Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
αγοράστε όλη την i-συλογή, μην ξεχάσετε να είστε up to date στο τελευταίο i-paparia που βγαίνει. Ξοδέψτε απαράδεκτα ποσά για να είστε ''αντισυμβατικοί'', ''πρωτότυποι'', και ''ελεύθερα'' φρουτοφάγα βοοειδή.....

Τουλάχιστον εμείς τα εχμ..."φρουτοφάγα βοοειδή" (όπως υβριστικά αναφέρεις), φάγαμε και στην μάπα σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα που κυκλοφόρησαν και πλέον έχουμε άποψη για το πως θα θέλαμε να είναι η κατάσταση σε μερικά πράγματα ως καταναλωτές...!!! Εσύ "τι ακριβώς έχεις φάει" και τα λές όλα αυτά και... "απο πού"??? Επίσης τι ακριβώς θέση πιστεύεις οτι έχει στο ζωικό βασίλειο η δική σου υπόσταση?

Υστερόγραφο: Αφού ξέρεις να μιλάς έτσι υβριστικά για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, απλώς και μόνο επειδή αγόρασαν κάτι "apple", γιατί δεν δοκιμάζεις να αγοράσεις ένα iΧάσου (για να μην πω και τίποτα χειρότερο)...!!! Τζάμπα θα σου βγεί (μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι μας για να το αποκτήσεις αν θέλεις) και θα το ευχαριστηθούμε και όλοι μας πιστεύω...!!! Ναι, και εσύ θα το ευχαριστηθείς.....

Anyway....δεν το συνεχίζω το θέμα της αντιπαράθεσης μαζί σου γιατί το θέμα παίρνει τροπή Flame και δεν θέλω να χαλάσω το Thread...!!! Ειδικά όταν κάποιος απλώς λέει για να πεί, χωρίς επιχειρηματολογία και με τόσο άσχημο και αγενέστατο τρόπο που αν μη τι άλλο, εκφράζει το επίπεδό του....

Επεξ/σία από vag3d
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ας σταματήσουμε όλοι να ταϊζουμε το Θηρίο και ας επιτρέψουμε σε μια πιο ουσιαστική συζήτηση.

Εχω σκυλοβαρεθεί να διαβάζω τα ίδια και τα ίδα με διαφορετικούς πρωταγωνιστές (εκεί μου λέει apple βάλτε ιντελ, nvidia, linux ktl και εκεί που pc βάλτε amd, ati, windows ktl).

Ειλικρινά δεν το έχετε βαρεθεί αυτό το πράγμα?

Δημοσ.

Άλλο ένα thread που κατέληξε στο υπέροχο δίλημμα Αpple vs the rest

Το ανέφερα κι εγώ πριν,στο συγκεκριμένο όμως ξεκίνησε απο τους apple users.Έτσι δεν είναι;

Τουλάχιστον εμείς τα εχμ..."φρουτοφάγα βοοειδή" (όπως υβριστικά αναφέρεις), φάγαμε και στην μάπα σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα που κυκλοφόρησαν και πλέον έχουμε άποψη για το πως θα θέλαμε να είναι η κατάσταση σε μερικά πράγματα ως καταναλωτές...!!! Εσύ "τι ακριβώς έχεις φάει" και τα λές όλα αυτά και... "απο πού"???

Δηλαδή όποιος δεν εχει mac δεν μπορεί να έχει φάει στην μάπα σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα που κυκλοφόρησαν και πλέον να έχει άποψη για το πως θα ήθελα να είναι η κατάσταση σε μερικά πράγματα;

Πολύ περίεργα μας τα λέτε

Δημοσ.
Το ανέφερα κι εγώ πριν,στο συγκεκριμένο όμως ξεκίνησε απο τους apple users.Έτσι δεν είναι;

Δηλαδή όποιος δεν εχει mac δεν μπορεί να έχει φάει στην μάπα σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα που κυκλοφόρησαν και πλέον να έχει άποψη για το πως θα ήθελα να είναι η κατάσταση σε μερικά πράγματα;

Πολύ περίεργα μας τα λέτε

Δεν έχω Mac....!!!

