Προς το περιεχόμενο

Κεραία κινητής στην ταράτσα μου!!!

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βλέπεις λοιπόν πως όλα είναι θέμα σωστής ενημέρωσης! Τα προβλήματα ξεκινούν όταν δεχόμαστε πράγματα που απλά μας τα περιγράφουν κάποιοι άλλοι και δεν αφιερώνουμε καθόλου προσωπικό χρόνο (& σκέψη) στο να τα αξιολογήσουμε!

Η μονη πιθανότητα να δεχόμουν αυτές τις ομάδες και τις αντιδράσεις τους (ως ένα βαθμό πάντα), θα ήταν αν ΚΑΝΕΙΣ τους δεν χρησιμοποιούσε κινητό τηλέφωνο! Έλα όμως που δεν παίζει κάτι τέτοιο! Δείχνουν την κεραία με το δάχτυλο ουρλιάζοντας, ενώ στο άλλο χέρι κρατούν τον κινητό!

B)

Χειροτερα... δειχνουν την κεραια με το ενα χερι, και με το αλλο μιλανε στο κινητο (εχοντας προφανως σημα απο την κεραια που θελουν να ριξουν), και μεσω κινητου κανονιζουν τους "αγωνες τους".

Πως ελεγε ο Λαζο στους 10 μικρους μητσους... "Παραλογοοοοοο, μπα δεν ακουω τιποτε" :-)

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αχ αυτοι οι τΣΥΡΙΖΑιοι... Όλο μπλογκ κ παραμπλογκ ειναι, οποιο Hint και να ψαξεις σε αυτούς θα καταλήξεις, μια ζωη παντογνωστες... Οι αιώνιοι ρουφιάνοι, χαφιεδες, συμφεροντολόγοι...Οι αριστεροι με τις δεξιες τσεπες... Αν τους βαζανε την κεραια απο πανω τους και τους πληρωνανε πι_ες θα κανανε στις εταιρείες κινητης...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:20 ----------

πεστα ρε χρυσοστομε

με βρισκετε 101% συμφωνό... (τσε βάλεεεε....)

Δημοσ.

μάλλον έχετε μπλέξει τα αυγά με τα πασχάλια μερικοί εδώ μέσα... τι σχέση έχει η χρήση του κινητού γενικώς, με την παράνομη τοποθέτηση
καμουφλαρισμένων
κεραιών χωρίς καμία μελέτη σε ταράτσες σε όλη την Ελλάδα; θέμα ενημέρωσης λέει ο άλλος, δεν χρειάζεται να έχεις nobel φυσικής φίλε μου για να καταλάβεις ότι όταν μια κεραία τοποθετείται χωρίς τις ΝΟΜΙΙΜΕΣ διαδικασίες και μελέτες αποτελεί πιθανό κίνδυνο υγείας. Από εκεί και πέρα όλα τα επιχειρήματά σας είναι μετέωρα και θα τολμήσω να πω
γελοία
... ο άλλος ο γραφικός τύπος δεν παρέλειψε να μας παρομοιάσει και με ναζί , καρα LOL

"As an [online] discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches one." So states
, the observation first made in 1990 that still stands today. Many online communities counter this moronic rhetorical device by ruling that the first person to make a Hitler comparison loses the argument by default

• Super Moderators
Δημοσ.

για όταν είναι παράνομη να συμφωνήσω αλλά αν είναι απολύτως νόμιμη δεν πέφτει πάλι γκρίνια? :P

Δημοσ.
ο άλλος ο γραφικός τύπος δεν παρέλειψε να μας παρομοιάσει και με ναζί , καρα LOL

Χαχαχαχα, εδώ γελάνε! Εσύ βάζεις φωτογραφία "κουκουλοφόρος + βαριοπούλα vs δολοφονικής κεραίας" και είμαι εγώ ο γραφικός;

Η παρομοίωση με το κάψιμο των βιβλίων αφορούσε τις αλόγιστες πράξεις του ημιμαθούς όχλου (σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες). Οι πολιτικές σου απόψεις με αφήνουν αδιάφορο άλλωστε. Αν σε ενοχλούν οι ναζί με τα βιβλία, αντικατέστησε τους με το "εκκλησία + όχλος => κάψιμο μαγισσών". Τα copy/paste σου δε σε σώζουν...

Υ.Γ. Ελπίζω μόνο να μη σε έχω γείτονα! Είναι που είναι χάλια το σήμα στην περιοχή, αν έχουμε και

γείτονες σαν εσένα, την κάτσαμε τη βάρκα.

Δημοσ.

Προς ενημέρωση απανταχού επαναστατών, για να πάρει μια κεραία νόμιμη άδεια απαιτούνται όπως λέτε:

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η εγκατάσταση μιας κεραίας κινητής τηλεφωνίας απαιτεί ΑΔΕΙΑ από την ΕΕΤΤ, έγκριση μελέτης ακτινοβολίας από την ΕΕΑΕ, έγκριση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την Περιφέρεια – ΔΝΣΗ ΠΕΧΩ και έγκριση εγκατάστασης από την αρμόδια Πολεοδομία.

