Προς το περιεχόμενο

DREAMBOX 500s - Προβλημα με on-line παραγγελεια

toninosfc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μολις παρελλαβα (7.10.09___11:15) τον αποκωδικοποιητη dreambox 500s china clone απο το

http://www.euroshop21.com.gr/product.php?productid=205&cat=0&page=1

και εχω προβλημα με τον ρευματοληπτη δεν δινει ρευμα(δεν αναβει καν το λαμπακι του μετασχηματιστη του) Παρολα αυτα δοκιμαζω εναν δικο μου ρευματοληπτη (με τα αντοιστιχα βολτ και αμπερ εννοειται) και ανοιξε κανονικα...

Στελνω λοιπον e-mail στην εταιρια και αναφερω το προβλημα και ενω εχει 6 μηνες εγγυηση μου απαντανε και μου λενε πως δεν κανουμε servise στους dreambox....\

Ειναι δυνατον??? απο τη στιγμη που εχει προβλημα πριν καν το λειτουργισω δεν υποχρεουνται να μου το αντικαταστισουν?? (τουλαχιστον τον ρευματοληπτη που τους ζητησα?)

Δημοσ.

παρτο αγκαλια και πηγαινε επιτοπου για αλλαγη χωρις να δεχθεις να σου πουν κουβεντα:

LOGISTIK COURIER

Eισαγωγές Εμπορία Cadgets-Electronic-mobile-spy products

(Λιανική-χονδρική)

Διανομή μέσω logistic courier

Κεντρική αποθήκη 1: ΑΘΗΝΑ(ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ) ΤΗΛ: 801.57.500 (αστική χρέωση )/ΚΙΝ: 6972890077

Κεντρική αποθήκη 2: ΛΑΡΙΣΑ: (ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 24)

Κεντρική αποθήκη 3: ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ A ΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

εχε υποψη σου κι αυτο:

Πρέπει να σας ενημερώσω πως μετά την Οδηγία 1999/44/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 25ης Μαΐου 1999, σχετικά με ορισμένες πτυχές της πώλησης και των εγγυήσεων καταναλωτικών αγαθών η Ελλάδα εναρμονίστηκε με τον ν. 3043/2002 (ΦΕΚ 192Α/21/8/02).

Σύμφωνα λοιπόν με το νόμο αυτό (και γενικότερα με την κοινοτική νομοθεσία) όποιο προϊόν διακινείται στην Ελλάδα (και γενικότερα σε χώρα της ΕΟΚ) έχει τουλάχιστον δύο χρόνια εγγύηση.

Παραθέτω τα σχετικά άρθρα:

Άρθρο 554

Παραγραφή

Τα δικαιώματα του αγοραστή λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας παραγράφονται μετά την πάροδο πέντε ετών για τα ακίνητα και δύο ετών για τα κινητά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...