Συμφωνώ. Ας το σταματήσουμε το τροπάριο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:24 ----------

Ας σταματήσουμε όλοι να ταϊζουμε το Θηρίο και ας επιτρέψουμε σε μια πιο ουσιαστική συζήτηση.

Εχω σκυλοβαρεθεί να διαβάζω τα ίδια και τα ίδα με διαφορετικούς πρωταγωνιστές (εκεί μου λέει apple βάλτε ιντελ, nvidia, linux ktl και εκεί που pc βάλτε amd, ati, windows ktl).

Ειλικρινά δεν το έχετε βαρεθεί αυτό το πράγμα?

+10000

Συμφωνώ...

Δημοσ.

καταρχάς ενα μεγάλο ευχαριστώ για τον paredose που δεν αφαίρεσε το μήνυμα μου μιας και ήταν στα όρια των ορών του φορουμ. :)

Tώρα για τους φρουτοφάγους....

Ε ναί ρε μαγκες όταν υμάτε μια εταιρία για αγοράζετε ότιδήποτε σας ταίζουν τι περιμενετε να ακούσετε???

Για όσους το ξέχασαν το θέμα είναι ποσο κολημένοι είστε στην εταιρία και όχι αν μια απο τις συγκεκριμένες εφαρμογές-συγκευές-λειτουργικά είναι καλά ή όχι.

Πιστεύω ότι είναι κοινώς αποδεκτή άποψη πως όποιος είναι κολημένος με μια μάρκα ασχέτως με τι σου προσφέρει είναι ΛΑΘΟΣ.

Το αποτέλεσμα του φαινομένου αυτού είναι εξ' ορισμού η ΕΚΜΕΤΑλΛΛΕΥΣΗ!

παρτε το επιτέλους χαμπαρι.

Δημοσ.

Ε ναί ρε μαγκες όταν υμάτε μια εταιρία για αγοράζετε ότιδήποτε σας ταίζουν τι περιμενετε να ακούσετε???

Για όσους το ξέχασαν το θέμα είναι ποσο κολημένοι είστε στην εταιρία και όχι αν μια απο τις συγκεκριμένες εφαρμογές-συγκευές-λειτουργικά είναι καλά ή όχι.

Για τα bold, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ήθελες να πεις. Αλλά όπως και να λειτουργεί ο καθένας, περιμένει να ακούσει μια τεκμηριωμένη αιτιολογία του γιατί διαφωνείς με τον τρόπο που λειτουργεί και όχι προσβολές, υποθέτω.

Και το θέμα δεν είναι κατά πόσον οι χρήστες Apple είναι κολλημένοι στην εταιρεία τους, αλλά κατά πόσον έχουν μεγαλύτερο κόλλημα με τις συσκεύες γενικότερα, σε σχέση με τους χρήστες των απλών Pc. Πουθενά δεν λέει το άρθρο ότι οι 48 συσκευές που βρέθηκαν σε σπίτια ατόμων που έχουν Apple είναι κι αυτές Apple. Λέει ότι έχουν παραπάνω συσκεύες, χωρίς να προσδιορίζει μάρκα. Αυτά. Διάβαζε πιο προσεκτικά το θέμα, πριν διορθώσεις τους άλλους που το "ξέχασαν" my friend.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι είναι κοινώς αποδεκτή άποψη πως όποιος είναι κολημένος με μια μάρκα ασχέτως με τι σου προσφέρει είναι ΛΑΘΟΣ.

Το αποτέλεσμα του φαινομένου αυτού είναι εξ' ορισμού η ΕΚΜΕΤΑλΛΛΕΥΣΗ!

παρτε το επιτέλους χαμπαρι.

Χωρίς να είμαι φρουτοφάγος, το άβατάρ σου είναι σαρκαστικό ή...;

Δημοσ.
Διάβαζε πιο προσεκτικά το θέμα, πριν διορθώσεις τους άλλους που το "ξέχασαν" my friend.