επίσης από άλλο άρθρο:

για την αδειοδότηση μιας κεραίας κινητής τηλεφωνίας, η οποία απαιτεί εγκρίσεις από 10 και πλέον υπηρεσίες, με μέσο χρόνο αδειοδότησης τα 2,5 χρόνια.

ενώ

ο μέσος χρόνος πλήρους αδειοδότησης αγγίζει τα 2,5 χρόνια, αντί 2-6 μηνών στην Ε.Ε.

Δηλαδή πηγαίνοντας νόμιμα και ηθικά, θα χρησιμοποιούσαμε ακόμα τηλέγραφο ακόμα κι αν οι κεραίες ήταν τέλειες από άποψη κατασκευαστική/ασφάλειας. Δεν δικαιολογώ την παρανομία, αλλά μεταξύ αυτής και της παλαιολιθικής εποχής προτιμώ το πρώτο.

Χώρια ότι βρίσκω τα εν λόγω άτομα γελοία.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω πάρει νόμπελ φυσικής.

Έχω πάντως καταλήξει σε κάτι.

Μεταξύ των ασυνείδητων που γέμισαν κεραίες τις ταράτσες τους χωρίς να νοιάζονται για τους υπόλοιπους και των ευσυνείδητων που ανέλαβαν να πατάξουν την ασυνειδησία και την ρύπανση, προτιμώ τους πρώτους. Τους θεωρώ λιγότερο επικίνδυνους.

• Super Moderators
Δημοσ.

μάλλον έχετε μπλέξει τα αυγά με τα πασχάλια μερικοί εδώ μέσα... τι σχέση έχει η χρήση του κινητού γενικώς, με την παράνομη τοποθέτηση
καμουφλαρισμένων
κεραιών χωρίς καμία μελέτη σε ταράτσες σε όλη την Ελλάδα; θέμα ενημέρωσης λέει ο άλλος, δεν χρειάζεται να έχεις nobel φυσικής φίλε μου για να καταλάβεις ότι όταν μια κεραία τοποθετείται χωρίς τις ΝΟΜΙΙΜΕΣ διαδικασίες και μελέτες αποτελεί πιθανό κίνδυνο υγείας. Από εκεί και πέρα όλα τα επιχειρήματά σας είναι μετέωρα και θα τολμήσω να πω
γελοία
... ο άλλος ο γραφικός τύπος δεν παρέλειψε να μας παρομοιάσει και με ναζί , καρα LOL

"As an [online] discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches one." So states
, the observation first made in 1990 that still stands today. Many online communities counter this moronic rhetorical device by ruling that the first person to make a Hitler comparison loses the argument by default

Δεν έχεις καταλάβει πως γελάμε (και εκνευριζόμαστε) από τις γραφικές σας αντιδράσεις-ενέργειες και όχι από την ιδέα και τον προβληματισμό σας γενικότερα! Με αυτά τα καραγκιοζιλίκια, ακόμη και δίκιο να έχετε δεν σας δίνει σημασία κανείς (εκτός από τις γιαγιάδες)!

B)

Δημοσ.

καμουφλαρισμένων
γελοία

Αγαπητε χρηστο, δειξε μου ενα σημειο πανω στην αφισα που να δειχνει οτι καταφερνετε να σταματησετε την εκμπομη της κεραιας με ΝΟΜΙΜΗ διαδικασια.

Εσεις ζητατε ΝΟΜΙΜΗ διαδικασια για την εγκατασταση, αλλα δεν βλεπω να χρησιμοποιειτε ΝΟΜΙΜΗ διαδικασια για την απεγκατασταση...

Πρεπει να προσπαθησετε περισσοτερο αν θελετε να αποδειξετε οτι θελετε να κανετε κατι καλο.

Δημοσ.
Αγαπητε χρηστο, δειξε μου ενα σημειο πανω στην αφισα που να δειχνει οτι καταφερνετε να σταματησετε την εκμπομη της κεραιας με ΝΟΜΙΜΗ διαδικασια.

Εσεις ζητατε ΝΟΜΙΜΗ διαδικασια για την εγκατασταση, αλλα δεν βλεπω να χρησιμοποιειτε ΝΟΜΙΜΗ διαδικασια για την απεγκατασταση...

Πρεπει να προσπαθησετε περισσοτερο αν θελετε να αποδειξετε οτι θελετε να κανετε κατι καλο.

Καλέ μου pournaras, τη φωτογραφία με τους μασκοφόρους την έχω ξανασυνατήσει σε κάποιο site του ΕΜΠ αν θυμάμαι καλά, πριν αρκετά χρόνια.

Τι είχαν κάνει οι απίστευτοι?

Είχαν τοποθετήσει κεραία κινητής τηλεφωνίας, καμουφλαρισμένη σε καμινάδα, στην ταράτσα (αν θυμάμαι καλά) της φοιτητικής εστίας, μέσα στην Πολυτεχνειούπολη!!!

