπει να έχει άποψη ούτε ότι πρέπει να έχει σπουδάσει πάνω σε κάτι για να μιλάει για αυτό, αλλά η άποψη από το κατηγοριματικό κράξιμο έχει μια τεράστια διαφορά ειδικά όταν λένε τραγικά πράγματα (βλέπε το ραδιενέργεια αντί για ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ή έστω σκέτη ακτινοβολία), εκτός βέβαια αν ο γραφικός μου χαρακτήρας είναι τόσο δυσανάγνωστος που δεν μπορέσες να καταλάβεις τι έγραψα... αν διαφωνείς με αυτό, τότε πάω πάσο γιατί δεν έχει νόημα να "ξοδεύουμε" bits...
barbageorge Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι γιατί 600 εξτρά ευρό τον μήνα θεωρούνται λίγα Και ένα ευρώ extra το μήνα είναι σημαντικό ποσό, αν το έχεις δουλέψει. Τα 600 ευρώ το μήνα για κάποιον που ξεπουλιέται, που έχει αποφασίσει συνειδητά να προκαλεί και να γίνει ο λαγός της γειτονιάς, μάλλον λίγα είναι. ΄ Μεσαίωνας... Μάλλον πρέπει να πας αρκετά παλαιότερα, για να βρεις άλλα δείγματα του αρχαιότερου επαγγέλματος μια κεραία που δεν έχει ουσιαστική επιβάρυνση στην υγεία. Ποιος είσαι, ο Νοστράδαμος? Απλά προσπαθούμε με (οικονομικά αυτή την φορά) τεχνάσματα να μηδενίσουμε την απόφαση του φίλου. Μήπως αυτός προσπαθεί να το παίξει έξυπνος? Αν ερχόταν ο γείτονας και μου έλεγε πως "εγώ είμαι έξυπνος και εισπράτω τα φράγκα 50 χιλιαρικάκια και εσείς, που δεν βάλατε κεραία, είστε ηλίθιοι. Τρώτε την ακτινοβολία στη μάπα και δεν μπορείτε να πουλήσετε το σπίτι σας γιατί κανένας δεν θα το αγοράσει με γείτονα εμένα τον έξυπνο με την κεραία.", πιθανό να έβρισκε την κεραία κινητής βολικά τοποθετημένη στο ορθόν του...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 γιατί βρίσκεις απίθανο οι γείτονές του να μην έχουν πρόβλημα από την κεραία? πρέπει όλοι να κάνουν σαν υστερικοί?
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 @barbageorge Δεν ξερω αν διαβασες καλα το προτο ποστ, αλλα ο topic starter δεν κυνηγησε τροπους για να αυξησει τα εσοδα του, αντιθετα επικοινωνησαν μαζι του απο την εταιρια. Αρα δεν αντιλαμβανομαι με ποιον τροπο παει να το παιξει εξυπνος καθως λες. Του εγινε η προταση, ανοιξε ενα θεμα εδω για να ενημερωθει, ενημερωθηκε, αποφασισε, εβαλε πλεον την κεραια οποτε let's deal with it. Βασικα απο την στιγμη που πηρε την αποφαση για την οποια ζητησε αποψεις τι νοημα εχουν τα περαιτερω? Ασε που κατα την γνωμη μου η επιλογη της λεξης "ξεπουλιεται" ειναι μαλλον ατοπη και βαρια αν θελεις..
barbageorge Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 γιατί βρίσκεις απίθανο οι γείτονές του να μην έχουν πρόβλημα από την κεραία? πρέπει όλοι να κάνουν σαν υστερικοί? Aν είναι σε γειτονιά και όχι σε βιοτεχνική ή εμπορική περιοχή, θα υπάρξουν αντιδράσεις, είναι δεδομένο. Εσύ λες πως θα είναι υστερικές. Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι και δεν γνωρίζω τα βιώματα καθενός.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 αν αρνηθεί να την κατεβάσει ενώ έχει πάει μέσω της νόμιμης οδού που αναφέρει ο christos.p25 πιστεύεις πως οι γείτονες που δεν την θέλουν ότι θα το αφήσουν έτσι και πως δεν θα τον πρήζουν καθημερινά στην καλύτερη των περιπτώσεων?
barbageorge Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 @barbageorge Δεν ξερω αν διαβασες καλα το προτο ποστ, αλλα ο topic starter δεν κυνηγησε τροπους για να αυξησει τα εσοδα του, αντιθετα επικοινωνησαν μαζι του απο την εταιρια. Αρα δεν αντιλαμβανομαι με ποιον τροπο παει να το παιξει εξυπνος καθως λες. Φίλε StromRain, σου απαντάω με το σχετικό post: Η κεραία μπήκε, οι γείτονες το έμαθαν κανονικά μιας και είναι φίλοι μου και δεν τρέχει κάστανο.Αυτοί που τσουχτήκατε (έτσι για να σας τσούξω λίγο παραπάνω) πηγαίντε στο ντουλαπάκι της κουζίνας σας και κατεβάστε μία κούπα ξύδι. Τα λεφτάκια πάντως, προκαταβολικά για 2 χρόνια είναι στην τσέπη μου (τελικά αυτό πιστεύω ότι είναι το θέμα, ότι εγώ πήρα χρήματα αλλά κάποιοι άλλοι όχι... βεντούζα). Σκούξτε ανελέητα...:lol: Ασε που κατα την γνωμη μου η επιλογη της λεξης "ξεπουλιεται" ειναι μαλλον ατοπη και βαρια αν θελεις.. Eίπα και κάτι άλλα για "αρχαία επαγγέλματα", αλλά μιλούσα γενικά για τη νοοτροπία "ο παρτάκιας". Διαβάζοντας το post για τα ξύδια και τις βεντούζες, μάλλον γλυκομίλητος ήμουνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.