Προς το περιεχόμενο

Μηχανακι 50cc...

1ronma1den

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας . συζητουσα τωρα τελευταια με κατι φιλους μου για αγορα μηχανακι 50cc για εμενα..μου εχουν προτεινει πολλα αλλα μου λενε τα καλα και τα κακα τους..π.χ.

μου εχουνε πει τα κινεζικα ειναι τα πιο χαλια...

τα lifan χαλανε πολυ γρηγορα..

τα innova εχουν πολλα προβληματα με την μπαταρια...

και αλλα...

εγω σκεφτομαι να αγορασω ενα μηνακι 50cc εως 900-1000 ευρω το πολυ..

δεν ξερω ομος πια ειναι η καλυτερη επιλογη...πολλοι μου λενε οτι αν βρω ενα honda glx ελαφρως μεταχειρισμενο ειναι τζι-τζι γιατι ειναι σκυλια...αλλιως να βρω ενα daytona 50cc ή ενα innova 50cc....εσεις τι λετε ?? ξανα θυμηζω οτι δεν διαθετω πολλα λεφτα για ενα απλο μηχανακι..το πολυ εως 900-1000 ευρω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις αθωο innova καντο. Δεν ισχυει αυτο με την μπαταρια αλλα και να ισχυει ή να τυχει αλλαζεις τον ανορθωτη που την φορτιζει και εισαι οκ. Μονο αυτο μπορει να φταιει και τπτ αλλο.

Παντως αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις αθωο innova καντο. Δεν ισχυει αυτο με την μπαταρια αλλα και να ισχυει ή να τυχει αλλαζεις τον ανορθωτη που την φορτιζει και εισαι οκ. Μονο αυτο μπορει να φταιει και τπτ αλλο.

για 50αρι εχει διπλωμα..

Παιδια ναι για 50αρι ψαχνω...και επειδη μετα απο 7-8 μηνες θα μπορω να βγαλω και διπλωμα για αυτοκινητο δεν θελω να βαλω πανω απο 900 ευρω...

αν μπορειτε να μου πειτε ενα καλο σε αυτην την τιμη και οχι μεταχειρισμενο...

(Εsata glx πουλιουνται?? ακομα?? εγω μενω σαμο και δεν εχω δει glx σε αντιπροσωπιες...)

σκουτερ αξιζουν??γιατι εδω που μενω ειναι ελαχιστα ,και οσους εχω ρωτισει μου λενε μακρια...δεν με χαλαει αλλα καλυτερα με ταχυτητες εδω που μενω...αν μπορειτε προτεινετε μου ...

γεια σας,

η αδελφη μου θελει να παρει ενα μηχανακι ειναι 16 στα 17...αλλα πρωτα πρεπει να παρει το διπλωμα...θελω να μου πειτε τι ακριβως χρειαζεται??εχει βαλει στο ματι ενα σκουτερακι το νεος απο τν γιαμαχα ειναι καλο??ευχαριστω πολυ...¨)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...