Προς το περιεχόμενο

Έρευνα σχετικά με τις ηλεκτρονικές κοινότητες (forum)

constantinos09

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφορουμίτες και συμφορουμιτισές, στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας, έχω ξεκινήσει μια έρευνα με αντικείμενο τις ηλεκτρονικές κοινότητες (forum) αλλά και πως επηρεάζουν αυτές την αγοραστική μας συμπεριφορά. Ο χρόνος συμπλήρωσης δεν είναι περισσότερο από 3-5 λεπτά περίπου. Όσοι από εσάς θέλετε μπορείτε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο και να πάρετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει για ένα iPod nano.

http://www.mba-teipir.gr/wom/

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας!

Δημοσ.

Εγω παντως συμμετειχα γιατι γενικως μ'αρεσει να συμπληρωνω ερωτηματολογια (αλλα και ενα ipod δε θα με χαλουσε :P ).

Καλη επιτυχια στην εργασια σου!

Δημοσ.

Κι εγώ συμμετείχα, αλλά δε μου άρεσε το ερωτηματολόγιο σου, αλλά και εγώ με το ipod θα ξεχνούσα τις όποιες ενστάσεις μου...

Δημοσ.

Κι εγώ συμμετείχα,αλλά δε βρήκα κάτι κακό στο ερωτηματολόγιο.Μια χαρά κλασικό ήταν.Μου άρεσε.

Καλή επιτυχία στην εργασία σου κ καλό πτυχίο!

Δημοσ.

Δηλαδή (με δικά μου λόγια), η ΕΕ εξυπηρετεί μόνο την πολιτική ή μόνο την οικονομία ή μόνο την κοινωνία; Θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα της πολλαπλής επιλογής σε κάποιες περιτπωσεις.

Ή οι ερωτήσεις για την ηθική που αποσκοπούν... και γιατί να μην μπορεις να απαντήσεις, ΔΞ/ΔΑ;

Και εσύ ο αποπάνως μη γλύφεις, εγώ θα το κερδίσω το ipod... :o

3o edit, όταν διαφημίζεις ένα ερωτηματολόγιο για τα φορα σε ένα φορουμ, έχω την εντύπωση πως επηρεάζεις το δειγματοληπτικό σου χώρο.

Δημοσ.

Λοιπόν, κι εγώ απάντησα, αλλά σε αντίθεση με τους παραπάνω θα προειδοποιήσω πως το ερωτηματολόγιο είναι μεγαλούτσικο, ενώ κάποιες (αρκετές βασικά) ερωτήσεις δεν καλύπτονται από τις επιλογές για απάντηση, ενώ και ελάχιστες άλλες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν κάπως-λίγο ...ασφαλίτικες.

Aυτά, και άμα δεν κερδίσω το iPod θα συνεχίσω σε πιο σκληρή κριτική.

:P

Δημοσ.
Άμα δείτε εσείς ipod σφυρίξτε μου:P

Πλάκα κάνεις, τσάμπα συμπλήρωνα??

Ρε σεις τσίπηδες συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο είναι για την πτυχιακή του παιδιού μην είστε τόσο κάφροι.

Εγώ το ipod το θέλω σε μαύρο αλλιώς και το κόκκινο δεν με χαλάει.

• Super Moderators
Δημοσ.
Συμφορουμίτες και συμφορουμιτισές, στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας, έχω ξεκινήσει μια έρευνα με αντικείμενο τις ηλεκτρονικές κοινότητες (forum) αλλά και πως επηρεάζουν αυτές την αγοραστική μας συμπεριφορά. Ο χρόνος συμπλήρωσης δεν είναι περισσότερο από 3-5 λεπτά περίπου. Όσοι από εσάς θέλετε μπορείτε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο και να πάρετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει για ένα iPod nano.

http://www.mba-teipir.gr/wom/

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας!

Υπέροχες ερωτήσεις. Ξεχωρίζουν:

"Έλαβα μέρος σε μια νόμιμη δημόσια διαδήλωση"

Γιατί, υπάρχουν και παράνομες δημόσιες διαδηλώσεις;

"Συμμετείχα σε έκνομες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας"

Ποιές είναι οι έκνομες;

"Μέχρι ποιο σημείο σκέφτεστε ότι η Ελλαδα πρέπει να επιτρέψει στους πρόσφυγες χωρών εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης να έρθουν να ζήσουν μαζί σας;"

Μαζί μου πού; Σπίτι μου δεν χωράνε.

Δημοσ.

Απαντησα και εγω!! Σχετικα καλο μου φανηκε!!! Δεν μπορω να πω οτι εχασα και τον χρονο μου!!! :-)

Καλη επιτυχια!!!