To διαβασα και το καταλλαβα πολύ καλα το θέμα. Το ίδιο πράγμα λέμε, απλά δεν είμαστε όλοι φιλολολολογοι οπότε αν μας ξεφύγει κάτι μην πιάνεις κατευθίαν το κόκκινο μαρκαδόρο (στην περιπτωση μας βολντ).

Οσο για το αβαντάρ μου, δεν καταλαβαίνω τι προβλημα εχετε με την εμφάνιση μου. :P

Δημοσ.
To διαβασα και το καταλλαβα πολύ καλα το θέμα. Το ίδιο πράγμα λέμε, απλά δεν είμαστε όλοι φιλολολολογοι οπότε αν μας ξεφύγει κάτι μην πιάνεις κατευθίαν το κόκκινο μαρκαδόρο (στην περιπτωση μας βολντ).

Tα bold δεν ήταν για το θέμα, αλλά γι αυτό που έγραψες καθαρά, το οποίο ήταν ακατανόητο και που, συνειδητά ή όχι, απέφυγες να διευκρινήσεις. Δεν λέμε καθόλου το ίδιο πράγμα αν το θέμα λέει ότι οι χρήστες Apple είναι γενικά πιο gadgetάκηδες από τους υπόλοιπους - και τα gadgets μπορεί να είναι Sony, Crypto ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα - κι εσύ λες, πολύ ξεκάθαρα, ότι οι χρήστες Apple είναι κολλημένοι με την Apple. Κι αν επιμένεις ότι κατάλαβες πολύ καλά το θέμα, σε παρακαλώ να μου παραθέσεις το πού ακριβώς είδες στο άρθρο να αναφέρεται αυτό που ισχυρίζεσαι. Γιατί θα με κάνεις να αρχίσω να αμφιβάλλω για το κατα πόσον αντιλαμβάνομαι εγώ αυτά που διαβάζω ή όχι.Κι επίσης να δώσω δίκιο σε όλους τους χρήστες Apple που θεωρούν ότι οι υπόλοιποι είναι προκατειλημμένοι απέναντί τους.

Δημοσ.

Sorry παίδες, αλλά το thread έχει γεμίσει με εκατέρωθεν βλακείες (far too many to quote!). Νομίζω πως είναι ώρα να το αφήσουμε να ψοφήσει ειρηνικά (ή ακόμη καλύτερα να το κλειδώσουμε), μια και έχει ξεφύγει προ πολλού από το σχολιασμό του αρχικού δημοσιεύματος. Us vs the others threads υπάρχουν ήδη πάρα πολλά στο Ινσόμνια...

Φιλικά, Κώστας

Δημοσ.

Πάντως η συγκεκριμένη έρευνα λέει μερικά απλά πράγματα:

1. Οι περισσότεροι που έχουν apple έχουν και windows. Δηλαδή αντί για ένα PC με windows πληρώνουν τουλάχιστον επί τρία (τα apple κάνουν διπλάσια).

2. Οι αγοραστές apple γενικά τα σπρώχνουν στα gadgets.

Προφανώς ο Τζομπς ήταν έξυπνος πωλητής: επικεντρώθηκε σε αυτούς που ξοδεύουν πολλά και τους πουλά ακριβά. Εκεί είναι τα καλά κέρδη! Καλύτερα να πουλάς λίγα με μεγάλο περιθώριο, παρά πολλά με μικρό κέρδος. (Πολλά με μεγάλο κέρδος είναι το τέλειο ... iphone!). Γι αυτό επί τόσα χρόνια δεν υπάρχει apple hellas, αργούν τα ελληνικά κλπ ... με τους ζητιάνους θα ασχολούμαστε; Το ζήτημα είναι το κέρδος, όλα τα άλλα είναι ... μάρκετινγκ για "τους διαφορετικούς"!

Δημοσ.

Οι mac εκτος απο ολα τα αλλα, εχουν και πολυ καλη εξωτερικη εμφανιση.

Ανετα τα βαζεις στο σαλονι πανω σε ενα επιπλο, και νομιζω παιζει και αυτο το ρολο του.

