yioula Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 παιδια τα φωτα σας.. θελω μια οθονη που να δεχεται δυο εισοδους ωστε να βαλω εκει την εικονα απο ενα λαπτοπ κ εναν υπολογιστη και η οθονη να χωριζεται στα δυο ή και δυσαναλογα? ε! πρεπει να ναι wide υποθετω, και μεγαλυτερη απο 22αρα ετσι? στο ενα παραθυρο - Η/Υ θα τρεχω ενα βιρτσουαλ ραδιοφωνο και στο αλλο απλα σερφαρω... για ποιοτητα δεν τρελαινομαι μετρια πραγματα, παλια μοντελα, αλλα ψαχνω καλη τιμη.. σκεφτειτε και τη λυση tft / πλασμα κλπ tv με 2 inputs και προτεινετε μου κατι... ευχαριστω για το χρονο σας!!!!
parsifal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Πέρα από αυτό που υπονοεί ο cabdik, δηλαδή να τρέχεις αυτό το virtual ραδιόφωνο που λες στο ίδιο PC με τα υπόλοιπα προγράμματα: Αν θέλεις σώνει και καλά να τρέχει αυτό το prog σε ξεχωριστό μηχάνημα, να προτείνω μία λιγότερο πρακτική, αλλά μάλλον φθηνότερη εναλλακτική; Αγοράζεις ένα κοινό PC monitor που θα σου έρθει φθηνότερα, συνδέεις με Ethernet τα δύο μηχανήματα και μπαίνεις στο 2ο με Remote Desktop.
yioula Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 παιδια γνωριζω remote pc/logmein κλπ αλλα για καποιους λογους που δεν χρειαζεται να εξηγησω πρεπει να μεινω ετσι, με 2 μηχανηματα.. 2 οθονες εχω τωρα αλλα εκει που ειμαι δεν βολευει δεν χωρα! ας συγκεντρωθουμε στην απαντηση -μια οθονη με δυο εισοδους - και οχι σε εναλλακτικες και γιατι , τα δοκιμασα ολα! δουλευει κανεις μια οθονη χωρισμενη στα δυο? το 'χω δει σε φθηνη πλασμα ετσι αλλα ειχε 600 ευρω! ευχαριστω και παλι για την προσοχη σας..
Alexisssss Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169560
parsifal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Το χαρακτηριστικό που ψάχνεις πάντως είναι παρόμοιο με το "picture-in-picture" (PiP) και λέγεται "picture-by-picture". Υπάρχουν PC monitors που το παρέχουν, αλλά το θέμα είναι αν θα βρεις στην ελληνική αγορά. Π.χ. από τα «μικρά» μοντέλα της Samsung, το 245Τ έχει PbP αλλά δε βλέπω κάποιο hit στο skroutz.gr. Ελπίζω να σε διευκολύνει στην αναζήτησή σου η παραπάνω πληροφορία.
Alexisssss Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μα για να δουλευει ραδιοφωνο στο ενα πισι δεν χρειαζεται εικονα...τωρα αν χρειαστει αλλαζει την εισοδο απο τισ ρυθμισεισ τησ οθονης
yioula Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μα για να δουλευει ραδιοφωνο στο ενα πισι δεν χρειαζεται εικονα...τωρα αν χρειαστει αλλαζει την εισοδο απο τισ ρυθμισεισ τησ οθονης αν εκανες την δουλεια θα ηξερες οτι στη μια οθονη διαβαζεις μηνυματα, θεματα κλπ και την ιδια στιγμη ριχνεις επομενο βιντεο κλιπ τργδι κλπ, σχεδον στον ιδιο χρονο [αυτα με το ενα χερι με το αλλο κανεις κονσολα] κλπ --κακως παντως ειπα τι θελω νακανω σας εμπλεξα και αντι για απαντηση δινετε ενναλακτικες λυσεις..--- ..η οθονη που μου δειχνης στο λινκ εχει δυο ταυτοχρονες εισοδους?
Alexisssss Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Noμιζω πως επιλεγεις απο το μενου πια εισοδο θελεις να παιζει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:41 ---------- αν εκανες την δουλεια θα ηξερες οτι στη μια οθονη διαβαζεις μηνυματα, θεματα κλπ και την ιδια στιγμη ριχνεις επομενο βιντεο κλιπ τργδι κλπ, σχεδον στον ιδιο χρονο [αυτα με το ενα χερι με το αλλο κανεις κονσολα] κλπ --κακως παντως ειπα τι θελω νακανω σας εμπλεξα και αντι για απαντηση δινετε ενναλακτικες λυσεις Aσε εχω το καταλληλο προιον για σενα...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156586 Ειναι τελεια για την δουλεια που την θελεις Και πολυ πρακτικη λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.