Προς το περιεχόμενο

sony ericsson p990i

Christofilakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας,

ειμαι κατοχος του sony ericsson P990i , εδω και 2 χρονια .

προσφατα, αγορασα to κινητο blackberry 8900 curve.

τωρα θελω να περασω , αλλα δεν μπορω , τις επαφες απο το παλιο, στο νεο.

δοκιμασα με bluetooth , αλλα το P990i δεν βρισκει το 8900 curve (αναποδα , δεν εχουν προβλημα , το 8900 βλεπει το Ρ990ι !!!)

μπορουμε να επεμβουμε στα πρωτοκολλα τους ?

αλλιως , δεν βλεπω τροπο μεταφορας δεδομενων !!!

επισης,πηγα να συγχρονισω το P990i με τον υπολογιστη . μεσω outlook (microsoft outlook). αυτος ειναι ο καλυτερος και πιο 'επαγγελματικος' τροπος μεταφορας δεδομενων , γινονται ολα χωρις λαθη , α λ λ α εμενα δεν ξεκιναει ο συγχρονισμος.

μηπως γνωριζει κανεις , τι μπορει να φταιει? για να σας διευκολυνω,εκανα τις εξης δυο κινησεις. κατεβασα απο διαδικτυο την πιο προσφατη σουιτα , αλλα δεν συγχρονιζει.

ενας γνωστος μου ειπε οτι ισως φταιει που ειναι προσφατη, να παω να βρω την δικια του, πραγμα που εκανα.

απεγκαταστησα την νεα , εκανα ρεσταρτ , εγκαταστησα την παλια σουιτα απο το δισκακι που μου εδωσαν , οταν αγορασα το κινητο ,

αλλα παλι τιποτα . δεν λεει να ξεκινησει να συγχρονιζει...

δεν θελω να κατσω να βαζω μια-μια τις επαφες . αρα , τι μπορω να κανω με το προβληματικο bluetooth του P990i ,

και τι μπορω να κανω ωστε να αρχισει να συγχρονιζει το P990i ??

μηπως φταιει το λειτουργικο του υπολογιστη μου (XP PROF , ENG) , να δοκιμαζα με VISTA , μηπως?

αμα δινεις ενα σωρο λεφτα να αποκτησεις το καθε ενα απο αυτα τα κινητα , και αλλα παρομοια κινητα , για επαγγελματικη χρηση , εχεις και καποιες συγκεκριμενες απαιτησεις , αλλα που ειναι ???

ευχαριστω ,

Δημοσ.
Καλημερα σας,

ειμαι κατοχος του sony ericsson P990i , εδω και 2 χρονια .

προσφατα, αγορασα to κινητο blackberry 8900 curve.

τωρα θελω να περασω , αλλα δεν μπορω , τις επαφες απο το παλιο, στο νεο.

δοκιμασα με bluetooth , αλλα το P990i δεν βρισκει το 8900 curve (αναποδα , δεν εχουν προβλημα , το 8900 βλεπει το Ρ990ι !!!)

μπορουμε να επεμβουμε στα πρωτοκολλα τους ?

αλλιως , δεν βλεπω τροπο μεταφορας δεδομενων !!!

επισης,πηγα να συγχρονισω το P990i με τον υπολογιστη . μεσω outlook (microsoft outlook). αυτος ειναι ο καλυτερος και πιο 'επαγγελματικος' τροπος μεταφορας δεδομενων , γινονται ολα χωρις λαθη , α λ λ α εμενα δεν ξεκιναει ο συγχρονισμος.

μηπως γνωριζει κανεις , τι μπορει να φταιει? για να σας διευκολυνω,εκανα τις εξης δυο κινησεις. κατεβασα απο διαδικτυο την πιο προσφατη σουιτα , αλλα δεν συγχρονιζει.

ενας γνωστος μου ειπε οτι ισως φταιει που ειναι προσφατη, να παω να βρω την δικια του, πραγμα που εκανα.

απεγκαταστησα την νεα , εκανα ρεσταρτ , εγκαταστησα την παλια σουιτα απο το δισκακι που μου εδωσαν , οταν αγορασα το κινητο ,

αλλα παλι τιποτα . δεν λεει να ξεκινησει να συγχρονιζει...

δεν θελω να κατσω να βαζω μια-μια τις επαφες . αρα , τι μπορω να κανω με το προβληματικο bluetooth του P990i ,

και τι μπορω να κανω ωστε να αρχισει να συγχρονιζει το P990i ??

μηπως φταιει το λειτουργικο του υπολογιστη μου (XP PROF , ENG) , να δοκιμαζα με VISTA , μηπως?

αμα δινεις ενα σωρο λεφτα να αποκτησεις το καθε ενα απο αυτα τα κινητα , και αλλα παρομοια κινητα , για επαγγελματικη χρηση , εχεις και καποιες συγκεκριμενες απαιτησεις , αλλα που ειναι ???

ευχαριστω ,

γεια σας και παλι,

μην εχοντας καταφερει τιποτα ως τωρα, επισκεφτηκα ενα καταστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ να μου περασουν εκεινοι τις επαφες απο το P990i , στο 8900 curve.

ουτε εκεινοι εβγαλαν ακρη. προσπαθησαν να φορτωσουν ενα προγραμμα στο P990i , μια βαση δεδομενων , μονο με BLUETOOTH περνιεται, αλλα αφου την μετεφεραν 2 φορες, τελικα δεν μπορουν να εντοπισουν την εφαρμογη,πουθενα μεσα σε ολο το κινητο.

καμμια αλλη καλη ιδεα, παρακαλω? δεν μου ειναι οτι το καλυτερο να μεταφερω ολες τις επαφες μου απο το ενα κιν στο αλλο,με το χερι,το ετος 2009 !!!

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που σου απομενει ειναι να βρεις τροπο να μετατρεψεις τις επαφες σου σε αρχειο(α) .vcf

Στο ΝΟΚΙΑ μου το ειχα κανει επιλεγοντας τες ολες και επειτα ειχε μια επιλογη "αποθηκευση σε καρτα μνημης". Κοιταξε αν εχει κατι αναλογο η συσκευη σου. Αν δεν εχει, ψαξε να βρεις καποια εφαρμογη που να κανει ακριβως αυτο, θεωρω πως θα υπαρχει κατι για symbian. Εχω την εντυπωση πως το ειχε παρει καπου το ματι μου παλιοτερα, παντως δεν μπορει να μην υπαρχει...

Οταν το καταφερεις, απλα θα αποστειλεις αυτα τα αρχεια στη νεα συσκευη και θα τα αποθηκευσεις. Αυτο γινεται και με file manager αφου το bluetooth δεν λειτουργει σωστα, η απο bluetooth υπολογιστη. Τελος παντων αυτο ειναι το easy part.

Δεν βρισκομαι σε υπολογιστη αυτην τη στιγμη οποτε δεν μπορω να το ψαξω διεξοδικοτερα. Οπως και να εχει δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...