Δημοσ.
Δηλαδή (με δικά μου λόγια), η ΕΕ εξυπηρετεί μόνο την πολιτική ή μόνο την οικονομία ή μόνο την κοινωνία; Θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα της πολλαπλής επιλογής σε κάποιες περιτπωσεις.

Ή οι ερωτήσεις για την ηθική που αποσκοπούν... και γιατί να μην μπορεις να απαντήσεις, ΔΞ/ΔΑ;

Και εσύ ο αποπάνως μη γλύφεις, εγώ θα το κερδίσω το ipod... :o

3o edit, όταν διαφημίζεις ένα ερωτηματολόγιο για τα φορα σε ένα φορουμ, έχω την εντύπωση πως επηρεάζεις το δειγματοληπτικό σου χώρο.

Η ερώτηση έγινε για να εξετάσει το ρόλο με την μεγαλύτερη βαρύτητα που έχει η Ευρωπαϊκή ένωση για τον καθένα. Σίγουρα η ΕΕ έχει πολλαπλούς ρόλους όμως η πολλαπλή επιλογή στην συγκεκριμένη ερώτηση δεν θα βοήθαγε να βγουν κάποια αποτελέσματα.

Επέλεξα να δώσω το ερωτηματολόγιο σε μέλη forums καθώς είναι γνώστες του αντικειμένου της έρευνας, σε διαφορετική περίπτωση οι συμμετέχοντες ίσως δεν θα ήξεραν καν τι είναι τα forums.

Λοιπόν, κι εγώ απάντησα, αλλά σε αντίθεση με τους παραπάνω θα προειδοποιήσω πως το ερωτηματολόγιο είναι μεγαλούτσικο, ενώ κάποιες (αρκετές βασικά) ερωτήσεις δεν καλύπτονται από τις επιλογές για απάντηση, ενώ και ελάχιστες άλλες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν κάπως-λίγο ...ασφαλίτικες.

Aυτά, και άμα δεν κερδίσω το iPod θα συνεχίσω σε πιο σκληρή κριτική.

:P

Εχω προτείνει μάλλον αισιόδοξο χρόνο συμπλήρωσης ίσως γιατί γνώριζα και είχα μάθει απεξω κάθε ερώτηση.

Η έρευνα εχει επιπλέον σαν σκοπό να μελετηθούν και διάφορες πτυχές τις κοινωνικής μας συμπεριφοράς και μιας οι απαντήσεις είναι ανώνυμες έκανα και καποιες λίγο πιο τολμηρές ερωτήσεις.

Συνέχισε άφοβα την κριτική!

έλα ρε Τει Πειραιά είσαι?

ρίζες έχω βγάλει εκει :-D

Άμα δείτε εσείς ipod σφυρίξτε μου:P

"Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά"

Οπως διάβαζα και στην υπογραφή ενος μέλους οποτε θα εχουν τις ιδιες πιθανότητες να κερδίσουν! εννοείται όμως οτι τις όποιες παρατηρήσεις ενστάσεις τις παίρνω σοβαρά.

μην εισαι τσιπης, κοτσαμ πτυχίο παίρνεις.. βαλε εκει καμια δεκαρια ipod

Φοιτητής είμαι ακόμα και μέλλον στρατεύσιμος, στην επόμενη έρευνα όμως θα κάνουμε κάτι καλύτερο.

Πλάκα κάνεις, τσάμπα συμπλήρωνα??

Ρε σεις τσίπηδες συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο είναι για την πτυχιακή του παιδιού μην είστε τόσο κάφροι.

Εγώ το ipod το θέλω σε μαύρο αλλιώς και το κόκκινο δεν με χαλάει.

:-D:-D:-D:-D:-D

Υπέροχες ερωτήσεις. Ξεχωρίζουν:

"Έλαβα μέρος σε μια νόμιμη δημόσια διαδήλωση"

Γιατί, υπάρχουν και παράνομες δημόσιες διαδηλώσεις;

"Συμμετείχα σε έκνομες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας"

Ποιές είναι οι έκνομες;

"Μέχρι ποιο σημείο σκέφτεστε ότι η Ελλαδα πρέπει να επιτρέψει στους πρόσφυγες χωρών εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης να έρθουν να ζήσουν μαζί σας;"

Μαζί μου πού; Σπίτι μου δεν χωράνε.

Σε ευχαριστώ για την συμμετοχή και τον σχολιασμό.

Απαντησα και εγω!! Σχετικα καλο μου φανηκε!!! Δεν μπορω να πω οτι εχασα και τον χρονο μου!!! :-)

Καλη επιτυχια!!!

Σας ευχαριστώ όλους που διαθέτετε λίγο από τον χρόνο σας και βοηθάτε στην συμπλήρωση του ερωτηματολογίου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...