deker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά μόλις εχθές με πήρε ένας αντιπρόσωπος μιας εταιρείς κινητής τηλεφωνίας και μου πρότεινε να μου βάλει μια κεραία κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα μου με αντάλλαγμα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό κάθε χρόνο (με κάποια μικρή αύξηση κάθε χρόνο). Το ερώτημά μου είναι κατά πόσο αυτό συμφέρει αν αναλογιστούμε τη ζημιά που προκαλεί μια τέτοια κεραία. Καταρχήν, ισχύουν όλα αυτά που λένε για τις ακτινοβολίες; Δεν είμαι καθόλου σχετικός κι αν κάποιος ξέρει κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες θα παρακαλούσα να με διαφωτίσει... Τα στοιχεία που μου είπε είναι: Είναι αρκετά μικρή και θα μπει σε κάτι σαν καμινάδα (δεν είναι πιάτο προφανώς) για να μην φαίνεται (και τρελαθούν οι γείτονες μιας και ακούγονται περιστατικά τον τελευταίο καιρό). Μου είπε ότι είναι όλα νόμιμα ότι θα είναι με συμβόλαιο αλλά θα είναι για 12 χρόνια. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα μιλήσουμε από κοντά... Τι πρέπει να προσέξω σε τέτοιες περιπτώσεις; ΥΓ: Υπάρχουν μικρά παιδιά στην οικογένεια και σκυλί στην ταράτσα όπου θα είναι η κεραία. ΥΓ2: Το σπίτι είναι 2όροφο (ιδιοκτησίας μου) με σκεπαστή ταράτσα για μπάρμπεκιου. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια...
vasilis_val Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 κανε το συμβολαιο....νοικιασε το σπιτι σε καποιον χωρισ να πεισ κατι...και βρεσ να νοικιασεις μια βιλα για εσενα
deker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 κανε το συμβολαιο....νοικιασε το σπιτι σε καποιον χωρισ να πεισ κατι...και βρεσ να νοικιασεις μια βιλα για εσενα :-D Μόλις το έφτιαξα ρε...τόσων χρόνων κόπος να μην το χαρώ λίγο;
gilardino Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 εγω λεω να τη βαλεις...και θα τσεπωνεις τα λεφτα και θα χεις full σημα...
ipso33 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Λες να αρχίσει ο σκύλος σου να φωσφορίζει? Ακτινοβολία θα υπάρχει και μάλιστα αρκετή, τώρα εγώ θα έκανα οτι είπε ο vasilis_val.
patentapc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν βάζεις την κεραία τσακώνεις τα φράγκα και κάνεισ και barbeque party στην ταράτσα για να κρατάς τα στοματα κλειστά!!!!! Λοιπόν πέραν της πλάκας αν τυχόν την βάλεις πάρε μπούλο από το σπίτι! Βέβαια το η ακτινοβολία που θα τρώς δεν είναι τοσο μεγάλη όσο αυτή που θα τρωνε απο τριγύρω! αλλά man εξαφανίζου από το σπίτι θα σου κάψει τον εγκέφαλο! πάνε βρες να μείνεις αλλού και αν τα φράγκα είναι τόσα πολλά που σου φτάνουν νοίκιασε αλλού χωρις να νοικιάσεις το δικό σου σε άλλον! και μην τρώς παραμύθι οτι είναι όλα νόμιμα! να ξερεις οτι η δουλεία θα γίνει νύχτα και αν τους τσακώσουν την ώρα που την στήνουν θα έχουν τράβαλα αλλά τότε πέφτουν τα τηλέφωνα και.... και αν ρωτήσεις τον αντιπρόσωπο θα σού πει οτί όλα είναι ΟΚ εννοείται αφού πέφτουν τρελλές προμήθειες!! Και να ξέρεις οτι θα σε μισήσουν και οι γείτονες!
gherudos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Απ όσα σου δίνουν ζήτησε τα δεκαπλάσια και φύγε από το σπίτι χωρίς να το ενοικιάσεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 εγω λεω να τη βαλεις...και θα τσεπωνεις τα λεφτα και θα χεις full σημα... Βασικα το δευτερο δεν νομιζω να ισχυει. Για το καλυτερο σημα δηλαδη. Προσωπικα δεν θα την εβαζα, απο την αλλη αν δεν το κανεις, σιγουρα θα το κανει ο διπλα σου. Οπως και να εχει, ενημερωσου για το αν ειναι νομιμα οντως. Γιατι αυτο το "να μην φαινεται στους γειτονες" που σου ειπε καπως μου κανει... Για την ιστορια, τι ποσο προτεινε?
boredmind Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερούδια εγώ θα σου έλεγα να την βάλεις έχω και ένα φίλο πού έχει στην ταράτσα του εδώ και 10χρόνια και δεν έχει πάθει τιποτά. μια χαρά είναι.
xetasa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 :-DΜόλις το έφτιαξα ρε...τόσων χρόνων κόπος να μην το χαρώ λίγο; Είσαι καλά ρε μάγκα, τόσος κόπος και μόλις τελείωσες θα βάλεις τον καρκίνο πάνω απο το κεφάλι σου? Ούτε να το σκέφτεσαι αν ενδιαφέρεσαι για την υγεία της οικογένειάς σου! Αλήθεια δεν μας είπες: ποιά εταιρεία είναι και πόσα σου δίνει για ενοίκιο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 από ότι ξέρω εσύ δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα με την κεραία αλλά θα έχουν οι γείτωνες...
firewalker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλώς πες του ότι εφόσον είναι νόμιμο δεν την θέλεις καλυμμένη.
xolloth Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 σιγα μην πει ποια εταιρεια ειναι και ποσα φραγκα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 αν θυμάμαι καλά πριν από μερικά χρόνια είχαν πει στον πατέρα μου για 1500-2000 euro το χρόνο
orck Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 τεχνολογικο φορουμ και μιλαμε για "καρκινο πανω απο το κεφαλι μας" ας την βαλει ο γειτονας τοτε την κεραια, εκει να δεις "καρκινο" σιγουρα δεν θα ειναι νομιμη, αλλιως γιατι την κρυβουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.