AggeLON Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα Έγινα πρόσφατα κάτοχος ενός Nokia 6600 fold, για το οποίο θα ήθελα έναν phone manager. Αυτή τη στιγμή, ως χρήστης Tiger μπορώ και το συνδέω στο Address Book και από κει στέλνω μηνύματα (στο Leopard για κάποιο λόγο η Apple το κατάργησε αυτό με το Address Book), κάνω κλήσεις, ενώ μέσω του isync μπορώ και κάνω συγχρονισμό επαφών και ημερολογίου. Θα ήθελα όμως και κάποιες εξτρα λειτουργίες.. Παλιά χρησιμοποιούσα το Float's Mobile Agent (FMA), σε Πισι, με sony ericsson τηλέφωνο, το οποίο ήταν εξαιρετικό πρόγραμμα, open source, αλλά δουλεύει μόνο με sony ericsson. Έχω επίσης χρησιμοποιήσει και το BluePhone Elite, το οποίο είναι κι αυτό καλούτσικο, αλλά εμπορικό. Η ερωτησή μου είναι, υπάρχει κάποιο open source (ή freeware / donationware) πρόγραμμα διαχείρησης κινητού, με τη λειτουργικότητα του FMA, το οποίο να υποστηρίζει Νοκια κινητά; Oι χρήστες Linux τι χρησιμοποιούνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 δεν ξέρω τι παραπάνω λειτουργίες θες αλλά το μόνο πρόγραμμα που είχα βρει παλαιότερα είναι το BluePhoneElite ελπίζω να σε καλύπτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Το έχω χρησιμοποιήσει το BluePhone, απλά ρωτούσα αν υπήρχε κάτι σε open source... Από τις λειτουργίες του FMA πιο πολύ μου είχε αρέσει το control μουσικής και video από το κινητό και το κλείδωμα του υπολογιστή όταν το κινητό απομακρυνόταν και η σύνδεση του bluetooth κοβόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.