Εμφανιση + φιλικοτερο + σταθεροτερο = mac

Εχεις λεφτα? το παιρνεις

Δημοσ.
εγω παλι εχω την εντυπωση οτι δεν εχει σχεση ποσα φραγκα εχεις με την χρηση mac,το αντιθετο θαλεγα.

εαν εχεις λοξα με την τεχνολογια πολυ περισσοτερα φραγκα θα δωσεις στο pc αποτι στο ακριβοτερο mac γιατι μια ζωη καθε λιγο και λιγακι θα τα σκας για αναβαθμισεις ενω το mac θα το παρεις θα το κρατησεις 2-3 χρονια καιμετα θα το πουλησεις για τo επομενο mac.

στο pc ομως σε αυτα τα 3 χρονια θα εχεις σκασει ενα καρο λεφτα επιπλεον για αναβαθμισεις,οποτε ο μυθος οτι mac παιρνουν οι φραγκατοι ,δεν ισχυει.

Οταν σκας 1500+ για ενα Core2Duo συστημα που αν το αγορασεις χωρις να ειναι Mac δεν κανει ουτε 700 ε οτι αναβαθμισεις και να κανεις τα 1500 δεν τα χτυπας σε 3ετια. (αντε να αλλαξεις καρτα γραφικων και να βαλεις καμια μνημουλα ;) ) Οποτε τι να λεμε τωρα; Οσοι εχουν Mac το κανουν για το design και τη μουρη. Ειμαι χτηστης Η/Υ σχεδον 20 χρονια και πραγματικα τα μηλαρακια τα θεωρω ναι μεν γρηγορα αλλα τα πιο δυσκολα ( που να μην ημουν και 6 χρονια χρηστης λινουξ) οταν δεν εχεις δεξι κλικ και πολλα αλλα. Η ερευνα το ειπε μονη της. Αγορα Gadgetακιδων ειναι τα Μακ κυριως...

Και φυσικα σε ενα thread στο μακ section στησανε τα παιδια τα Mac τους των 2000+ ευρω σε render τεστ. To καλυτερο αποτελεσμα που βγαλαν ηταν να το τελειωσουν σε 35sec οταν εγω με το i7 συστημα μου των 1200 ευρω και (το πιο βαρυ και αργο) ubuntu το εβγαλα σε 15 δευτερα ;)

Ποιος ο λογος λοιπον για Mac περαν του design; Θα πουν πολλοι οτι ειναι το λειτουργικο. Ενα OpenBSD τρεχει απο πισω με δικο του γραφικο περιβαλλον, το οποιο το θεωρω πολυ κατωτερο του KDE 4.3 ;)

Δημοσ.

Που το πάμε που το φέρνουμε, όλο Mac Vs Pc το κάνουμε...!!! Looll...!!

Ένα απλό παράδειγμα όμως

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=1aT65566wIs[/ame]

Εγώ δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη άνεση σε επεξεργασία video σε computer (και να τρέχουν όλα Live)...!!! Δοκιμάσατε ποτέ επεξεργασία Video σε Premiere (η σε άλλο πρόγραμμα) σε PC? Μήπως σέρνεται? Μήπως καμία σχέση?

Νομίζετε ότι κρύβεται ένας Mac Pro κάτω από το γραφείο? Πολύ πιθανόν.

Όμως ένας φίλος μου που έχει το Super-Αδύναμο (συγκριτικά με ενα PC) Mac Mini (Core 2 - Duo/ 2.0 Ghz με Nvidia 9400 με Shared Vram + 4 GB Ram), δοκίμασε στο "απλό τιποτένιο" iMovie (σε σχέση με το Final Cut Studio) κάτι αντίστοιχο και πήγαινε νεράκι...!!!

Δηλαδή όταν ένα μηχάνημα είναι πιο δυνατό, συνεπάγεται και ότι κάνεις και πιο σταθερά, γρήγορα και άνετα την δουλειά σου? Ίσως ναι, αλλά με τους Mac κάτι διαφορετικό πρέπει να παίζει....!!! Αλλιώς δεν εξηγείται το παραπάνω βίντεο με βάση την "Hardware λογική που όλοι ξέρουμε"...!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...