Φυσικά και δεν υπάρχει "νόμιμη" διαδικασία εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε Πανεπιστημιακό κτίριο! Ούτε φυσικά μπορούσε να λειτουργήσει η κλασσική διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων / ενστάσεων κλπ για την απομάκρυνση της. Ετσι, ανέλαβαν δράση τα "καλόπαιδα" με την προστασία βεβαίως-βεβαίως που προσφέρει το Πανεπιστημιακό άσυλο...

Δημοσ.
μάλλον έχετε μπλέξει τα αυγά με τα πασχάλια μερικοί εδώ μέσα... τι σχέση έχει η χρήση του κινητού γενικώς, με την παράνομη τοποθέτηση καμουφλαρισμένων κεραιών χωρίς καμία μελέτη σε ταράτσες σε όλη την Ελλάδα; θέμα ενημέρωσης λέει ο άλλος, δεν χρειάζεται να έχεις nobel φυσικής φίλε μου για να καταλάβεις ότι όταν μια κεραία τοποθετείται χωρίς τις ΝΟΜΙΙΜΕΣ διαδικασίες και μελέτες αποτελεί πιθανό κίνδυνο υγείας. Από εκεί και πέρα όλα τα επιχειρήματά σας είναι μετέωρα και θα τολμήσω να πω γελοία... ο άλλος ο γραφικός τύπος δεν παρέλειψε να μας παρομοιάσει και με ναζί , καρα LOL ]

Να κανω μια μικρη ερωτηση? Εστω οτι η παρανομη κεραια παραβιαζει καποιους πολεοδομικους νομους. Περαν του οτι ολη η Ελλαδα το εχει κανει αυτο, υπαρχουν αποδειξεις οτι οι συγκεκριμενες κεραιες εκπεμπουν σε μεγαλυτερη απο την επιτρεπομενη ενταση ωστε να ειναι επικινδυνες? Επισης, χρησιμοποιειτε wifi, ασυρματα τηλεφωνα? για τα σηματα των τηλεοπτικων καναλιων και των ραδιοφωνικων θα κανετε κατι? Αληθεια ποια η αποψη σας για το Κυπριακο?

Και στην τελικη, οταν το κινητο δουλευει με μια μπαρα, τι κανει ποιο πολυ κακο? Το κινητο του μονιμου κατοικου που σκυλιαζει να βρει σημα και το εχει το παιδι διπλα του στο κομμοδινο οταν κοιμαται η η κεραια 500m μακρυα? Επισης σας ενδιαφερει καθολου οτι τα παιδια του δημοτικου κυκλοφορουν με οτι σαβουρα υπαρχει σε κινητο απο 10 ετων η απλα σας ενοχλει η οψη του microcell?

Επισης, αν εγω ερθω το βραδυ και ανατιναξω το αυτοκινητο σου γιατι ειναι προδιαγραφων κατω του euro 3 και κανει κακο στο περιβαλλον με μαυρη κουκουλα, θα το βρεις σωστο?

Μην ξεχασετε να κοψετε τον Ηλεκτρικο, τον ΟΣΕ, το Μετρο, το ΤΡΑΜ, τα Τρολλευ επειδη εχουν μεγαλα μαγνητικα πεδια. Επεισης μπουκαρετε με ενα σφυρι και ενα ροπαλο σε καθε σπιτι με crt οθονη και σπαστε με το σφυρι την γυαλα και με το ροπαλο τον ιδιοκτητη. ΔΩΣΕ!

Δημοσ.

aquasonic τα σπας man! Πολυ σωστο σε βρισκω... Αντε γιατι πολυ μοδα εχει γινει η κουκουλα τωρα τελευταια...

p.s.: Εγω λεω να καταργήσουμε και το ρευμα γιατι και αυτό ως γνωστόν δημιουργεί η/μ πεδία (που στην πραγματικότητα ισως είναι σε συγκεκριμενες περιπτωσεις πιο επικίνδυνα απο αυτά των κεραιών).

Δημοσ.
Καλέ μου pournaras, τη φωτογραφία με τους μασκοφόρους την έχω ξανασυνατήσει σε κάποιο site του ΕΜΠ αν θυμάμαι καλά, πριν αρκετά χρόνια.

Τι είχαν κάνει οι απίστευτοι?

Είχαν τοποθετήσει κεραία κινητής τηλεφωνίας, καμουφλαρισμένη σε καμινάδα, στην ταράτσα (αν θυμάμαι καλά) της φοιτητικής εστίας, μέσα στην Πολυτεχνειούπολη!!!

Φυσικά και δεν υπάρχει "νόμιμη" διαδικασία εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε Πανεπιστημιακό κτίριο! Ούτε φυσικά μπορούσε να λειτουργήσει η κλασσική διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων / ενστάσεων κλπ για την απομάκρυνση της. Ετσι, ανέλαβαν δράση τα "καλόπαιδα" με την προστασία βεβαίως-βεβαίως που προσφέρει το Πανεπιστημιακό άσυλο...

Θα μπορουσες να μου δειξεις το νομο οπου απαγορευεται η εγκατασταση κεραιας κινητης πανω σε δημοσιο κτιριο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...